Galaxy s7 KASIYOR!

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhaba sevgili sdn üyeleri. Daha düne kadar övdüğüm sevdiğim sevdirdiğim s7 cihazım bugün bana hayatımın zorluğunu çıkarttı. Cihaz nasıl olduysa her oyunda kasıyor. Arkadaşlarla pokemon oynayalım dedik kastı. Dedim internettendir. Sonra dedik kafa topu oynayalım, o da kastı. Sövdüm turkcelle, yine galaxyme toz kondurmadım. Neyse işte, daha sonra play storedan güncelleme gelmiş dedim indireyim. Yok tam gümcelleyim derken kutt.. 1 dakika kullanamadım. Dedim onca yaşadığım şey meğer telefonumdanmış. Arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba sevgili sdn üyeleri. Daha düne kadar övdüğüm sevdiğim sevdirdiğim s7 cihazım bugün bana hayatımın zorluğunu çıkarttı. Cihaz nasıl olduysa her oyunda kasıyor. Arkadaşlarla pokemon oynayalım dedik kastı. Dedim internettendir. Sonra dedik kafa topu oynayalım, o da kastı. Sövdüm turkcelle, yine galaxyme toz kondurmadım. Neyse işte, daha sonra play storedan güncelleme gelmiş dedim indireyim. Yok tam gümcelleyim derken kutt.. 1 dakika kullanamadım. Dedim onca yaşadığım şey meğer telefonumdanmış. Arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
En son yazılımı odin ile yeniden yükle wipe yap.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
en son yazılımı kur kardeşim veya faktory sıfırla derim bunların olmaması lazım...

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
S7 de kasarsa ne kullanacak bu millet ya sen ona bi sıfırlama yap sonra güncellemelerini denetle varsa güncelle yine kasarsa servise ver donanımla ilgili bir arızası olabilir tamda iPhone umu satıp s7 alcaktım şimdi kafamda sorular oluştuo_O

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S7 de kasarsa ne kullanacak bu millet ya sen ona bi sıfırlama yap sonra güncellemelerini denetle varsa güncelle yine kasarsa servise ver donanımla ilgili bir arızası olabilir tamda iPhone umu satıp s7 alcaktım şimdi kafamda sorular oluştuo_O
Bilemiyorum. Bende iPhonedan geçtim ama dün 4aydır ilk kez kastı. Benim kullanımıma olabilir. Bir sıfırlayım sonra iyileşme varsa buraya yazarım

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bilgilerini yedekle sonra tuslar vasitasi ile Recovery menuye gir.oradan 2 ser defa wipe data ve wipe cache leri yap.sonra da factory reset yap hicbirseyi kalmaz yag gibi akar yine..buyuk ihtimalle guncelleme sirasinda bir sikinti olmus olabilir.eger bilmiyorsan internetden s7 recovery menu giris diye arastir hemen cikar.zaten kolay birseydir

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bilgilerini yedekle sonra tuslar vasitasi ile Recovery menuye gir.oradan 2 ser defa wipe data ve wipe cache leri yap.sonra da factory reset yap hicbirseyi kalmaz yag gibi akar yine..buyuk ihtimalle guncelleme sirasinda bir sikinti olmus olabilir.eger bilmiyorsan internetden s7 recovery menu giris diye arastir hemen cikar.zaten kolay birseydir
Dostum bugün okuldan gelince normal sıfırlayacağım. Bakalım bir değişiklik olacak mı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar sıkıntı çözüldü:). Smart manager vasıtası ve gereksiz kullanmadığım dosyaları silip cihazı ilk günden daha hızlı hale getirdim. Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar sıkıntı çözüldü:). Smart manager vasıtası ve gereksiz kullanmadığım dosyaları silip cihazı ilk günden daha hızlı hale getirdim. Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum
sorununun çözüldüğüne sevindim zaten bu gereksiz uygulamalar olmasa cihazlar stabil çalışcaktada ah bu gereksizleri işletim sistemine koyanlar:D

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
sorununun çözüldüğüne sevindim zaten bu gereksiz uygulamalar olmasa cihazlar stabil çalışcaktada ah bu gereksizleri koyan yazılımcılar varya :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
sorununun çözüldüğüne sevindim zaten bu gereksiz uygulamalar olmasa cihazlar stabil çalışcaktada ah bu gereksizleri işletim sistemine koyanlar:D
Zaten ben şu 1 aydır uygulama bombardımanına tuttum telefonu. Onların %90ını sildim. Düzeldi:D

