Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle herkeze merhabalar, 16 ocak tarihinde galaxy s6 telefonu sahibi oldum ama aramalarda ara sıra ahizeden ses gelmemezlik yapıyor bazen geliyor bazen gelmiyor bazen çızırtılı bazende kesile kesile geliyor karşı tarafın açtığını görüyorum benim sesim gidiyor ama onun sesi gelmiyor *#0*# kodunu girip gelen ekrandan kontrol edebiliyorum receiver kısmı ile ahizeyi kontrol etmek istediğimde bazen ses gelmeden once bi duraklayıp zııt sesi gelip ondan sonra ses geliyor, odann sonra ses geliyor ve gene ses gelmemezlik yapıyor bu sorunu yaşayan insanlar telefonlarını garantiye gönderdiğinde sorun yok deyip geri geliyormuş sizce ne yapmalıyım ?

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle herkeze merhabalar, 16 ocak tarihinde galaxy s6 telefonu sahibi oldum ama aramalarda ara sıra ahizeden ses gelmemezlik yapıyor bazen geliyor bazen gelmiyor bazen çızırtılı bazende kesile kesile geliyor karşı tarafın açtığını görüyorum benim sesim gidiyor ama onun sesi gelmiyor *#0*# kodunu girip gelen ekrandan kontrol edebiliyorum receiver kısmı ile ahizeyi kontrol etmek istediğimde bazen ses gelmeden once bi duraklayıp zııt sesi gelip ondan sonra ses geliyor, odann sonra ses geliyor ve gene ses gelmemezlik yapıyor bu sorunu yaşayan insanlar telefonlarını garantiye gönderdiğinde sorun yok deyip geri geliyormuş sizce ne yapmalıyım ?

Ahizenin bulunduğu kısım herhangi bir darpa, suya maruz kaldı mı ? Eğer hiçbir şey olmadıysa servise göndermek tek çare gözüküyor. Başkalarının demesiyle göndermemezlik yapma bence. Gönder sonucu kendin göre belki de istediğin sonucu alacaksın.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonuma çok titizlikle baktım aldığım 2. gün bu sorunlar kaşılaştım ama götürmedim vatandan aldığım için vatan garanti vermiyor yani samsungun teknik sevisleriyle anlaşmalı nerde olduğu hakkında bilginiz varmı ?

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2000 tl verip bu sorunla karşılaşmaya akıl dayanmaz servise gönderdiğimde sorun yok diğip gönderirlerse ne yapmalıyım ?

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun yok deye gönderdiklerinde mahkeme yerine telefoncuya versem onlar sorunsuz şekilde yapabilirler mi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Birde degisiklikler olacaktir boyle gelip gidecegini dusunmuyorum:) ama android gelecegi appledan daha parlak goreceksiniz:)
Hiçbir zaman ios'u geçemeyecek nedeni ise Android kaç telefona hitap ediyor ios kaç telefona hitap ediyor fark ortada.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hiçbir zaman ios'u geçemeyecek nedeni ise Android kaç telefona hitap ediyor ios kaç telefona hitap ediyor fark ortada.

Bence yinede yapilabilir lazzz her sey degisebilir ben onun icin belli olmaz diyorum ama yakin zamand olmaz

