Geldi oglumGece gece bi git lannnn [emoji23][emoji23]
Geldi oglumGece gece bi git lannnn [emoji23][emoji23]
Çözünürlük ayarı pile çok bir etki etmiyor zaten heveslenmeyinGane 1.3 küsür mb tı 980 mb gelmiş ve çözünürlük ayarı yok diyolar tam fiyaskoo o yoksa bi önemi kalmadı benm için [emoji34]
Ben kullandım hocam 50 dakka falan arttırıyor full HD ye alınca o da çok bir şey fark ettirmiyorŞükür kavuşturana sorunsuz hızlı yüklendi nedensetek sorun klavye qwerty değişmiş ayardan zor değiştim birde çözünürlük olayı baya etkisi olur bence pile s6 ya asıl gelmesi gereken özellik neden s7 getirirlerki madem pile etkisi yok zaten biz pilde sıkıntı çekiyoruz saçmalık hadi aeo yok onu anlarımda
50 dakkamı çok deill zaten 5 saat zor görüyoruz [emoji23]Ben kullandım hocam 50 dakka falan arttırıyor full HD ye alınca o da çok bir şey fark ettirmiyor
Aynen öyle smart swicth uygulamasını neden kaldırırsınki birde güç tasarrufta titreşimler çalışıyo iyice pilini öldürmeye çalışan bi güncelleme olmuş satış politikası bu bence zaten baska güncelleme almıcak pille bitircekler bunu sırf pil yüzünden p2 ye fecebilirim anasınıCogu ozelligini begensemde guzel olan bi kac seyi igrenc yapmislar cozunurluk dusurme yok beklediigim ozellikti 50 dakika 50 dakikadir
50 dakika az mı?Ben kullandım hocam 50 dakka falan arttırıyor full HD ye alınca o da çok bir şey fark ettirmiyor
Abi wipe format nasıl aticam olmuyo yardimImkani olan kurmasın donup kaliyor telefon
Fabrika ayarlarina sifirla ayni seyAbi wipe format nasıl aticam olmuyo yardim
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden kimse yardım etmiyor arkadaşlar acelem var wipe reset atamıyorum
Smart manager dicektim pardonSmart swich uygulaması kalkmış demiş yukarda bir arkadaş. O hangi uygulama ki? Smart view değil dimi, eğer öyleyse ben güncellemicem.
Smart manager demek istediniz herhalde ayarlada var smart manager dahagelismis bir versiyonuAynen öyle smart swicth uygulamasını neden kaldırırsınki birde güç tasarrufta titreşimler çalışıyo iyice pilini öldürmeye çalışan bi güncelleme olmuş satış politikası bu bence zaten baska güncelleme almıcak pille bitircekler bunu sırf pil yüzünden p2 ye fecebilirim anasını
Sifirlarsan bisey olmazNe dersiniz güncellemeli miyim? Başka forumlarda galeride ve chrome da kasma takılma yaşayanlar var. Sizde de var mı sorunlar?