Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yaşadım :D Jailbreak sağolsun baya üst düzey deneyim yaşadım. Ancak S6'nın ömrü 1 bilemedin 2 sene kaldı. 5s kafadan 2 sene :D
Neye göre kime göre sana göre mi yalnız bu senin dışında kimsenin umrunda olmaz evet. Kaç pixel di o telefonun ekranı pardon biz 2 k ya geçeli çok oldu

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
s4 ü 4 sene kullandım. s6 yı 6 sene kullanırım gibi görünüyor. bi arıza falan olmazsa inşallah. telefon yağ misali neye tıklasam akıyor. kamerasını hiç kapatmak istemiyorum. habire elim video kayıt tuşunda. adamlar yapmış bee :D

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Millet çok biliyo 2 seney mis yok ya iyi misin sen ki değilsin s6 donanım harikası böyle telefon geleceğin teknolojisi gear vr desteklemeyen 6s son iphone modeli kaç yıl ömrü acaba yazık ya yazık

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Millet çok biliyo 2 seney mis yok ya iyi misin sen ki değilsin s6 donanım harikası böyle telefon geleceğin teknolojisi gear vr desteklemeyen 6s son iphone modeli kaç yıl ömrü acaba yazık ya yazık
6s ile s6'yı kapıştırman ayrı bi cahillik kardeşim

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tabii ki de arkadaşın dediği doğru atla eşeği karşılaştırmak gibi
Teşekkür ederim. Geleceğin teknolojilerini hangi iphone modeli destekliyor ki? Gelin bi bakalım kablosuz şarj? Yok. Hızlı şarj bile yok gerçi hızlı biten şarj 3 saatte tamamlanıyor. Gear vr yok! Yani s6 ya 2 senelik diyen arkadaşımız 6s ile vr deneyiminin olmadığını ve vr geleceğin teknolojisi olduğunu atlıyor. Geleceğe uyum sağlamıyor dikkatinizi çekerim ve s6 2 senelik oluyor 6s 4 5 sene evet haklısın diyelim geçelim.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Siz bence 5s sinizi apple verin o size se modeli olarak dönecek 6s verin o da artık kasalarla yeni bi se1 falan diye gelir

World34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Galaxy S6 32GB İthalatçıdan almayı düşünüyorum.

Sormak istediğim soru ise; Beni 3-4 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve whatsapp'da takılıyorum.

Acaba Galaxy S6 beni idare edebilir mi? 1600 TL'ye başka bir telefon aklıma gelmiyor.

Reaksiyon puanı
35
Hocam idare eder dediklerinize göre ama biraz daha para biriktirebilirseniz note 5 almanızı tavsiye ederim

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Merhaba arkadaşlar,

Galaxy S6 32GB İthalatçıdan almayı düşünüyorum.

Sormak istediğim soru ise; Beni 3-4 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve whatsapp'da takılıyorum.

Acaba Galaxy S6 beni idare edebilir mi? 1600 TL'ye başka bir telefon aklıma gelmiyor.
Ben öneririm güzel bir cihaz S6 ama 4 yıl gider mi bilemem.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hocam 1100'lerden çıktım :grin: Malesef maksimum bütçem bu kadar. 1600 fiyat bandında da tek alınabilecek telefon s6 gibi duruyor. Önerir misiniz?

ben 3 hafta kadar önce 1500 tl ye doğubank'dan aldım. ithalatçı garantili. 1350 tl peşin alımda, taksitle aldığım için 1500'e geldi. oyun oynuyorsanız 2 sene rahatlıkla götürür derim. oynamıyorsanız 5 sene götürür :D

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6 alıcam beyler bayanlar önerir misiniz? Sosyal medya, kamera, batarya, performans bunlar hakkında bilgi verecek var mı?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6 alıcam beyler bayanlar önerir misiniz? Sosyal medya, kamera, batarya, performans bunlar hakkında bilgi verecek var mı?

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim note 5 cihazında Home tuşunda hafif bir saplantı var sağa sola. Sizlerin cihazlarda da aynı sorun olanlar varmıdır.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hocam samsungcularla boşuna tartışıyorsun . Onlar, samsungtan başkasını kabullenmez .
Dostum yanlış düşünüyor ve yanlış konuşuyorsun hangi telefon olursa olsun hakkını vererek konuşmak lazım s6 note 5 kötü telefon değil evet Samsung marka ama üst düzey iPhone da kullandım 3.5 ay 6 Plus deki memnun Kaldın mı hayır herşey den kısıtlamış ios stabil bi sistem gel görki android in yanından bile geçmez gözünü seveyim android in Android özgürlük ios ise mahkumiyet bana göre tek sevdiğim tarafı siri idi bol bol sohbet ediyorduk

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Dostum yanlış düşünüyor ve yanlış konuşuyorsun hangi telefon olursa olsun hakkını vererek konuşmak lazım s6 note 5 kötü telefon değil evet Samsung marka ama üst düzey iPhone da kullandım 3.5 ay 6 Plus deki memnun Kaldın mı hayır herşey den kısıtlamış ios stabil bi sistem gel görki android in yanından bile geçmez gözünü seveyim android in Android özgürlük ios ise mahkumiyet bana göre tek sevdiğim tarafı siri idi bol bol sohbet ediyorduk
Jailbreak yapınca iPhone da özgür oluyorsun. Bu forumda bir adam vardı o sürekli samsung samsung diyordu . Ban yedi . 6s Plus kullanıp memnun kalmayan görmedim ben ayrıca .