Galaxy S6'nın En Net Görüntüleri Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batu78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakalım klasik galaxy serisi mi olacak?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
bbb06737e59d9a9e27a959213daad3cb.jpg

Şu kıvrımı çözersek tamamdır bence :)

Reaksiyon puanı
10,315
pabucun pahalı olduğunu görünce işi iyiden iyiye ciddiye almış görünüyor samsung. aslında yapacağı en hayırlı iş, bugüne kadar ki ürünlerini tasarlayan geri zekalı ekibini tasfiye etmekti. bir htc ayarında tasarım ve kaliteye ulaşabilirse zaten yazılım ve donanım olarak üstüne yok, o zaman yeniden uçar, şahlanır samsung.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsungun yazılım ve donanımda üstüne yokmuş :lol:
Hepsi zaten aşağı yukarı aynı donanımı kullanıyor yazılım konusuna gelirsek zaten bütün üreticiler tokatlıyor Samsungu .
Htcden Sonye Lgye Huaweiye Apple a kadar :devil2:

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Acayip net bir görüntüydü. Sdn ekibine çok teşekkürler...

Reaksiyon puanı
10,315
evet, tekrar iddia ediyorum, seversiniz, sevmezsiniz, ama yazılım ve donanım olarak en iyi durumda olan firmadır samsung.
dünyada bir başka firma gösterebilir misiniz, işlemcisinden ekranına, şarz ünitesinden kamerasına kadar başka hiçbir firmaya ihtiyaç duymaksızın herşeyini kendisi üretebilsin. sadece bu yıl note4'ün kamerasını sony'den tedarik ettiğini duymuştum, ki zaten onunda üzerine yazılım ile geliştirerek daha iyi bir duruma getirmişti. zira kamera testlerinde sony'den çok daha üstün bir performans göstermişti. sadece kalite yoktu, plastik falan filan... onu da düzeltti mi mesele yok demektir.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gördük üstüne olmayan yazılımı. Touchwiz hala toıchwiz...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Gene sapittilar. Alınabilir tek serisi note bana sorarsan.

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğin galaxy alpha olmuş zaten artık galaxy s serisine özel tasarım yapmayı bıraktı çünkü samsung biliyorki galaxy alphanın tasarımı daha çok tutuluyor o yüzden galaxy alfa'nın tasarımında biraz değişiklik yapıp yola devam etmiş

asepam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasa metal olsa bari.samsung vazgeçemiyor plastikten.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hala herkes metal kasa olsun derdinde ya arkadaş araba değil bu telefon metal alacan ne olacak gene takacan slikon kılıfı yola devam.Telefon bu telefonda en güzel malzeme polikarbondan yapılmış ele yumuşaklık hissi veren hem ele güzel bir his veren hem darbelere karşı koruyan hemde çizmesi zor olan kaliteli plastiktir.Üstelik telefon ağırlaşmaz birde güzel bir tasarım ve renk seçeneğiyle geldi mi çok hoş olur.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsungun yazılım ve donanımda üstüne yokmuş :lol:
Hepsi zaten aşağı yukarı aynı donanımı kullanıyor yazılım konusuna gelirsek zaten bütün üreticiler tokatlıyor Samsungu .
Htcden Sonye Lgye Huaweiye Apple a kadar :devil2:
Apple'ın işlemcisini bu sene Samsung üretecek :thumbup:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Samsungun diğer firmalara göre iyi yaptığı tek şey kamera ,yazılım ve tasarım olarak ilerlemiyor firma.Metal kasa kullanmak ayrı dert bence çizilmesi ısınması hep sorun bunu da bi düşünün.Antutu da ne kadar puan yaparsa yapsın ben samsungun exynosunu kullanmam.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Samsungun diğer firmalara göre iyi yaptığı tek şey kamera ,yazılım ve tasarım olarak ilerlemiyor firma.Metal kasa kullanmak ayrı dert bence çizilmesi ısınması hep sorun bunu da bi düşünün.Antutu da ne kadar puan yaparsa yapsın ben samsungun exynosunu kullanmam.
Snapdragon?

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Apple'ın işlemcisini bu sene Samsung üretecek :thumbup:
Olaya bu kadar düz mantık yaklaşanını da ilk defa görüyorum :lol:
Apple mimariyi özelleştirip kendi çekirdek tasarımını veriyor mevcut nm teknolojisi uygun firmaya ürettiriyor
Sanki Apple ın işlemcilerini Samsung tasarlıyor acaba İphone 6daki işlemcinin transistör sayısının yarısına gelebilmiş midir Samsung Note4de kullandığı exynosda
Marifet gibi söylüyor bide işlemcisini ürettiği firmalar kendisine fark atıyor bundan daha utanç verici bi durum olamaz heralde Apple ından Nvidiasına Qualcomm una kadar seninde burda övündüğün şeye bak
''Apple ın işlemcilerini Samsung üretiyor bi kere tmm mı ? .s.s'' :lol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Elbette snapdragon tercihimdir genellikle türkiyeye exynoslu model geliyor elin gavuru snapdragon kullansın bize exynos gelsin türk milleti de marka diye alıp duruyor bilinçsiz tüketici budur işte bence.
Evet. Yoksa ben samsung un snapdragon versiyon larını seviyorum :)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yazık söyleyecek mantıklı bişey bulamadı saçmalamaya başladı
23dk düşünüpte verilebilecek en saçma cevabı verdin sanırım
Arkadaş Samsung fanboyluğu yapamadığı zamanlarda düzenli olarak saçmalıyor anlaşılan :lol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende öyle düşünmüştüm objektifliğine(!) tüm forum hem fikiriz
Mesaj geçmişine bidaha bakmanı öneririm neyse ikili tartışmaya çekiyorsunuz ama malesef amacınıza ulaşamayacaksınız :dirol:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Mesaj geçmişine bidaha bakmanı öneririm neyse ikili tartışmaya çekiyorsunuz ama malesef amacınıza ulaşamayacaksınız :dirol:

Sen what the hell olamazsın dimi :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Saatin on buçuğunda mesaiden yeni gelmiş,yorgun ve bitkin bir haldeyim.O yüzden yazmadım.Ayrıca ben fanboy falan değilim,siz sadece önyargıyla yaklaşıyorsunuz.
TheFame hocam tamam böyle konuyu sapitmayalim ve kavga etmeyelim :) böyle forum sıcak kalsın :) aşmadan tartışma yapalım :)