Galaxy S7 Edge yerine Nokia 8 Alınır mı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
merhaba arkadaşlar s7 edge de yaşadığım kalıcı sorun nedeniyle iade talebinde bulunmayı düşünüyorum.nokıa 8 in ekran özellıklerine baktım çözünürlük ve ekran boyutu aynı.nokıa 8 nin kamerası 12 ve 24 megapiksel.daha mı iyi bilemedim.nokıa 8 in sar değerini ve pil gücünü göremedim.s7 edgenin beğenmediğim tek özelliği elden sürekli kayması.oyun falan oynamıyorum.belki ileride olabilir ama bağımlısı değilim.dah önce bunun yerine lg v20 de almayı düşündüm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Nokia 8 diye bir telefon çıkacak mı ? Bilemiyoruz. Çıksın bakalım. Nasıl olacak

benonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
nokia 8 ne zaman Türkiye piyasasına girer belli olmazki iphone 7 denenebilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
ip7 nin s7 edge ve muıhtemel nokia 8 yanında bir şansı yok

benonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
sizin görüşünüz benimkisi her zaman imkan varsa farklı seçenekleri denemektir

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Nokia konusunda bilgim olmamak ile birlikte ip7 kesinlikle olabilir.

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
abilerim kerdeşlerim
kaç konuya aynı yorumu yazdığımı bilmiyorum ama : İP7 almayın önermeyin önerenleri de dinlemeyin ( İphone 3GS den beri bütün modellerini severek kullanan birisi olarak söylüyorum)
şimdi diyeceksiniz ne saçmalıyor bu çocuk. Bende diyorum ki İphone candır ama 7 o parayı hak etmiyor !! illa da iphone alacaksan bekle eylul ayını inan bana pişman olmayacaksın. onun haricinde nokia 8 söylentilerini duymuştum telefon fena gözükmüyor ama kesin birşey söylemek için telefonun bi tanıtılması lazım.

sonuç olarak herkezin görüşü farklı olabilir ama bence şu durumda heleki son zamlardan sonra iphone 7 parasını hakeden bir telefon değil
yinede seçim senin.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
abilerim kerdeşlerim
kaç konuya aynı yorumu yazdığımı bilmiyorum ama : İP7 almayın önermeyin önerenleri de dinlemeyin ( İphone 3GS den beri bütün modellerini severek kullanan birisi olarak söylüyorum)
şimdi diyeceksiniz ne saçmalıyor bu çocuk. Bende diyorum ki İphone candır ama 7 o parayı hak etmiyor !! illa da iphone alacaksan bekle eylul ayını inan bana pişman olmayacaksın. onun haricinde nokia 8 söylentilerini duymuştum telefon fena gözükmüyor ama kesin birşey söylemek için telefonun bi tanıtılması lazım.

sonuç olarak herkezin görüşü farklı olabilir ama bence şu durumda heleki son zamlardan sonra iphone 7 parasını hakeden bir telefon değil
yinede seçim senin.
Piyasadaki en iyi kameralardan birine ve en yuksek performansa sahip bir telefondan bahsettiginizin farkindasinizdir umarim :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Piyasadaki en iyi kameralardan birine ve en yuksek performansa sahip bir telefondan bahsettiginizin farkindasinizdir umarim :)
Ayrıca en kötü bataryaya en kötü ekrana en kötü ekran kasa oranına en kötü ön kameraya sahip bir telefondan bahsediyor