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Android'in geleceği iosa göre daha belirsiz. İos sisteminin sahibi apple yani hem kendi telefonuna hem de kendi işletim sistemine sahip ama android öyle değil. Sahibi ayrı, telefonların üreticileri ayrı çok farklı bir dünya. Microsoft ve nokia olayını biliyorsunuz. Yakın zamanda samsungun tizeni kullanmak istediğinide biliyoruz. Uzun lafın kısası android hala en iyi seviyesine gelememiş bir sistem ve en iyi seviyeye gelmek için gelişmekte olan bir sistem. Hatta en iyi seviyeye geldiği gün fişinin çekileceği sistem olacak :) Telefon üreticileri androidi referans alarak kendi işletim sistemlerini geliştiricek ve rekabet markadan çok ios android olayı gibi farklı arayüz, sunduğu uygulama desteği vb. taraflara kayıcak. Belki de yepyeni bir sistem ortaya çıkıcak ve androidin yapmış olduğu atılımı yaparak günümüzün ötesine geçicek. Apple, samsung gibi markalar zamanında nokianın ayak uyduramadığı gibi bu gelişime ayak uyduramayıp tarihten silinecek. Senaryo güzel bu film tutar :) lafın kısası yazdık film anlattık kusura bakmayın.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Android'in geleceği iosa göre daha belirsiz. İos sisteminin sahibi apple yani hem kendi telefonuna hem de kendi işletim sistemine sahip ama android öyle değil. Sahibi ayrı, telefonların üreticileri ayrı çok farklı bir dünya. Microsoft ve nokia olayını biliyorsunuz. Yakın zamanda samsungun tizeni kullanmak istediğinide biliyoruz. Uzun lafın kısası android hala en iyi seviyesine gelememiş bir sistem ve en iyi seviyeye gelmek için gelişmekte olan bir sistem. Hatta en iyi seviyeye geldiği gün fişinin çekileceği sistem olacak :) Telefon üreticileri androidi referans alarak kendi işletim sistemlerini geliştiricek ve rekabet markadan çok ios android olayı gibi farklı arayüz, sunduğu uygulama desteği vb. taraflara kayıcak. Belki de yepyeni bir sistem ortaya çıkıcak ve androidin yapmış olduğu atılımı yaparak günümüzün ötesine geçicek. Apple, samsung gibi markalar zamanında nokianın ayak uyduramadığı gibi bu gelişime ayak uyduramayıp tarihten silinecek. Senaryo güzel bu film tutar :) lafın kısası yazdık film anlattık kusura bakmayın.
Evet farkli isletim sistemleride cikabilir:) oo oyle olursa piyasa cok heyecanli olur :) sevdim bu filmi:)

CaStRoLL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Dostum telefonu fabrika ayarlarına döndür genelde çözülüyor

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Denedim olmadı bugün aldığım yere gidip sorduğumda değişim yapabiliceklerini söylediler ama kvk'dan değişim belgesi almamı söylediler yarın alabilirsem teğişim yapılacak şuanki rengi siyah beyaz veya diğer renkleri önerirmisiniz yoksa gene siyahmı alayım ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Siyah rengi her türlü gideri var yani genel bir renk o yüzden memnunsanız devam edin. Değilseniz ve hoşunuza giden bir renk varsa onu alın derim ama beyaz çok iz yapıyor yani hepsi yapıyorda beyazda çok belli oluyor ufacık lekeler bile.

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Siyah renk tam siyah değil zaten hafif ışık olunca harika bir görünüm oluyor. Siyah tavsiye ederim bende.

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Uluslararası yayınlandı sözde diye haberler çıktı ama halaa android 6 gelmedi gelen varmı?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5 için 9 martta yayınlanıcakmış ülkemize gelmesi mart sonunu bulur hatta geçebilir o nedenle marshmallow yokmuş gibi davranın bekleyipte canınız sıkılmasın :) s6 ve s6 edge için ay sonuna kadar ülkemizde dağıtımı yapılır.

RECEP PLuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bende s6 yada s6 edge almak istiyorum kasma takılma falan yapıyorlarmı bu cihazlar...

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
abi bende s6 yada s6 edge almak istiyorum kasma takılma falan yapıyorlarmı bu cihazlar...
s6 ıkıncı cıhazım kullanıyorum gayet stabıl ve akıcı bır cok telefona tas cıkarır eskıdendı o samsung arayuz kasma falan gerıde kaldı o ısler hıc dusunmeden alabılırsın ama bır kac ay bekle yenı modeller tanıtılacak fıyat polıtıkalarına gore sende secenegını belırlersın

RECEP PLuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler
s6 ıkıncı cıhazım kullanıyorum gayet stabıl ve akıcı bır cok telefona tas cıkarır eskıdendı o samsung arayuz kasma falan gerıde kaldı o ısler hıc dusunmeden alabılırsın ama bır kac ay bekle yenı modeller tanıtılacak fıyat polıtıkalarına gore sende secenegını belırlersın

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Samsung S6 ile büyük çıkışa geçti her konuda. Donanım,stabilite,kamera,ekran,vs vs.. Ama başka bir forumda hararetli bir tartışma içindeyim. Konu güncelleme. Burada da yazayım.

