Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
35
Evet ederim performans konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama ben telefonu değiştirdim s6 edge plus aldım memnunum ondan da memnundum

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
s6 yı ne kadar kullandın nerden aldın ve niye değiştirdin ?

Reaksiyon puanı
35
9 ay kullandım evde birinin telefonu bozuldu s6 yi ona verdim telefonu altunizade de Samsung un bir mağazası var ordan defolu ürünleri servisten geçirip ucuz a satıyorlar ordan aldım.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
9 ay kullandım evde birinin telefonu bozuldu s6 yi ona verdim telefonu altunizade de Samsung un bir mağazası var ordan defolu ürünleri servisten geçirip ucuz a satıyorlar ordan aldım.
Evde birinin telefonu bozuldu derken ? Kaça aldın ? s6 genel olarak iyi mi güncelleştirmelerden sonra ? 9 ayda bataryadan daha kötü bi yönü varmıydı birde yoğun kullanımda bir günü çıkartıyomu

Reaksiyon puanı
35
Annemin telefonu bozuldu ona verdim 1600 TL ye aldım telefon müthişti benim için batarya kötü değildi 4 buçuk saat ekran suresi alıyordum.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Peki sana göre en kötü özelliği nedir ? İstanbulun nersesinde oturuyosun?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
2 yıl falan beni idare etsin .Hızlı olsun kamerası iyi olsun .Bataryası az gitsede olur ama yazılım hataları beni düşündürüyor.
Bu telefon seni 2 sene çok rahat götürür performans hız konusunda falan sorun yok samsung touchwiz arayüzünü epey iyileştirdi bu telefonun tek sorunu batarya malesef benim sürekli sarja takma imkanım var ya da powerbank taşırım sıkıntı olmaz diyosan tavsiye ederim

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Bu telefon seni 2 sene çok rahat götürür performans hız konusunda falan sorun yok samsung touchwiz arayüzünü epey iyileştirdi bu telefonun tek sorunu batarya malesef benim sürekli sarja takma imkanım var ya da powerbank taşırım sıkıntı olmaz diyosan tavsiye ederim
saol bro ;)

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaslar bu son 85 mb lik guncellemeden sonra ram tuketimi degistimi sizde...ben %85 ten asagi dusmuyordu simdi % 65-70 civari biraz oynama var sanki

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Selamlar. Ben de 1 haftalık s6 edge sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefon cidden çok güzel ve kamerası iyi iş çıkarıyor.

Bu arada bir çok yerde şarj olma süresiyle ilgi yazılar okumaktayım da benim telefonu %15 de iken şarjı katıyorum ve 1 saat 26 dakika gibi sürede tamamen şarjı oluyor. Hızlı şarj özelliği de kapalı durumda. Kimi arkadaş kendi telefonlarının daha uzun sürede şarj ettiğini yazıyorlar ama benim telefon yavaş şarjı 1 saat 26 dakika da yapıyor ya benim telefonda bir tuhaflık var ya onların telefonlarında bir tuhaflık var.

Şarjın 1 gün gitmesiyle de ilgili kişisel düşüncem bundan daha iyisi kesinlikle olmazdı diye düşünüyorum. Eskiden S2 kullanırdım ve bilen bilir şarjı konusunda en övülen telefonlardan biridir buna rağmen o bile 1 günü zor tamamlıyordu.

S6 edge bir çok yönden çok başarılı bir telefon olmuş. Bir yakınım öğretmen ve onların geçende okullarında yemek düzenlendi açık alanda ve ışığın az olduğu ortamda flaşsız fotoğraf çektim ve özellikle sonradan PC de bakınca gördüğüm şey beni şok etti. Flaş kullanmadığım halde çok başarılı bir fotoğraf ortaya çıkmış. Cep telefonu kameraları da geçe çekimlerinde artık iyi iş çıkarmaya başlamışlar.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar tema indiriyorum ama ikonlar değişmiyor ayrıca paralı temalar yok mu store da hepsi ücretsiz?

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
S6 almayı duşünüyorum ama kafamda sorular var özellikle bazı yerlerde bu telefonun 1 günü çıkartmadığı söyleniyor . Yeni gelen güncelleme ile acaba bu sorun çözüldümü ? Telefonu normal kullanan biriyim sosyal ağlar ve kamera genel olarak kullanırım bunlar ile güç tasarrufuna almadan 1 günü çıkartabilirmiyim

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Merhaba arkadaşlar
S6 almayı duşünüyorum ama kafamda sorular var özellikle bazı yerlerde bu telefonun 1 günü çıkartmadığı söyleniyor . Yeni gelen güncelleme ile acaba bu sorun çözüldümü ? Telefonu normal kullanan biriyim sosyal ağlar ve kamera genel olarak kullanırım bunlar ile güç tasarrufuna almadan 1 günü çıkartabilirmiyim
Ben 4 aya yakın zamandır kullanıyorum wifi bağlıyken 5.30-6 saat ekran süresi aldım ama ekran kısık vaziyette whatsapp yazışma ile. bana çok rahat 1 gün yetiyor.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Merhaba arkadaşlar
Şarj senin için önemli bi kriterse s6 almanı önermem şarj konusunda piyasadaki en kötü cihazlardan biri heralde

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
s6 edge telefonu dün %29 şarjı varken hızlı şarja taktım 1 saat 7 dakika sürecek yazdı. Hızlı şarj kapalıyken %15 de şarja takınca da 1 saat 26 dakika filan diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
s6 edge telefonu dün %29 şarjı varken hızlı şarja taktım 1 saat 7 dakika sürecek yazdı. Hızlı şarj kapalıyken %15 de şarja takınca da 1 saat 26 dakika filan diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.
Zaten 15 ten 29a 5 10 dakikada çıkıyor 60 70e kadar çok hızlı çıkıyor ondandır

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar eski modellerde sadece neti açıp ana ekrandaki yerden hava durumunu günlük olarak güncellerken S6 edge bu neden böyle olmuyor. İlla Konum (GPS) de açtırıyor.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar eski modellerde sadece neti açıp ana ekrandaki yerden hava durumunu günlük olarak güncellerken S6 edge bu neden böyle olmuyor. İlla Konum (GPS) de açtırıyor.
Hava durumu uygulamasına girip konum ekle de konum açmaya gerek olmuyor