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Ayrıca en kötü bataryaya en kötü ekrana en kötü ekran kasa oranına en kötü ön kameraya sahip bir telefondan bahsediyor
Sayilarla fazla bozmusuz kafayi bakiyorum :)
Ekran hd olmasina ramen enfes goruntu veriyor. Batarya boyutu dusuk olsa da ekran suresi olarak cogu androide yakindir. Evde kullandigimiz televizyonlarin cogunun 40-50 inchte full hd oldugunu unutmayalim. Ekran kasa orani 4,7 inchlik bir telefon icin supriz degil, on kamerada da S7 den geri kalan tek ozelligi dar acili olusu. Fanboy olmak kotu birsey. Bunlari bir S7 kullanicisi olarak soyluyorum. Siz malesef tarafsiz bakamiyorsunuz hicbir sekilde.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Ekran kasa oranında kimse Sonyle yarışamaz :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sayilarla fazla bozmusuz kafayi bakiyorum :)
Ekran hd olmasina ramen enfes goruntu veriyor. Batarya boyutu dusuk olsa da ekran suresi olarak cogu androide yakindir. Evde kullandigimiz televizyonlarin cogunun 40-50 inchte full hd oldugunu unutmayalim. Ekran kasa orani 4,7 inchlik bir telefon icin supriz degil, on kamerada da S7 den geri kalan tek ozelligi dar acili olusu. Fanboy olmak kotu birsey. Bunlari bir S7 kullanicisi olarak soyluyorum. Siz malesef tarafsiz bakamiyorsunuz hicbir sekilde.
5.5inçlik 7 plusun ekran kasa oranı 68
4.7 inçlik ip7 ise 65
ekran küçük olduğundan değil apple yapmadığından. iPhone 7de bariz şekilde çerçeve var.
Batarya süresi düşük olsada çoğu android ile eş değer ekran süresi verdiği falan yok. Kullanım süresine falan bakıyorsan yanılıyorsun o ekran süresi değil.
Kamera piyasanın en iyilerinden demişsin 3800 lik telefon en iyisi olacak. Ama değil ona gelesiye kadar S7 V20 HTC 10 var.
Kusura bakmada Apple A10 fusion gibi bir işlemciye sahip telefon HD ekranla gelemez. Enfes görüntü sunduğu falan da yok. Senin kafa baya gitmiş. VR çağına giriyoruz millet 2K ekranı VRda yetersiz buluyor. 3800 TLlik telefonun ekranı niye HD ? 3800 TL bak 3800 TL.
ve bu telefonun A10 fusiondan başka hiçbir şeyi yok.
Ekran teknolojisi olarak geride Kamera olarak geride batarya olarak geride bana batarya şu bu yalanını sallama o telefonun bataryası parası kadar iş yapmıyor.
iPhone 7 iyi bir telefon değil en azından fiyatına göre. 3800 tllik telefonunu birden çok şeyi en iyi yapan cihaz olması gerekiyor.
A10dan başka hiçbirşeyi yok.
Madem o kadar apple meraklısısın C7den S7 ye geçmek yerine 16 GB olur 32 gb olur ikinci el 6S alıp geçeydin.
Tekrar söylüyorum ip7 alınabilecek bir cihaz değil özellikle o fiyatla.
Ben ona gelesiye kadar XZ premium beklerim S8 beklerim 3500-4000 verir geçerim.
Gelecek iki cihazında işlemcisi A10dan güçlü olacak işlemcimiz güçlü diyede bir bahane bulamazsınız.
Şaka gibi arkadaş piyasanın en pahalı telefonunun yaptığı tek iş işlemci. Başka diğerlerinin üzerinden sunduğu hiçbirşey yok

Son düzenleyen moderatör:

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
nisan ayını beklemek en iyisi şu durum için bana kalirsa. henuz karar vermek iyi bir durum degil cunku tum yeni makineler mart sonu nisan ortasi cikmis olacak fakat ortada soyle bi sikinti var bu makineler cikacak hemen yaninda bir de amirallerin yeni serisi cikacak iste o durumda kasimi mi bekleyecegiz ?

sahsen galaxy s7 edge yerine iphone 7-8 farketmez cok tatavasi yapilacak bir konu degil.
sonuc olarak her sey yazilim farki ve dokunmatik hassasiyete onem veripte secim yapmak(bana kalirsa)

nokia 8 sonuc olarak uzun sureden sonra nokia'nin piyasaya adini kazimaya yetecek bir makine gsmarena'nin yalancisiyiz.
techradar'da ayni sekilde puani gayet iyi tutuyor benchmarkta.

iphone 8 konusulmus epey bi ama 7s mi 8 mi hala ortada bir hareket yokken bunlari tartismak bana gore gereksiz. sonuc olarak apple'dan bahsediyoruz. ters kose yapma ihtimali cok fazla.

samsung icin S8'i beklemek en dogru hareket hatta kendi bolgende satisi basladiktan 20 gun sonra alma girisiminde bulunmak gayet mantikli.

