Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar sorun galiba servis sağlayıcı yani Türkcell kaynaklı. Bir forum da benzer şikayeti olanlar var ve diğer servis sağlayıcı hatlara sahip telefonlar da bu sorun olmamış ama Turkcell hattı olanlarda bu sorun olmuş. Hattı çıkarınca telefon düzeliyor ama geri takınca telefonlar tekrar resetleniyor.

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
472 mb lik guncelleme geldi s6 ya indiriom ama insallah iyidir korka korka indiriom
--- Gönderi Güncellendi ---
Subat ayi guvenlik guncellemesi geldi android 7.0 yok

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
472 mb lik guncelleme geldi s6 ya indiriom ama insallah iyidir korka korka indiriom
Subat ayi guvenlik guncellemesi geldi android 7.0 yok

Hattınız Turkcell ise kurmadan önce yedek alın veya şuan kurmayın derim. Turkcell hattı olanlarda telefon resetlenip duruyor. Mecbur format atmak zorunda kaldım ve yedek bile alamadım telefon sürekli resetlendiği için. Başka forumlarda Turkcell hattı olan çok fazla kişi durumdan şikayetçi hattı çıkarınca ancak çalışıyormuş ki o bilgiyi de sonradan gördüm. Format atmadan önce görseydim hattı çıkarıp yedek alıp ondan sonra format atardım. Formattan sona güncelleme silinmiyor ama telefondaki tüm bilgiler ve uygulamalar gidiyor.
Sorun varmı sende kardes söylersen sevinirim ona göre güncelleyelim bizde

Hattınız Turkcell değilse sıkıntı olmayabilir şu ana kadar sadece Turkcell hat kullananlar durumdan şikayetçi. Hattı çıkarınca filan telefon açılıyormuş ama geri takınca yine resetlenip durduğu söyleniyor. Diğer servis sağlayıcıları kullananlarda sorun yokmuş. Sıkıntı Turkcell sim kartı kaynaklı gibi görünüyor

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hattınız Turkcell ise kurmadan önce yedek alın veya şuan kurmayın derim. Turkcell hattı olanlarda telefon resetlenip duruyor. Mecbur format atmak zorunda kaldım ve yedek bile alamadım telefon sürekli resetlendiği için. Başka forumlarda Turkcell hattı olan çok fazla kişi durumdan şikayetçi hattı çıkarınca ancak çalışıyormuş ki o bilgiyi de sonradan gördüm. Format atmadan önce görseydim hattı çıkarıp yedek alıp ondan sonra format atardım. Formattan sona güncelleme silinmiyor ama telefondaki tüm bilgiler ve uygulamalar gidiyor.

Hattınız Turkcell değilse sıkıntı olmayabilir şu ana kadar sadece Turkcell hat kullananlar durumdan şikayetçi. Hattı çıkarınca filan telefon açılıyormuş ama geri takınca yine resetlenip durduğu söyleniyor. Diğer servis sağlayıcıları kullananlarda sorun yokmuş. Sıkıntı Turkcell sim kartı kaynaklı gibi görünüyor
Bnm vodafone ama yanlış anlamayında turkcell sorun olması sacma turkcell neden olsunki

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bnm vodafone ama yanlış anlamayında turkcell sorun olması sacma turkcell neden olsunki
Bn turk telekom kullaniorum su anda telefon yag gibi kayiyo baya hizlandi aklima takilan sey su 3 hafta sonra 7.0 gondericeksen nie guvenlik guncellemesi gonderiosun ayriyetten onu sorguluorum ama sıkınti yok yukeleyebilirsiniz

orhn91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s7 edge mi almalıyım s6 edge plus mu ikisinide kullanan arkadaş yorumlar yapabilir mi şarj dayanım süresi işlevselliği felan çok bir fark yok gibi fiyat olarakta yaklaşık kafam karıştı.

