Galaxy S6'nın Bataryası Şişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy S6'nın Bataryası Şişti!

Galaxy S6 batarya şişme problemi ile boğuşuyor. Koreli bir kullanıcı Galaxy S6'nın bataryasının şiştiğini ve cihaza zarar verdiğini gösteren fotoğraflar yayınladı.

Galaxy S6'da sorunlar yaşıyor musunuz?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Güzel bir başarı samsung için.. Daha ben şişiremedim dört yıldır bataryayı

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Akşam şarj'a takıp sabah çıkartırsan bataryayı tabiki şişer. akıllı telefonu akıllı kullanan görmedim daha .

Onur Ibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne alakası var allah aşkına 4 yıldır akşam takıp sabah açıyorum hiç birşey olmadı

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung s6 çok hızlı şarj oluyor. Bildiğim kadarıyla 10 dakikada %60 şarj oluyor. Akşamdan sabaha kadar 8-9 saat zaman var. 10 dakikada %60 doluyorsa 8-9 saatte neler olur???

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung s6 çok hızlı şarj oluyor. Bildiğim kadarıyla 10 dakikada %60 şarj oluyor. Akşamdan sabaha kadar 8-9 saat zaman var. 10 dakikada %60 doluyorsa 8-9 saatte neler olur???
Yeni cikan cihazlar %100 olunca akımı keser ben 5 aydir zenfone 5 kullaniyorum ilk gunki gibi

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben de sabaha kadar şarj da bırakıyorum üstelik akım kesmiyor.

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm. Ben bunu bilmiyordum. Saol teşekkür ederim. Şunu biliyorum ama telefon şarjdayken kullanmak bataryayı bitiriyor öyle değil mi?

semihad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah nazarlardan saklasın ben de öyle bir sorun yok:)

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S6 çok harika bir cihaz ama çok hızlı şarj tükediyor tanıtılan hızlı şarj özelliği bataryanın dolması yönünden değil boşalması yönünden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekranımın görüntüsü kendi kendine gitti neden olabilir yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S6 alalı 2-3 ay oldu 4 saatte şarjı full iken bitiyor ve aşırı ısınma var yakıyor.bela aldık başkmıza.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cihazı alali 10 gun oldu arka kamerayı ilk actigimda bulanık gosteriyo 30 sn bekliyorum öyle kendine geliyo bu sorunla karsilasan varmı servise gidicem ama pratik bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olsun

S6 ??

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 ay önce severek aldığım galaxy s6
Şimdi ısınıp el (yakacak derecede) şarj olmayı kesiyor. servise gittim ekranda ufak bi çatlak var diye açamayacak larını
Ve ekranın kırılabileceğini söylediler önce ücretini verip ekranı değiştirmem gerekiyormuş ekran fiyatı 600 TL ufak bi çatlak beni rahatsız etmiyor ama 600 TL de veremem onun için. Belki de yaptırmam. Böyle bi sorunla karşılaşan var mı varsa bilgi paylaşabilir mi ?

ÇOK ISINIP ŞARJ OLMUYOR