Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey de duymamıştım. Bence Samsung ile iletişime geçin. Samsung'un web sitesinde destek kısmında canlı sohbet var, oraya bir sorun. Orası bir çözüm söyleyemezse numaranızı alıyorlar, uzman biri tarafından aranıyorsunuz ya da servise yönlendirebilirler ama biraz burayı da bekleyebilirsiniz tabi, belki yaşayan vardır.Up... sıfırladım bir daha hâlâ çalışmıyorlar
Ablam s8 kullanıyor hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık.Telefonu sıfırladım daha sonra ekran rotasyonu, jiroskop, hareket algılama, iris, kalp hızı ölçer... hiçbiri çalışmıyor parmak izi dışında daha önce bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı?
Bişey yapabileceklerini sanmıyorum servisle de uğraşmak istemiyorum yazılımsal çünkü sensörlerin ışıkları yanıyor ama çalışmıyorBen daha önce böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey de duymamıştım. Bence Samsung ile iletişime geçin. Samsung'un web sitesinde destek kısmında canlı sohbet var, oraya bir sorun. Orası bir çözüm söyleyemezse numaranızı alıyorlar, uzman biri tarafından aranıyorsunuz ya da servise yönlendirebilirler ama biraz burayı da bekleyebilirsiniz tabi, belki yaşayan vardır.
Dostum,bi yazılım atmayı denermisin ?Telefonu sıfırladım daha sonra ekran rotasyonu, jiroskop, hareket algılama, iris, kalp hızı ölçer... hiçbiri çalışmıyor parmak izi dışında daha önce bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı?
Denedim hareket sensörleri çalışmıyor jiroskop falan ama irisi açınca ışığı yanıyor sonra hata veriyor kalp ritmine de elimi basınca kırmızı oluyor ama okumuyorTest programları oluyor samsungunda vardı sanırım titreşimi sesleri flaashı cardı curdu herşeyi test edebiliyodun dene bir
Bir dene belki yaparlar.Bişey yapabileceklerini sanmıyorum servisle de uğraşmak istemiyorum yazılımsal çünkü sensörlerin ışıkları yanıyor ama çalışmıyor