Yardım Galaxy S8 bütün sensörler çalışmıyor

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Telefonu sıfırladım daha sonra ekran rotasyonu, jiroskop, hareket algılama, iris, kalp hızı ölçer... hiçbiri çalışmıyor parmak izi dışında daha önce bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı?

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Up... sıfırladım bir daha hâlâ çalışmıyorlar

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Up... sıfırladım bir daha hâlâ çalışmıyorlar
Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey de duymamıştım. Bence Samsung ile iletişime geçin. Samsung'un web sitesinde destek kısmında canlı sohbet var, oraya bir sorun. Orası bir çözüm söyleyemezse numaranızı alıyorlar, uzman biri tarafından aranıyorsunuz ya da servise yönlendirebilirler ama biraz burayı da bekleyebilirsiniz tabi, belki yaşayan vardır.

Samsung Fanboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Telefonu sıfırladım daha sonra ekran rotasyonu, jiroskop, hareket algılama, iris, kalp hızı ölçer... hiçbiri çalışmıyor parmak izi dışında daha önce bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı?
Ablam s8 kullanıyor hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık.

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey de duymamıştım. Bence Samsung ile iletişime geçin. Samsung'un web sitesinde destek kısmında canlı sohbet var, oraya bir sorun. Orası bir çözüm söyleyemezse numaranızı alıyorlar, uzman biri tarafından aranıyorsunuz ya da servise yönlendirebilirler ama biraz burayı da bekleyebilirsiniz tabi, belki yaşayan vardır.
Bişey yapabileceklerini sanmıyorum servisle de uğraşmak istemiyorum yazılımsal çünkü sensörlerin ışıkları yanıyor ama çalışmıyor

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Test programları oluyor samsungunda vardı sanırım titreşimi sesleri flaashı cardı curdu herşeyi test edebiliyodun dene bir

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Test programları oluyor samsungunda vardı sanırım titreşimi sesleri flaashı cardı curdu herşeyi test edebiliyodun dene bir
Denedim hareket sensörleri çalışmıyor jiroskop falan ama irisi açınca ışığı yanıyor sonra hata veriyor kalp ritmine de elimi basınca kırmızı oluyor ama okumuyor

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
O çalışmayan sensörleri birleştiren bir parça varmış şu parça
images (1).jpeg

Bu parça bozulmuş bunu sadece aliexpressde bulabildim.
İstanbul'da bu parçayı bulabileceğim bir teknik servis var mıdır? (bcm4774 ismi)