mertcankaraman20
Doçent
1 gb rami bazen sıkıntı yasatiyormusHocam note serisi cok buyuk ekranli hem de iosa gecme istegim var malum yil olacak 2017 iphone 6 hala alimir mi? Sorum aslimda buydu
1 gb rami bazen sıkıntı yasatiyormusHocam note serisi cok buyuk ekranli hem de iosa gecme istegim var malum yil olacak 2017 iphone 6 hala alimir mi? Sorum aslimda buydu
ios un rami cok kullanmadigi soyleniyor ama s6 bile bazen kasiyor 3gb ram ile. Muhtemelen kullanımla ilgilidir.1 gb rami bazen sıkıntı yasatiyormus
Ben tavsiye etmem.. kamerası olsun batarya performasnı olsun s6'dan sonra tatmin etmez. Ve artı olarak ios'un eski stabilliği kalmadı bence. 2.5 yıl iphone 5s kullandım, son zamanlar baktım hafif kasılmaya başlayınca sattım s6'ya geçtim ve çok memnun kaldım..Beyler S6'dan iPhone 6'ya geçmek akıl kârı mı?
Beyler S6'dan iPhone 6'ya geçmek akıl kârı mı?
Bende s6 sahibiyim iphone a geçmeyi düşünüyorum ama 6 ya değil 7 düşünüyorum gerçi o da pek farklı değil hatta daha çirkin geldi bana geçme sebebim sadece fiyat s6 nin fiyatı düştü ve ben bu durumu sevmiyorum ama iphone 6 çıktığı fiyatında üstüne çıktı bu çok ilginç ve güzel birşey ama bende biliyorum s6 yi deli gibi arayacağımı çünkü gerçekten s6 at iphone 6 essek kalıyor yanında bir sürü fonksiyon var bir kere s6 da dediğim gibi sadece fiyat için iphone geçmeyi düşünüyorum ha eğer samsung fiyatları düşürmese anında güncelleme verse böyle bir düşüncem imkansız olmaz. İphone daha iyi diye değil fiyat bakımından daha iyi diye düşünüyorum en büyük korkumda ya pişman olursam ya s6 s6 diye yanarsam diye korkmuyor değilimBeyler S6'dan iPhone 6'ya geçmek akıl kârı mı?
Hocam öyle alacağınıza samsung un türkiye tek bir bayisi var defolu ürünleri onarip tekrar yapıyorlar çok da ucuza satıyorlar resmi samsung mağazası gidin ordan alın hem garantisi olur hem sıfır cihaz
Attan inip eşeğe binmek istiyorsan geçebilirsin. İphone serisi hiç kullanmadım ama etrafımda kullanan çok var.
1. Telefonu bilgisayara takıp içine dosya atayım desen İtunes veya benzeri yazılımlar olmadan o işi yapamıyorsun.
2. Kısıtlamaları herkesin malumu ve onu çözmek için illa J.B denen işlemi yapmak lazım. (Android de Root denen bir olay var diyen çıkabilir ama o şart oğlu şart olan bir şey değil.)
3. Android kullananlar bir telefonu 3-4 sene sorunsuz kullanabilirler çok dikkatli ve iyi kullanmak şartıyla. İos da bu o kadar mümkün gözükmüyor.
4. İose kullanan kuzenim hep aynı iki sorun yüzünden 1-1.5 yıl arayla 2 defa telefon değiştirdi. Hep üst mode aldı. Belli süre sonra telefonlar karşı tarafa ses iletmemeye başlıyor. Benzer sorun şu an Annemin Iphon4s telefonunda da var. Tahminen Iphone s6 serisinde vardır diye düşünüyorum.
5. Iphone kullananların çoğu neredeyse her sene telefon değiştirdikleri için veya telefonu sadece telefon olarak kullandıkları için sorun yaşamıyorlar.
6. Samsung telefonların bataryaları eleştirilir ama aynı sorun Iphone serisinde de var.
7. Iphone kullanmayan biri olmama rağmen bu sorunları görüp fark ediyorsam kim bilir kullanıyor olsaydım daha ne sorunlar görürdüm.
Attan inip eşeğe binmek istiyorsan geçebilirsin. İphone serisi hiç kullanmadım ama etrafımda kullanan çok var.
1. Telefonu bilgisayara takıp içine dosya atayım desen İtunes veya benzeri yazılımlar olmadan o işi yapamıyorsun.
2. Kısıtlamaları herkesin malumu ve onu çözmek için illa J.B denen işlemi yapmak lazım. (Android de Root denen bir olay var diyen çıkabilir ama o şart oğlu şart olan bir şey değil.)
3. Android kullananlar bir telefonu 3-4 sene sorunsuz kullanabilirler çok dikkatli ve iyi kullanmak şartıyla. İos da bu o kadar mümkün gözükmüyor.
4. İose kullanan kuzenim hep aynı iki sorun yüzünden 1-1.5 yıl arayla 2 defa telefon değiştirdi. Hep üst mode aldı. Belli süre sonra telefonlar karşı tarafa ses iletmemeye başlıyor. Benzer sorun şu an Annemin Iphon4s telefonunda da var. Tahminen Iphone s6 serisinde vardır diye düşünüyorum.
5. Iphone kullananların çoğu neredeyse her sene telefon değiştirdikleri için veya telefonu sadece telefon olarak kullandıkları için sorun yaşamıyorlar.
6. Samsung telefonların bataryaları eleştirilir ama aynı sorun Iphone serisinde de var.
7. Iphone kullanmayan biri olmama rağmen bu sorunları görüp fark ediyorsam kim bilir kullanıyor olsaydım daha ne sorunlar görürdüm.
Hocam yanlış anlamayın ama iphone kullanmayan biriyim demişsiniz bu yüzden yanlış tespitler yapmışsınız. Android telefonlar 3 4 sene götürür ama Ios götürmez demek çok komik olmuş.
Yok size?Ağustos ayı güvenlik güncellemesi geldi mi ?
Yok s6 edge+ a da gelmediYok size?
Ağustos ayı güvenlik güncellemesi geldi mi ?
İnşallah öyledir s6 edge plus a da hala gelmedi bekliyoruzBence s6 ya daha büyük bir güncelleme gelecek bu kadar bekletmezlerdi yoksa s6 da bazı yeni özellikler eksik onların geleceği bi güncelleme olacak sıradaki bence
İnşallah verirler ben vereceklerini düşünüyorumYeni arayüzü vermezlerse Samsungun iyiye giden güncelleme anlayışı tamamen tersine döner. Rezil bi karar olur. S6da o donanım var bence
Arkadaşlar sıkıntı yapmayın bence ben şöyle düşünüyorum s6 dan öncesi ve sonrası yani s6 bu değişimin ilki samsung s6 dan önceki gibi asla değil yani s6 ya önem veriyorlar ve arayüz de gelecek s5 değil s6 sonuçta donanımlı bir cihaz ve hatırlayın en görkemli tanıtım s6 nin di yani s6 ya çok ozendi samsung bunlar benim düşüncelerimİnşallah verirler ben vereceklerini düşünüyorum