Galaxy S8 Pil Sorunu

tylerJ1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S8'i alalı yaklaşık 1.5 ay oldu, fakat pil ömrü gerçekten rezalet. Yoğun kullanımı bırakın normal kullanımda bile aşırı pil tüketiyor.Optimizasyondur, güç tasarrufudur uygulamarı uykuya almaktır hepsini yaptım, hala bi gelişme yok. Nasıl pil ömrünü daha iyi hale getirebilirim? (Örnek: 53 Dakika 35% parlaklıkta instagram kullanımı: -10%) fakat özellikle snapchat ve facebook pil ömrünü emiyor.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
S8'i alalı yaklaşık 1.5 ay oldu, fakat pil ömrü gerçekten rezalet. Yoğun kullanımı bırakın normal kullanımda bile aşırı pil tüketiyor.Optimizasyondur, güç tasarrufudur uygulamarı uykuya almaktır hepsini yaptım, hala bi gelişme yok. Nasıl pil ömrünü daha iyi hale getirebilirim? (Örnek: 53 Dakika 35% parlaklıkta instagram kullanımı: -10%) fakat özellikle snapchat ve facebook pil ömrünü emiyor.

Bir buçuk aylık cihazsa sorun donanımsal olur.Servise göndermen daha iyi olur.%35 çok yüksek gibi geldi bana.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
İlginç gerçekten.. Batarya karşılaştırmasında s8 açık ara fark atıyordu, içime kurt düştü doğrusu iyisi mi trden alayım ben

Baran savman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonunda arka plandaki uygulamari kapatmwyi unutma bide xok uygulama indirme tele reset. Atsqnda iyi olur