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16

Murat abi benim telefona bir lafım yok telefon elbette tartışmasız bir şekilde güzelliğe ve donanıma sahip ama 6s gibi geliyor bana yani kamera ve birkaç küçük değişiklik dışında bir fark göremiyorum ondan dolayı da bu fiyatı haketmediğini düşünüyorum. Bu tabi benim kendi düşüncem herkez istediğini yapar.
Asıl olay yaratacak telefon Eylül ayında bizimle buluşacak o yüzden aceleci davranıp pişman olmaktansa sabretmek en iyisi bana göre

Ayrıca yeni çıkacak iPhone da çok pahalı olucak derseniz bende size bu telefona bu parayı vereceğime ona 1000 ₺ fazla veririm yeterli beklentiyi karşılasın derim :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat abi benim telefona bir lafım yok telefon elbette tartışmasız bir şekilde güzelliğe ve donanıma sahip ama 6s gibi geliyor bana yani kamera ve birkaç küçük değişiklik dışında bir fark göremiyorum ondan dolayı da bu fiyatı haketmediğini düşünüyorum. Bu tabi benim kendi düşüncem herkez istediğini yapar.
Asıl olay yaratacak telefon Eylül ayında bizimle buluşacak o yüzden aceleci davranıp pişman olmaktansa sabretmek en iyisi bana göre

