Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
yav arkadaş S7 çıkıcak daha 6.0.1 gelmedi. Hep tip olarak sızdırılan fotoğraflara göre S7 ler biraz dandik gibi gözüküyor S6'lara göre. Kim ne düşünüyor bu konuda?
S7 ile beraber dagitim baslicak betalari ondan vermeye basladilar

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Note5'ciler sıkılmış bu tarafa gelmiş. :)

Hoşgeldiniz sefa getirdiniz...

M

MLB

SDN Okuru
Mrb arkadaşlar..bende samsung s6 kullanıcısıyım..telefondan memnunum.ama beni en çok rahatsız eden bataryasının çabuk bitmesi..batarya süresini uzatmak için bir çok elimden gelen tedbirleri alıyorum.güç tasarruf modun dada kullanıyorum ama yinede çabuk bitiyo..Acaba samsung s6 ya uyumlu olacak bi 3500-4000mah batarya koyabilirmiyiz..başka markanın bataryasıda olur.yeterki s6 ya uysun ve yüksek kapesitede olsun..Bunun için bi öneriniz bi tavsiyeniz varmı ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

tugrlaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler peki bu Android 6.0ı başka bir şekilde almanın yolu yok mu Türkiye'ye geliş tarihinden önce? Eski Lumia kullanıcısıyım orda telefondan bölgeyi değiştirdiğin an bütün güncellemelere ulaşabiliyordun. S6larda öyle bir seçenek yok mu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler peki bu Android 6.0ı başka bir şekilde almanın yolu yok mu Türkiye'ye geliş tarihinden önce? Eski Lumia kullanıcısıyım orda telefondan bölgeyi değiştirdiğin an bütün güncellemelere ulaşabiliyordun. S6larda öyle bir seçenek yok mu
Yurt dışında senin cihazın ile aynı model numarasında android 6 güncellemesi yayımlanırsa indirip odin ile yükleyebilirsin ama aynı model numarası olması çok önemli.

tugrlaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Odin falan karışık işler gibi geliyor bana zaten hiç denemedim ama gerek de yok gibi. Sağolasın yine de

Y

Yktrnslv 123

SDN Okuru
Bugün itibariyle 6.0 dağıtımı dünya çapında başladı arkadaşlar. Haber s6 ve s6 edge modelleri için yapılmış (Sammobile).

Ayrıca sabah saatlerinde shiftdelete'in yaptığı habere göre de edge ekranlı telefonlar için ek özellikler getiren yeni bir güncelleme de kore için yayınlanmış ( bir ay kadar önce güncellemenin deneme videosunu paylaşmıştım önceki sayfalardan bakabilirsiniz )

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Her ne olursa olsun şu biz gerçek ios kadar hızlı bir işletim sistemi yok. Lakin bu işletim sistemi Özelliklede ilk iphone tasarlanırken 4 yaşında bir çocuğun tam olarak kullanabileceği şekilde tasarlandı. Android ile karşılaştırılırsa açık ara basit bir sistem olduğu aşikar!
Android çok daha fazla donanım isteyen cihazı yoran ama bütün seçenekleri kullanıcıya imkanlar vererek sunan oldukça gelişmiş bir işletim sistemi.

Hala daha iphone'ların şarjı oldukça başarısız ama çok yoğun olarak telefon kullanan bir s6 edge kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki kesinlikle şarj sıkıntısı çekmiyorum 6 aydan beri kullanıyorum bir çok app yükledim ve performansından yana beni en ufak tereddüte düşürmedi kamerası tek kelimeyle muhteşem note 5 dışında bu cihaz kadar iyi kamerası olan başka bir telefon kesinlikle yok. Parmak izi tanıma özelliği de artık stabil olarak başarılı bir şekilde çalışıyor. Özellikle kasası kesinlikle devrim niteliğinde edge ekranı olsun tasarımı rengi görünüşü olsun kesinlikle kusursuz tek hatası kasasıyla ilgili kameranın dışa doğru çıkık olması diyebilirim ama bu da herhangi bir çizilme veya sorun teşkil etmiyor. Bir Iphone göre Samsungun sensörlerininde çok fazla ve başarılı olduğu gibi bir ayrıntıyıda unutmayalım.

Güncelleme konusuna da gelince Samsung android versyonlarının makyajlı daha geliştirilmiş versyonlarını cihazlara aktardığı için bir süre bu geliştirme işlemlerini yapıyor ve sistemi stabil olarak kullanacak hale getirip dağıtıyor. İphone nun defalarca hata güncelleme yollayıp cihazları sıkıntıya soktuğunuda geçtiğimiz yıllarda sıkça gördük sonuçta!

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Her ne olursa olsun şu biz gerçek ios kadar hızlı bir işletim sistemi yok. Lakin bu işletim sistemi Özelliklede ilk iphone tasarlanırken 4 yaşında bir çocuğun tam olarak kullanabileceği şekilde tasarlandı. Android ile karşılaştırılırsa açık ara basit bir sistem olduğu aşikar!
Android çok daha fazla donanım isteyen cihazı yoran ama bütün seçenekleri kullanıcıya imkanlar vererek sunan oldukça gelişmiş bir işletim sistemi.

