Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
upload_2017-11-17_8-14-10.png


Samsung, 2017 yılının ilk çeyrek döneminde duyurduğu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri ile tasarım ve performans noktasında, Android ekosisteminin en iddialı modellerini duyurdu. Ülkemizde Nisan ayından bu yana satışta olan bu iki model büyük ilgil gördü. Peki Samsung Galaxy S8 Plus alınır mı? Cevabı yazımızda!

Samsung Galaxy S8 Plus özellikleri
10 nm sürecinde üretilen Exynos 8895 işlemcisinden gücünü alan Galaxy S8 Plus, bu işlemcinin yanında Mali-G71 MP20 GPU, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği gibi özellikler sunuyor.

Arka tarafında Dual Frame işlemcisi ile güçlendirilmiş, Dual Pixel teknolojili F/1.7 diyafram değerine sahip 12 MP‘lik kamera ile gelen cihazda, bir de autofocus destekli 8 MP ön kamera bulunuyor.

6.2 inç boyutlu devasa bir ekrana sahip Galaxy S8 Plus modeli Super AMOLEDpanel kullanıyor ve 1440 x 2960 çözünürlük sunuyor. Ekranda yine Always On yani Her Zaman Açık özelliği yer alıyor. Bu sayede saati, tarihi ve gelen bildirimleri her an görüntüleyebiliyoruz.

Parmak izi sensörü bu sefer arka tarafta kameranın yanında yer alırken, ön tarafta Iris tarayıcı bulunuyor. Tuş yerleştirmelerine baktığımızda ise sol tarafta ses açma kapama tuşuyla beraber Bixby tuşu, sağ tarafta ise güç butonu yer alıyor. Cihazın alt tarafında USB Type-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi ve tek hoparlör yer alıyor.

xgalaxy-s8-inceleme-2.jpg.pagespeed.ic.6AVwZ9GMG2.jpg


Galaxy S8 Plus tasarım noktasında ise serinin devrim yapan modeli olmak özelliğine sahip. Yıllardır gördüğümüz fiziksel home butonu bu modelle birlikte tarihe karıştı. Fiziksel butonun kaldırılması ise parmak izi sensörünün arka tarafa taşınmasına neden oldu.

İşte bu noktada telefon hakkındaki yorumlar ikiye bölündü. Bir kesimi, telefonun arkasında yer alan parmak izi tarayıcısının yerini sert dille eleştirirken, geriye kalanlar ise tasarımı bütünlediğini savundu.

6.2 inç’lik ekrana sahip bir telefonda parmak izi okuyucusunun yerinin daha erişilebilir olması gerekiyordu. Elleri küçük insanların bu sensöre ulaşması gerçekten çok zor.

Buna ek olarak çerçevesiz tasarımla muazzam bir görünüşe sahip olan telefon, ön ve arkası cam yapısı nedeniyle şık göründüğü kadar da kırılgan bir yapıya sahip. Bu telefonu satın aldığınızda yanında bir de koruyucu kılıf ve ekran filmi almakta fayda var. Olası bir kaza durumunda telefonu güven altına almak son derece önemli olabilir zira ekran değişim ücretleri can sıkıcı seviyelerde. Peki gelelim yazının başında sorduğumuz sorunun yanıtına. Samsung Galaxy S8 Plus alınır mı? Cevabımız “evet” olacak.

Satışa sunulduğu dönemlerde 4500 TL olan Samsung Galaxy S8 Plus, günümüzde satıcıya bağlı olarak 3500 TL seviyelerine kadar bulunabiliyor. Bu fiyata satın alınabilecek en iyi telefonların başında geldiğini çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Galaxy S8 Plus modelini uygun fiyatlarla aşağıdaki linkten araştırarak satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy S8 Plus Fiyatı ve Özellikleri GittiGidiyor’da!

Galaxy S8 Plus alınır mı? - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
 

gorkemmalp

Asistan
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
125
Reaksiyon puanı
38
Puanları
28
Rakiplerinden üstün olduğu aşikar kesinlikle alınır. Tasarımı da ayrı bir güzel tabi.
 
Üst