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
55-60 uygulama vardı
anladım ben biraz daha bekliyim yeni modelini çünkü bilemiyorum belki apk dan da olabilir bazı uygulamalar hatalı olabilir cihaza zarar vericek fakat şimdi ben tarayıcı pek sevmeyen biriyim işimi uygulamalarla çözüyorum o yüzden sordum ben şimdi iphoneda ne kadae uygulama yüklü olduğunu söylesem iphone u övmüş olurum ama sevmiyorum cidden iphone sıkıldım artık sadece ekranda resim değiştirebiliyorum okadar :(

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
anladım ben biraz daha bekliyim yeni modelini çünkü bilemiyorum belki apk dan da olabilir bazı uygulamalar hatalı olabilir cihaza zarar vericek fakat şimdi ben tarayıcı pek sevmeyen biriyim işimi uygulamalarla çözüyorum o yüzden sordum ben şimdi iphoneda ne kadae uygulama yüklü olduğunu söylesem iphone u övmüş olurum ama sevmiyorum cidden iphone sıkıldım artık sadece ekranda resim değiştirebiliyorum okadar :(
Bence alın fakat apk yüklemeyin. S7 gayet güzel ve bu senenin en iyi cihazı

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bence alın fakat apk yüklemeyin. S7 gayet güzel ve bu senenin en iyi cihazı
İşte sıkıntı burda bu senenin iyi cihazı diğer sene daha iyi cihazlar çıkıcak daha iyi güçlü donanım isteyen uygulamalar oyunlar çıkıcak bu sıkıntı ben iphone da 2 yıldır hiç performanstan ve istediğim uygulamada oyunda ne bir donma nede performans düşüklüğü yaşamadım tabi yaşamicam anlamına gelmez fakat ben bi telefonu cidden yetersiz kalınca değiştiren biriyim o yüzden iphone şimdilik yeter önerdiğin için sağol :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İşte sıkıntı burda bu senenin iyi cihazı diğer sene daha iyi cihazlar çıkıcak daha iyi güçlü donanım isteyen uygulamalar oyunlar çıkıcak bu sıkıntı ben iphone da 2 yıldır hiç performanstan ve istediğim uygulamada oyunda ne bir donma nede performans düşüklüğü yaşamadım tabi yaşamicam anlamına gelmez fakat ben bi telefonu cidden yetersiz kalınca değiştiren biriyim o yüzden iphone şimdilik yeter önerdiğin için sağol :)
Önemli değil her zaman s7 hakkında soru sorabilirsin;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sende hep satıp bir galaxy cihazına geçiyorsun. Merak ediyorum ne zaman olacak bu geçiş sıkıntılarını görüp vazgeçmiş imajı vermeye çalışıp durma.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Sende hep satıp bir galaxy cihazına geçiyorsun. Merak ediyorum ne zaman olacak bu geçiş sıkıntılarını görüp vazgeçmiş imajı vermeye çalışıp durma.
kardeşim ben cihazları sorarak bir cihaz alırım özelliklerine bakarak değil kullanan insanların tecrübesine dayanarak bakarım cihazı aldım s7 yi mesela baktık sorunlu çıktı benim servisle felan işim olmaz o yüzden aldığım cihaz beni 2-3 yıl servise göndermeden hatta hiç göndermeden kullanmam lazım bu yüzden soruyorum htc 10 diyorsun bazı mesajlardada ben htc den nefret ederim tasarımı felaket kötü ama kamerası sesi iyi olabilir lakin tasarımdan dolayı es geçerim umrumda olmaz samsungun tasarımı hoşuma gidiyor fakat daha öncede kullandığım samsunglar gibi bu modelde bi sıkıntı varmı diye araştırıyorum eğer varsa bu cihaz beni 2-3 yıl değil diğer sene yeni bir cihaz almamı sağlar ve ben bi telefona her sene 3000 lira para vermem gerek yok 3-4 sene kullansam yeter bu ülkede herkes zengin değil evi olan ailesine bakmak zorunda olan insanlar var öyle ha diyince telefon satılıp yeni telefon alınmıyor öyle bir sebep gerekiyorku o elindeki telefonu satman için

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
S4 te depolama azaldıkça telefon kasmaya başlıyordu bunlardada boylemi