Galaxy S7 Edge Açılmıyor Ne Yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bekofb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekofb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, sabah uyandığımda telefona güncelleme geldi indirdim kurdum sonrasında telefon kendini yeniden başlattı fakat saatlerdir samsung yazısında dondu kaldı! Ne yapmam gerekir?

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Benim tabletime de olmuştu ama o kendi kendine olmuştu. Bu güncelleme sonucu olmuş. Tabletimin anakartı yanmıştı. Ama sizinki farklı olabilir bilmiyorum.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Sammobile'dan orjinal romu indirin. Telefona TWRP kurup veya bilgisayardan Odin ile kurabilirsiniz. YouTube'da daha güzel anlatan videolar bulabilirsiniz.

bekofb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sammobile'dan orjinal romu indirin. Telefona TWRP kurup veya bilgisayardan Odin ile kurabilirsiniz. YouTube'da daha güzel anlatan videolar bulabilirsiniz.
Sorun yazilimsal oldugundan en fazla 2 gune verirler

Cevaplar için teşekkür ederim. İnançsızca durmadan hard reset atarken sonunda açıldı telefon tüm uygulamaları vs tekrar yükledim. s7 edge'in durup dururken bu seviyede saçmalaması hoşuma gitmedi.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Odin ile rom yükleyin youtube da bir sürü video var çok basit bir şey 15 dk lık rom yükleme işi için 2 gün servisten telefonu beklemeyin. Odin moduna girerse de telefona birşey olmamıştır merak etmeyin.

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Rom falan kurmana gerek yok eğer sorun varsa servisle görüş yazılımsal bi sorun olması lazım çünkü güncelleme kaynaklı illaki yardımcı olacaklardır..