Ayrıca yeni çıkacak iPhone da çok pahalı olucak derseniz bende size bu telefona bu parayı vereceğime ona 1000 ₺ fazla veririm yeterli beklentiyi karşılasın derim :)
Bir tek bana mı 6s ile 7 arasında çok fark varmış gibi geliyor.
6Sin kamerası özellikle dışık ışıkta ve videolarda rezalet.
7nin F1.8 ve OISı bile 6s yerine 7 tercih etme sebebi.
ayrıca yeni iphonenin Note 8 varken bir olay yaratabileceğini düşünmüyorum.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Daha çıkmadı ama Samsung serilerini ya da İphone 6+,6s+ falan düşünebilirsin ya da Htc falan.:)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
5.5inçlik 7 plusun ekran kasa oranı 68
4.7 inçlik ip7 ise 65
ekran küçük olduğundan değil apple yapmadığından. iPhone 7de bariz şekilde çerçeve var.
Batarya süresi düşük olsada çoğu android ile eş değer ekran süresi verdiği falan yok. Kullanım süresine falan bakıyorsan yanılıyorsun o ekran süresi değil.
Kamera piyasanın en iyilerinden demişsin 3800 lik telefon en iyisi olacak. Ama değil ona gelesiye kadar S7 V20 HTC 10 var.
Kusura bakmada Apple A10 fusion gibi bir işlemciye sahip telefon HD ekranla gelemez. Enfes görüntü sunduğu falan da yok. Senin kafa baya gitmiş. VR çağına giriyoruz millet 2K ekranı VRda yetersiz buluyor. 3800 TLlik telefonun ekranı niye HD ? 3800 TL bak 3800 TL.
ve bu telefonun A10 fusiondan başka hiçbir şeyi yok.
Ekran teknolojisi olarak geride Kamera olarak geride batarya olarak geride bana batarya şu bu yalanını sallama o telefonun bataryası parası kadar iş yapmıyor.
iPhone 7 iyi bir telefon değil en azından fiyatına göre. 3800 tllik telefonunu birden çok şeyi en iyi yapan cihaz olması gerekiyor.
A10dan başka hiçbirşeyi yok.
Madem o kadar apple meraklısısın C7den S7 ye geçmek yerine 16 GB olur 32 gb olur ikinci el 6S alıp geçeydin.
Tekrar söylüyorum ip7 alınabilecek bir cihaz değil özellikle o fiyatla.
Ben ona gelesiye kadar XZ premium beklerim S8 beklerim 3500-4000 verir geçerim.
Gelecek iki cihazında işlemcisi A10dan güçlü olacak işlemcimiz güçlü diyede bir bahane bulamazsınız.
Şaka gibi arkadaş piyasanın en pahalı telefonunun yaptığı tek iş işlemci. Başka diğerlerinin üzerinden sunduğu hiçbirşey yok
Android kullanmaktan daha cok keyif aliyorum. 7 eger bu fiyat araliginda olsa tercih ederdim. Apple meraklisi falan degilim. Senin aksine tarafsizim. S8 vb. Yeni nesil ile i7 degil 8 i kiyaslayin. Iphone f/p cihazi degil, fp istiyorsan xiaomi al. En ust seviye cihazi ortaya koyuyor Apple. Pahali mi evet? Parasini hak ediyor mu? Hayir. Ama hangi telefon hak eder 2 bin uzeri bir fiyati? Hicbiri. Sen S7 ekrani ile Ip7 ekrani arasinda cozunurluk farkini ekrana baktiginda anlayabilecek misin? 3 yil once cikardigi cihaz samsungun 2017 A serisinden daha basarili cikiyor benchmark testlerinden. Samsungu cok seviyor olabilirsin ama Apple'i kotulemek icin marka fanatikliginden baska bir sebep yok. Bugun s7 alirsan 2 sene sonra yari fiyatina satabilirsen iyi IP7 yi %30 dan fazla zararla satamazsin. Android ve iOs arasinda ozel bir tercihi olmayan ve butcesi yerinde olan birisinin Apple kullanmamak icin hicbir sebebi olamaz, marka fanatikligi disinda. Apple kullananlari mi kiskaniyorsun Samsungdan para mi aliyorsun bilemiyorum da, keske tarafsiz bakabilsen.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android kullanmaktan daha cok keyif aliyorum. 7 eger bu fiyat araliginda olsa tercih ederdim. Apple meraklisi falan degilim. Senin aksine tarafsizim. S8 vb. Yeni nesil ile i7 degil 8 i kiyaslayin. Iphone f/p cihazi degil, fp istiyorsan xiaomi al. En ust seviye cihazi ortaya koyuyor Apple. Pahali mi evet? Parasini hak ediyor mu? Hayir. Ama hangi telefon hak eder 2 bin uzeri bir fiyati? Hicbiri. Sen S7 ekrani ile Ip7 ekrani arasinda cozunurluk farkini ekrana baktiginda anlayabilecek misin? 3 yil once cikardigi cihaz samsungun 2017 A serisinden daha basarili cikiyor benchmark testlerinden. Samsungu cok seviyor olabilirsin ama Apple'i kotulemek icin marka fanatikliginden baska bir sebep yok. Bugun s7 alirsan 2 sene sonra yari fiyatina satabilirsen iyi IP7 yi %30 dan fazla zararla satamazsin. Android ve iOs arasinda ozel bir tercihi olmayan ve butcesi yerinde olan birisinin Apple kullanmamak icin hicbir sebebi olamaz, marka fanatikligi disinda. Apple kullananlari mi kiskaniyorsun Samsungdan para mi aliyorsun bilemiyorum da, keske tarafsiz bakabilsen.
3 sene önce çıkardığı cihaz benchmarklarda daha iyi çıkıyor nasıl bir söylem ya ?
Biri orta segment biri amiral gemisi. Samsung daha fazla işlemci koyamayacaktı sanki ama koymamış diye şimdi bu samsungun kötü olduğunu mu gösterir ? Boş konuşuyorsun. Note4 ün bile donanımı belki a 2017den güçlü.
Cidden boş konuşuyorsun.
Ha birde bütçesi yerinde olan birisinin android kullanmamak için bir sebebide yok . işlemciyi bir kenara bırakırsak tüm üst seviye teknolojiler ekran teknolojileri kamera işlevsellik android tarafında.
Benim Apple kullanları kıskandığım yok aksine acıyorum.
Samsungundan para aldığımda yok.
Appleın en üst cihazları ortaya koyduğuda yok.
Tamam en güçlü işelmciyi her sene koyuyor birde yüksek fiyat biçiyor başka birşeyi yok.
Yeni nesili kıyaslayın demişssin kendisinden 4 ay önce çıkan telefonla kıyaslamayacağız ama kendisinden 8 ay sonra çıkacak telefonla kıyaslayacağız bak sen.
S6 ip6ya s7 ip6s'e rakip çıktı aslında piyasada o vardı. İP7ye rakip olarak S8 geliyor s7 o gelesiye dek yerini tuttu sadece.
İşlemcide böyle
805 a7ye rakip çıktı 810 a8e 820 a9a rakip çıktı 835 A10a
Ürün döngüsünü bilmiyorsun gelmişsin ip8ile kıyaslayın diyorsun.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
3 sene önce çıkardığı cihaz benchmarklarda daha iyi çıkıyor nasıl bir söylem ya ?
Biri orta segment biri amiral gemisi. Samsung daha fazla işlemci koyamayacaktı sanki ama koymamış diye şimdi bu samsungun kötü olduğunu mu gösterir ? Boş konuşuyorsun. Note4 ün bile donanımı belki a 2017den güçlü.
Cidden boş konuşuyorsun.
Ha birde bütçesi yerinde olan birisinin android kullanmamak için bir sebebide yok . işlemciyi bir kenara bırakırsak tüm üst seviye teknolojiler ekran teknolojileri kamera işlevsellik android tarafında.
Benim Apple kullanları kıskandığım yok aksine acıyorum.
Samsungundan para aldığımda yok.
Appleın en üst cihazları ortaya koyduğuda yok.
Tamam en güçlü işelmciyi her sene koyuyor birde yüksek fiyat biçiyor başka birşeyi yok.
Cok merak ediyorum, Android yerine Apple alinsin diye dusundugumu nerden cikardin. Apple almak isteyen Apple alir ve eger iOs kullanmaktan memnun ise Apple aldigi icin hicbir kaybi olmaz. IP 7 nin kamerasinin da hicbir Android cihazdan geri kalmadigini hatirlamakta fayda var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cok merak ediyorum, Android yerine Apple alinsin diye dusundugumu nerden cikardin. Apple almak isteyen Apple alir ve eger iOs kullanmaktan memnun ise Apple aldigi icin hicbir kaybi olmaz. IP 7 nin kamerasinin da hicbir Android cihazdan geri kalmadigini hatirlamakta fayda var.
ip7nin kamerada geri kalmıyor mu ?
Benim ki mi fanatiklik :) Hep benim ki fanatiklik olur zaten.
Bu konuşma burda bitti.
Tekrar söylüyorum iPhone 7 S7 htc 10 V20 gibvi android amiral gemileriyle yarışabilecek bir model kesinlikle değil

