Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
What Thé hell profesör duZaten hiç benzemiyosun![]()
Katılıyorum konu kapansın amacından sapacak haberden nereye geldik :dirol:TheFame hocam tamam böyle konuyu sapitmayalim ve kavga etmeyelimböyle forum sıcak kalsın
aşmadan tartışma yapalım
![]()
Eğer konu kapanırsa bilgi az olur ve buda doğru olmazKatılıyorum konu kapansın amacından sapacak haberden nereye geldik :dirol:
Kendime hakaret sayarım bu tür teşbihlerde bulunmayalım :lol:Zaten hiç benzemiyosun![]()
Asdadaxa şimdi anladımKendime hakaret sayarım bu tür teşbihlerde bulunmayalım :lol:
Hayır bu ikili konu kapansın anlamında dedim :dirol:Eğer konu kapanırsa bilgi az olur ve buda doğru olmazburada fikirlerimizi sunarak o böyle şu söyle derken böyle gitmeli tartışma
mutlu bi tartışma olmalı
![]()
Allahım epic fail oldum Özür Özür:Hayır bu ikili konu kapansın anlamında dedim :dirol:
Lafı ağzımdan aldınız desem günde 80 80 gidiyor :lol:Smurf kasma keyf![]()
Ne gidiyor anlamadım ?Lafı ağzımdan aldınız desem günde 80 80 gidiyor :lol:
Lady Gaga American Horror Story 5.sezonda oynayacakmışta onu kutluyorum :devil2:Ne gidiyor anlamadım ?
Tamam Özür dilerim yanlış anladımLady Gaga American Horror Story 5.sezonda oynayacakmışta onu kutluyorum :devil2:
Exynos samsungun, telefonun maliyetini düşürmek için telefonlara koyduğu kendi ürettiği bir işlemci.Snapdragon'un exynos'a göre ne gibi avantajlari var? Daha öncede sormustum cevaplayan tek kisi cikmadi.
Ben amazondan yola cikarak N910F almistim, meger bu model snapdragon modeliymis. Yorumu yapan kisiye bayagi kizmistim.
Sen what the hell olamazsın dimi![]()
Yok artık Lebron James. :lol:
Sırf Apple hakkında doğru bir şey dedi diye hemen ben mi yaptın yaf insaf. Onun kim olduğunu anlıyamadıysan Sony diyim artık anlamışsındır.
Samsung her şeyde üstün diyen Amca'ya bir şey demiyorum,haklı kendine göre.![]()
CPU olarak aşağı yukarı birbirlerine yakınlar fakat GPU da Adreno grafik birimi Samsungun grafik biriminden çok çok öndeSnapdragon'un exynos'a göre ne gibi avantajlari var? Daha öncede sormustum cevaplayan tek kisi cikmadi.
Ben amazondan yola cikarak N910F almistim, meger bu model snapdragon modeliymis. Yorumu yapan kisiye bayagi kizmistim.