sende ıphone 7 plus varsa benim s7 edge ile hemen takas edelimBoyle bir şeyin imkanı yok
Hadi oldu diyelim 7 pis aldığına pişman olacaksın s7 edge daha iyi bir telefon
S7 kullanıyorum 7 Plus 256 verseler takas etmem hatta alır satar s8+ alırımsende ıphone 7 plus varsa benim s7 edge ile hemen takas edelim![]()
Daha önce ıphone hiç kullanmadım ama samsung telefonlara daha 1 tl bile vermemS7 kullanıyorum 7 Plus 256 verseler takas etmem hatta alır satar s8+ alırım
Yaşadığın problemi bir konuna görmüştüm. Sonuna kadarda haklısın. Garantiden sonuç almamıştın ve bu yüzdende bütün samsungu kötü ilan ediyorsun. Yani bu yanlış bir davranış. Keşke sorunun thh tarafından çözülüp ordan kalksa.Daha önce ıphone hiç kullanmadım ama samsung telefonlara daha 1 tl bile vermem
ben bu telefonu alırken benim gibi burada birkaç kişi samsung telefonlar hakkında olumsuz yorumlar belirtiyordu .ben aldırış etmedim, binde bir böyle oluyordur dedim.sonuç ortada,acaba sen neden şimdi samsung markasını savunma gereği duydun onu anlamadım?galiba buraya sadece firma reklamını yapmak,markayı övmek için girenler oluyorYaşadığın problemi bir konuna görmüştüm. Sonuna kadarda haklısın. Garantiden sonuç almamıştın ve bu yüzdende bütün samsungu kötü ilan ediyorsun. Yani bu yanlış bir davranış. Keşke sorunun thh tarafından çözülüp ordan kalksa.
Ama sen şuanda kendi durumundan dolayı ön yargılısın ve x kişisini bir süre sonra telefon alırken yanlış yönlendireciksin. Yani gerek yok bunlara
Öncelike beni yanlış anlamışsın. Fakat sorun değilben bu telefonu alırken benim gibi burada birkaç kişi samsung telefonlar hakkında olumsuz yorumlar belirtiyordu .ben aldırış etmedim, binde bir böyle oluyordur dedim.sonuç ortada,acaba sen neden şimdi samsung markasını savunma gereği duydun onu anlamadım?galiba buraya sadece firma reklamını yapmak,markayı övmek için girenler oluyor
telefonumla ilgili yaşadığım sorunları burada belirtiyorum ki aynı hataya başkaları düşüp mağdur olmasın.ve bunu yaparken de hiçbir karşılık beklemiyorum.herkes kendi kararını vermekte özgürdür.dediğim gibi zamanında bende bu telefonumu alırken benzer olumsuz yorumlarla karşılaşmıştım ve kulak asmamıştım. ama artık birşey almaya karar verirken belirtilen her olumsuz yorumu bu şekilde mağdur olmamak için dikkate alacağımÖncelike beni yanlış anlamışsın. Fakat sorun değil
Ben Lg kullanan sıradan bir insanım. Samsungu savunduğum yok. Sadece düşüncelerini eleştirdim. Çünkü düşüncelerin. X markasının Y telefonu sorunlu ise diğer bütün Y Y2 Y3.. vs'leride sorunlu demeye çalışıyorsun buda yanlış bir tutum. Sonuçta burda telefon almak isteyen ve telefondan çok anlamayan kardeşlerimize abilerimize ablalarıma yardımcı oluyoruz. Sen bu düşünceyle insanları yanlış etkiliyorsun. Onu belirtmek istedim.
Belki yukardaki yazdıklarımı yine yanlış anlamış olabilirsin o zaman şöyle daha açık konuşmak isterim. Bir insan kötü= O zaman bütün insanlar kötü. Böyle bir şey söz konusu değildir. Ben burda sana kötü bir şey demiyorum veya akıl vermiyorum çünkü senin aklı başında olan bir birey olduğunu düşünüyorum. Yalnızca bu tutumunu doğru bulmuyorum.
Sana Iphone & Samsung kiyaslamasi yapacağim... taraftar degil. Para verip alan bir muşteri gozuyle...İyi günler s7 edge alalı 6 ay olmadı türk telekomdan kasko yapıldı telefonu iade etmek istiyorum. Değişir mi tekrar türk telekomdan kırmızı iphone 7 plus alıcam. Olur mu?