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Nokia 8 diye bir telefon çıkacak mı ? Bilemiyoruz. Çıksın bakalım. Nasıl olacak
eninde sonunda illaki çıkacaktır.acelem yok.zaten iade için tüketici hakem heyeine gidersem bu 3 ay sürebilir. daha önce nokıa nın android işletim sistemli telefon ürettiğini duymadım.bu ilk mi daha önce varmıydı bilmiyorum ama burada da önerilen telefon modelleri arasında adını hiç duymadım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Nokia konusunda bilgim olmamak ile birlikte ip7 kesinlikle olabilir.
ip7 değilde ip 7 plus olabilir.yani ekranı 5.5 falan olmasını istiyorum.bu da benim bütçemi aşıyor
ip7nin kamerada geri kalmıyor mu ?
Benim ki mi fanatiklik :) Hep benim ki fanatiklik olur zaten.
Bu konuşma burda bitti.
Tekrar söylüyorum iPhone 7 S7 htc 10 V20 gibvi android amiral gemileriyle yarışabilecek bir model kesinlikle değil
v20 piyasaya çıktı mı yoksa kalmadı mı bir türlü satıcı bulamadım
@beyzabetül Tansu Yegen (@TansuYegen) | Twitter Bu kişi samsung Türkiye başkan yardımcısı.
DM at cevap vermez deme cevap veriyor. Derdini anlatırsan bir çözüm bulabilirsin.
twitter kullanmıyorum ama tahminim vereceği cevap da telefonu tekrar servise gönder diyecektir.başka ne cevap verebilir ki?