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bn turk telekom kullaniorum su anda telefon yag gibi kayiyo baya hizlandi aklima takilan sey su 3 hafta sonra 7.0 gondericeksen nie guvenlik guncellemesi gonderiosun ayriyetten onu sorguluorum ama sıkınti yok yukeleyebilirsiniz
Teşekkürler onu bende anlamış değilim sacmalık sanırım baya önce yayınlanması gereken unutulan güncellemeyi simdi sürdüler :)

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
s7 edge mi almalıyım s6 edge plus mu ikisinide kullanan arkadaş yorumlar yapabilir mi şarj dayanım süresi işlevselliği felan çok bir fark yok gibi fiyat olarakta yaklaşık kafam karıştı.
S7 Edge her şekilde S6 Edge plusdan daha iyi arada gayetde fark var. Donanım olarak batarya olarak kamera olarak s7 edge daha üstün ayrıca suya dayanıklılık ve hafıza kartı desteği var

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Onu bilemiyorum ama popiler bir donanım sitesinde s6 ve s6 edge başlığında bir çok kişi telefonlarına son güncellemeyi kurdu. Ben dahil şu ana kadar sadece Turkcell kullananlarda telefon güncelleştirmeden sonra reset atmaya başladı. Telefon açılıyor açılışta sorulan şifreni giriyorsun daha sonra her zaman olduğu gibi kilit ekranı devreye giriyor tam onu açmak istediğin sırada ekran siyah oluyor ardından beyaz renkte Samsung Logosu çıkıyor. Tekrar açılıyor telefon yine şifreyi giriyorsun ardından tekrar tuş kilidi devreye giriyor ve onu açmak istediğin anda tekrar ekran siyah oluyor ve yine Samsung Logosu çıkıyor. Aynı olayı durmadan defalarca yapıyor. Güç tuşuyla telefonu kapatmaktan başka care kalmıyor ki kapatsan bile tekrar açınca sorun devam ediyor. Bu olay sadece Turkcell hattı olanlarda olmuş. Hattı çıkarınca telefon düzeliyor ama tekrar takınca tekrar başlıyor diyenler var. Bu sebeple Turkcell kaynaklı bir sorun dedim.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Allah cezasını versin böyle güncellemenin turkcell kullanıyorum. Aynı şekilde resetlemeden dolayı telefondaki herşey gitti

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Turkcell kullanan arkadaslar icin lutfen 1 dakikalik saygi durusu arkadaslar

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bu arada gelen guncellemeyle azda olsa sarj suresi uzamis yani sarji daha iyi gidio ve biraz daha hizlanmis ram yonetimi iyilesmis turkcell hatti olmayanlar yuklesin

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bende güncelleme yok? S6
Acele cvp verseniz benim s6 da yok bu güncelleme neden olabilir?

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yükledim ben hatalı versiyonu şimdi düzeltecekler muhtemelen

Reaksiyon puanı
35
Evet aynı şey başıma geldi ve şuan stock firmware yüklerken device 5 binary 4 hatası alıyorum çıldırdı telefon açılmıyor

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ulan samsung kac aydir gondermedin guncelleme simdi guncelleme gonderdin o da mahvetti bizi beee

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Turkcell hatlarda sorun çıkıyormuş sanırım. hattı çıkarıp açmaya çalışınca açılıyormuş.

orhn91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s7 edgenin kamerası neden s6 edge plustan daha düşük ? amerika oylamasına göre s7 edge %98 oy alırken s6edge plus %77 oy almış kamera olarak. ama bariz bir mp düşüklük farkı yokmu? ayrıca s7 edge dün %40 şarj ile wifi açık uyudum sabah uyandığımda %36 kalmıştı bu çok başarılı bir performans. s6edge plusta gece yatınca sabah %30 40larla uyanıyordum

Fatih Eray Şeref

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
s7 edgenin kamerası neden s6 edge plustan daha düşük ? amerika oylamasına göre s7 edge %98 oy alırken s6edge plus %77 oy almış kamera olarak. ama bariz bir mp düşüklük farkı yokmu? ayrıca s7 edge dün %40 şarj ile wifi açık uyudum sabah uyandığımda %36 kalmıştı bu çok başarılı bir performans. s6edge plusta gece yatınca sabah %30 40larla uyanıyordum
Sensör kalitesi lens kalitesi, pixel boyutu bir çok sebep var.
Gündüz fark yok S7 Edge ile S6 Edge plus arasında o kadar. Gece baya bi eziyor S7 Edge
Şarj konusunda S7 Edge şuan daha yeni yazılıma sahip olduğu için böyle