Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
günaydın s6 nın parmak ızı okuyucusu cok fazla basarılı degıl sorun ondan kaynaklanıyor.cıcıkle alakalı bır durum olacagını sanmıyorum

RECEP PLuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar telefon almayi dusunuyorum s6 ile s6 edge arasinda kaldim ne alabilirim

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonumu garantiye verdim 1 gün sonra bana geri geldi en güncel yazılımı tekrardan yüklemişler ama aklıma takıldı yeni gelicek olan android 6 güncellemesini alırım dimi ?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben bir s6 kullanıcısıyım çok memnunum arkadaşımda da s6 var ve home tusun da sıkıntı var sorun şu cizikler ince ince cizikler ama onu rahatsız ediyor sizde de var mı bu? Cevap bekliyorum

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Elimde suanda s6 var alali 1 ay olmadi ama s6 edge daha cekici geliyor bana sizce mantikli bir takasla edge e gecmeli miyim yoksa cok mu gereksiz olur ?

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Elimde suanda s6 var alali 1 ay olmadi ama s6 edge daha cekici geliyor bana sizce mantikli bir takasla edge e gecmeli miyim yoksa cok mu gereksiz olur ?
Gereksiz olur inan ben edge aldım pişman oldum zamanlada buna alışıyon diğeri daha çekici gelebiliyor sadece şekil için değmezdi o fark

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkada ki kalp sensörünü bildirim ışığı olarak ayarlaya bileceğimiz uygulama var mı ?

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sadece kenarları kavisli diye 300-400 tl fazla para vermeye gerek yok, evet edge daha şık ama bence fazladan o parayı vermeye deymez.

A

Abdullah2828

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba, s6 almayı dusunuyorum ilerde problem yasamak istemiyorum donma kas v.b gbi, kamera cok onemli benim icin, bir de ram tuketimi sorunu cozuldumu ? Herkes ayrı bisey soyluyo, gercek kullanıcılar cevap verirse sevinirim.

A

Abdullah2828

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba, s6 almayı dusunuyorum ilerde problem yasamak istemiyorum donma kas v.b gbi, kamera cok onemli benim icin, bir de ram tuketimi sorunu cozuldumu ? Herkes ayrı bisey soyluyo, gercek kullanıcılar cevap verirse sevinirim.

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar merhaba , snapcaht i actigimda bazen arka kameradan cok hissedilmeyen bir titresim sesi geliyor cihazi titretmiyor ama sesi net bir sekilde duyuluyor sizce bu sorunun sebebi ne olabilir ? Cihaz samsung s6

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
abi s6 mı alayım s6 edge mi nedeniyle birlikte cevaplarmısınız lütfen :)
Mesajı geç okudum ama yinede cevap vereyim dedim. Bu tamamen sizin kişisel tercihiniz. Gerek S6 gerekse Edge Samsung markasının en üst düzeydeki telefonu şu anda. Ben edge kullanıyorum. Evet kavis denilen edge ekranı ayrı bir hava katıyor ama o edge ekranı sadece görsel için değil, kullanıcıya farklı hizmet sunmak için de tasarlanmış. Edge ekranı kullanmayan bunu anlayamaz.

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaslar merhaba , snapcaht i actigimda bazen arka kameradan cok hissedilmeyen bir titresim sesi geliyor cihazi titretmiyor ama sesi net bir sekilde duyuluyor sizce bu sorunun sebebi ne olabilir ? Cihaz samsung s6
bende normal s6 kullanıcısı olarak söyliyeyim bundan önceki telefonum xperia z idi onda donma kasma olmuştu fakat 5 aydır falan s6 kullanıyorum 1 kere bile donma sorunu yaşamadım

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
İngiltere Vodafone bugün başlamış 6.0.1 dağıtımına arkadaşlar.

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mantıklı bir takas derken seni zarara sokacak bir takas şekli değilse yani kafa kafaya değişebiliyorsan hiç durma edge ye geç. Edge ekranı kullanmak ayrıcalıktır. S6 kullananlar bilmez :)

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle herkeze merhabalar, 16 ocak tarihinde galaxy s6 telefonu sahibi oldum ama aramalarda ara sıra ahizeden ses gelmemezlik yapıyor bazen geliyor bazen gelmiyor bazen çızırtılı bazende kesile kesile geliyor karşı tarafın açtığını görüyorum benim sesim gidiyor ama onun sesi gelmiyor *#0*# kodunu girip gelen ekrandan kontrol edebiliyorum receiver kısmı ile ahizeyi kontrol etmek istediğimde bazen ses gelmeden once bi duraklayıp zııt sesi gelip ondan sonra ses geliyor, odann sonra ses geliyor ve gene ses gelmemezlik yapıyor bu sorunu yaşayan insanlar telefonlarını garantiye gönderdiğinde sorun yok deyip geri geliyormuş sizce ne yapmalıyım ?
Teknik servis geri çeviremez. Garanti dışında kalsa bile bunun ücretli olacağını söyler yine yapar. Başkasının lafına göre hareket etme bence. Samsung gibi kendi teknik servisi olan bir firma böyle ucuz numaralara yatmaz. Mağduriyetini illaki giderir.