Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
35
S6 edge şarjda çok ısınıyor alali bir ay olmadı servise gönderdim sıkıntı yok diyorlar. Telefon şarjda hissedilir derecede ısınıyor. Bu sorunu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen....
Telefonun şarjda ısınması normal bir şey bu bende de oluyor hızlı şarjdan dolayı oluyor.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
S6 edge şarjda çok ısınıyor alali bir ay olmadı servise gönderdim sıkıntı yok diyorlar. Telefon şarjda hissedilir derecede ısınıyor. Bu sorunu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen....
Hızlı şarj olduğu için ısınması normal merak etmeyin. Şarj yüzde yüz olduktan sonra çıkartmadan bekleyin elektriği kesip soğuyorsa şarj sırasında da ısınması normal.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar s6 ma güncelleme gelmiş bakalım ne olacak indiriyorum suan

dadas311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımınız için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar telefonumun ekran açıkken şarjı takılı olduğu halde yüzdesi düşüyor ve şu uyarıyı alıyorum telefonunuz yavaş doluyor lütfen orijinal kablo kullanın diyor zaten orijinal kullanıyorum bu güncelleme sonrası oldu ne yapacağım?

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar telefonumun ekran açıkken şarjı takılı olduğu halde yüzdesi düşüyor ve şu uyarıyı alıyorum telefonunuz yavaş doluyor lütfen orijinal kablo kullanın diyor zaten orijinal kullanıyorum bu güncelleme sonrası oldu ne yapacağım?
Smart manager dan pil bölümüne girin altta hızlı şarj bölümü var açık mı diye bakın

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar galaxy s6 telefonuna sahibim, bu gün farkettimki güneş altında telefonu kullanırken birden parlaklık düşüşü yaşadım parlaklık sonra ama ekran parlaktığı düşüyordu otomatik parlaklıkta açık değildi eve geldiğimde bu sorunu yaşamadım sizce sorun nedir ?

ercosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edgen plus kullanıyorum güneşte ekranda gölgeler oluyo 3 defa sıfırladım napmam lazım acilll

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Normal havada bile oluyo güncelleme geldikten sonra oldu yaaa
Kendin güneşte yazmışsın en başta telefonda sorun çıkarmak için yer arıyorsunuz beyaz ekran ve güneş olması lazım ayrıca cok dikkatli bakılması lazım herkeste var göze batan bişey değil ha sorun değil mi sorun ama abartmanın alemi yok

isahkirdir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba ben forumda yeni sayilirim hatalarim olursa kusura bakmayin.Bir sorum olcak ben de s6 aldim alali bir hafta oldu ama hala marshmallow guncellemesi gelmedi nedeni ne olabilir acaba ? Yardimlarinizi bekliyorum?

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Android 6 güncellemesinden sonra güneşe çıkınca ekran kendi kendini kısıyor 5.1 de böyle bir sorun yoktu

Back2space

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 EDGE SOL ÜST KÖŞEDEKİ KASA AÇIKLIĞI

Beyler herkese merhaba, cihazı 23 Nisan 2016 tarihinde aldım. Bugün hafta başı ve konuda da bahsettiğim gibi cihazın sol üst köşesinde bir blok not kağıdının ucunun rahatlıkla girebileceği kadar bir boşluk var. Cihazdan çok memnunum ama bunu gördükten sonra bir soğuma geldi. Aldığım yer vatan pc. Bugün gittim bu durumu sordum. Aynı modelin diğer renklerindeki durumu inceledim. Neredeyse hepsinde böyle bir durum var. Belki köşe aynı değil ama dört köşenin birinde bu durum mevcut. Sizce samsung yetkili servisine gitmeli miyim yoksa bu durum sorun oluşturmaz mı? Cihazın özelliklevo kısmından toz girme ihtimali cok yuksek. Bu konuda görüş ve onerilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
S6 EDGE SOL ÜST KÖŞEDEKİ KASA AÇIKLIĞI

Beyler herkese merhaba, cihazı 23 Nisan 2016 tarihinde aldım. Bugün hafta başı ve konuda da bahsettiğim gibi cihazın sol üst köşesinde bir blok not kağıdının ucunun rahatlıkla girebileceği kadar bir boşluk var. Cihazdan çok memnunum ama bunu gördükten sonra bir soğuma geldi. Aldığım yer vatan pc. Bugün gittim bu durumu sordum. Aynı modelin diğer renklerindeki durumu inceledim. Neredeyse hepsinde böyle bir durum var. Belki köşe aynı değil ama dört köşenin birinde bu durum mevcut. Sizce samsung yetkili servisine gitmeli miyim yoksa bu durum sorun oluşturmaz mı? Cihazın özelliklevo kısmından toz girme ihtimali cok yuksek. Bu konuda görüş ve onerilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.
Kesinlikle git söyle onlara. Onlar derse hani sen yapmışsın bunu kullanıcı hatasıdır bu falan arka yada ön camı kırmadan açıklık meydana getirmek çok zor bir iş. Hatalı üründür o değişim talebinde bulun en kısa zamanda.