2500₺ gibi bir fiyata alıyoruz. Firmanın gözde telefonu şuan. Piyasanın en iyi android telefonu ekran büyüklüğü standardında. Buna rağmen hala kar gütmekten vazgeçmiyor. Yahu sen en popüler telefonuna güncellemeyi nasıl bu kadar geç verirsin ? (içler acısı, verirsin dediğim hala ortada bir şey yok :)) ) Ne yapacaklar

S7'nin çıkışını bekliyorlar biz burada telefonu bedavaya aldık üst modelin çıktığını görücez ondan sonra alıcaz son androidi. İki kuruşluk telefon marsmallow u aldı biz bööyyle bakıyoruz. Bana bu yorumlarım yüzünden güncelleme fetişisti diyen bile oldu. :)) Yeni güncelleme gelecek de ne olacak 5.1.1 zaten iyi diyorlar bir kaç kişi. Onlar samsung a eyvallah demeye devam etsin. Ve şu düşünceyle kimse kendini avutmasın.. güncelleme hatasız olsun diye uzun sürdü falan filan. Yok öyle bir dünya. İsteseler 2 günde çıkarmıyorlar mı güncellemeyi :) Önden beta veriyoruz dediler yükleyen kullanıcılar da şimdi beta ile kendini avutuyor benim gibi beta yüklemeyen ve güncellemenin geç gelişinden şikayet eden insanlara muhalefet oluyorlar. Apple ne yapıyor ? Sonbaharda yeni model tanıtıyor yeni sürümle birlikte. Bu samsung ne yapıyor çıkışı 1 yıl olacak neredeyse 6.0 ı daha vermediler bile onu da S7 çıkışı için bekletiyorlar. Fark bu işte. Benden bundan sonra samsung un s sine kuruş işlemez. Müşterisiyle dalga geçen bir firma ile işim yok ki s3 den beri her serisini çıktığı gibi almış insanım. Bundan sonra Apple. GÜNCELLEME ÇIKAR ÇIKTIĞI GÜN ALIRIM.

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mrb arkadaşlar..bende samsung s6 kullanıcısıyım..telefondan memnunum.ama beni en çok rahatsız eden bataryasının çabuk bitmesi..batarya süresini uzatmak için bir çok elimden gelen tedbirleri alıyorum.güç tasarruf modun dada kullanıyorum ama yinede çabuk bitiyo..Acaba samsung s6 ya uyumlu olacak bi 3500-4000mah batarya koyabilirmiyiz..başka markanın bataryasıda olur.yeterki s6 ya uysun ve yüksek kapesitede olsun..Bunun için bi öneriniz bi tavsiyeniz varmı ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Hocam package disabler pro diye bir program var internetten apk sini bulabilirsin bu programi yukleyeler samsung un bize paket uygulamalar olarak verdigi sacma sapan uygulamalari devredisi birakirsin kullanmadigin nfc , quick connect tarzi uygulamalari kapatirsin toucwizz i de kaldirir nova launchet yuklersen guc tasarrufunu kullanmadan cihazin 15 saati rahatlikla gorur ki ekran acik kalma suresi bende 4 5 saat i goruyor ben oyle yaptim tavsiye ederim

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben bir s6 kullanıcısıyım çok memnunum arkadaşımda da s6 var ve home tusun da sıkıntı var sorun şu cizikler ince ince cizikler ama onu rahatsız ediyor sizde de var mı bu? Cevap bekliyorum