M

Murat Burç

SDN Okuru
eninde sonunda illaki çıkacaktır.acelem yok.zaten iade için tüketici hakem heyeine gidersem bu 3 ay sürebilir. daha önce nokıa nın android işletim sistemli telefon ürettiğini duymadım.bu ilk mi daha önce varmıydı bilmiyorum ama burada da önerilen telefon modelleri arasında adını hiç duymadım.

ip7 değilde ip 7 plus olabilir.yani ekranı 5.5 falan olmasını istiyorum.bu da benim bütçemi aşıyor

v20 piyasaya çıktı mı yoksa kalmadı mı bir türlü satıcı bulamadım

twitter kullanmıyorum ama tahminim vereceği cevap da telefonu tekrar servise gönder diyecektir.başka ne cevap verebilir ki?
Bir dene
Adam benim saçma sorularına bile düzgün cevap verdi

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Bir tek bana mı 6s ile 7 arasında çok fark varmış gibi geliyor.
6Sin kamerası özellikle dışık ışıkta ve videolarda rezalet.
7nin F1.8 ve OISı bile 6s yerine 7 tercih etme sebebi.
ayrıca yeni iphonenin Note 8 varken bir olay yaratabileceğini düşünmüyorum.
zaten 7 nin en büyük olayı kamerası gerisi kopyala yapıştur misali :) ( bana göre )
şu anda bunu söylemek için çok erken ama ben yeni iphone dan çok umutluyum hatta sırf o yüzden almak için sabırsızlıkla beklediğim S8 den vazgeçmelimiyim onu düşünüyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
zaten 7 nin en büyük olayı kamerası gerisi kopyala yapıştur misali :) ( bana göre )
şu anda bunu söylemek için çok erken ama ben yeni iphone dan çok umutluyum hatta sırf o yüzden almak için sabırsızlıkla beklediğim S8 den vazgeçmelimiyim onu düşünüyorum
S8 almaktan vazgeçmek için sadece note 8 bir sebep olabilir.
Mesela s8 2k ekran gelirse VR performansı için note 8 hem daha guclu olacak hemde 4k ekranla gelicek eminim

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
S8 almaktan vazgeçmek için sadece note 8 bir sebep olabilir.
Mesela s8 2k ekran gelirse VR performansı için note 8 hem daha guclu olacak hemde 4k ekranla gelicek eminim

eyyyyy samsung duy sesimizi :D şu telefonu normal denecek bir fiyattan satışa sunsun başka telefon alırsam namerdim :D
S7 ile arasında güzel bir fiyat ofarkı olduğundan dolayı G5 almıştım ama s8 normal fiyatla gelirse sonunda elimdeki sony den kurtulmuş olurum ( evet G5 gibi bir güzellikten sony nin kalas telefonuna geçmek zorunda kaldım ) ve birkaç yıldır çok istediğim ekran kasa oranına sahip telefonuma kavuşmuş olurum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
eyyyyy samsung duy sesimizi :D şu telefonu normal denecek bir fiyattan satışa sunsun başka telefon alırsam namerdim :D
S7 ile arasında güzel bir fiyat ofarkı olduğundan dolayı G5 almıştım ama s8 normal fiyatla gelirse sonunda elimdeki sony den kurtulmuş olurum ( evet G5 gibi bir güzellikten sony nin kalas telefonuna geçmek zorunda kaldım ) ve birkaç yıldır çok istediğim ekran kasa oranına sahip telefonuma kavuşmuş olurum :)
S8in fiyatı baya kötü olucak. Note7 nispeten düşük dolar kuru ile girdiği ortamda yüksek dolar kuru ile giren iPhone7den daha pahalıydı.
Ayrıca amerikada 6s gblik note 7 128gblık ip7 plusdan daha pahalıydı. O yüzden normal S8 için bile 4200 fiyat bekliyorum

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ip7+ 2000tl olsa yine almam. 1 muzik atmak icin iskence cekemem ben. S7 edge var kafa rahat. Her zerresindende memnunum.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Nokia 8 bir çıksın özellikleri netleşsin, o zaman konuşmak daha makul.
Konunun başlığı "S7 Edge yerine Nokia 8 alınır mı?" iken konuyu nasıl İphone 7'i karşılaştırmasına getirdiniz? :D