Hala daha iphone'ların şarjı oldukça başarısız ama çok yoğun olarak telefon kullanan bir s6 edge kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki kesinlikle şarj sıkıntısı çekmiyorum 6 aydan beri kullanıyorum bir çok app yükledim ve performansından yana beni en ufak tereddüte düşürmedi kamerası tek kelimeyle muhteşem note 5 dışında bu cihaz kadar iyi kamerası olan başka bir telefon kesinlikle yok. Parmak izi tanıma özelliği de artık stabil olarak başarılı bir şekilde çalışıyor. Özellikle kasası kesinlikle devrim niteliğinde edge ekranı olsun tasarımı rengi görünüşü olsun kesinlikle kusursuz tek hatası kasasıyla ilgili kameranın dışa doğru çıkık olması diyebilirim ama bu da herhangi bir çizilme veya sorun teşkil etmiyor. Bir Iphone göre Samsungun sensörlerininde çok fazla ve başarılı olduğu gibi bir ayrıntıyıda unutmayalım.

Güncelleme konusuna da gelince Samsung android versyonlarının makyajlı daha geliştirilmiş versyonlarını cihazlara aktardığı için bir süre bu geliştirme işlemlerini yapıyor ve sistemi stabil olarak kullanacak hale getirip dağıtıyor. İphone nun defalarca hata güncelleme yollayıp cihazları sıkıntıya soktuğunuda geçtiğimiz yıllarda sıkça gördük sonuçta!
Haklisin bende note 5 kullaniciyim android 6.0 simdiden hayirli olsun s6 kullanicilari:) geldiginde yorumlarinizi bekliyoruz

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Haklisin bende note 5 kullaniciyim android 6.0 simdiden hayirli olsun s6 kullanicilari:) geldiginde yorumlarinizi bekliyoruz

Bakalım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz büyük ihtimalle makyajlı versyonu 6.0.1 olarak güncelleme sağlarlar. Yakın zamanda yeni android sürümünün deneyimlerini yaşayacağız gibi duruyor ama. :)

heyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Dün kardeşim s6 aldı. Bende bir note 4 kullanıcısıyım. Ancak dikkatimi çeken bir konu oldu ve çözümünü bulamadım.
s6 cihazlarda şarja takar takmaz hızlı şarj ediliyor telefon. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu? yani hızlı değilde normal şarj etmek istesek edemezmiyiz? ayarlarını falan kurcaladım ama bulamadık. bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar.
Dün kardeşim s6 aldı. Bende bir note 4 kullanıcısıyım. Ancak dikkatimi çeken bir konu oldu ve çözümünü bulamadım.
s6 cihazlarda şarja takar takmaz hızlı şarj ediliyor telefon. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu? yani hızlı değilde normal şarj etmek istesek edemezmiyiz? ayarlarını falan kurcaladım ama bulamadık. bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Normal standart bir şarj kablosu ile şarj ederseniz hızlı şarj olmayacaktır ama bunu önermiyorum. Kapatmanın bir ayarı yok fakat Android 6.0.1 Marshmallow geldiğinde bunun ayarı olacak isteyen hızlı ve standart hızda şarj edebilecek telefonunu.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Merhaba arkadaşlar.

Kapatmanın şu an için bir çözümü yok ama kendi telefonunu yada başka bir telefonun şarjını takarsan normal şarj olarak algılar. Kutusundan çıkan adaptör hızlı şarjdır. :)

heyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal standart bir şarj kablosu ile şarj ederseniz hızlı şarj olmayacaktır ama bunu önermiyorum. Kapatmanın bir ayarı yok fakat Android 6.0.1 Marshmallow geldiğinde bunun ayarı olacak isteyen hızlı ve standart hızda şarj edebilecek telefonunu.
Anladım. Yani şuan itibari ile hızlı şarjı kapatma şansımız yok. orjinal şarj kablosu ile takıldığında daima hızlı şarj edecek değil mi ?
Teşekkürler.

heyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapatmanın şu an için bir çözümü yok ama kendi telefonunu yada başka bir telefonun şarjını takarsan normal şarj olarak algılar. Kutusundan çıkan adaptör hızlı şarjdır. :)

:) yani benim telefonum note 4 dedim ama onunda hızlı şarj özelliği var :) ayrıca bu özelliği açıp kapayabiliyorum da ;)

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar normalde iPhoneciyim ama şimdi S6 alayım diyorum tavsiye eder misiniz? bide 64 GB kalmamış galiba hiç biryerde bulamadım vatan-bimeks-teknosa-mediamarkt-gold...vs. nereye gitsem hep 32 var sizce 32 yeterli olur mu sonuçta sd kart girişi yok

32Gb kesinlikle işinizi görecektir. 4K video çekseniz bile bilgisayarınıza atıp yeniden telefon hafızasında yer açabilirsiniz. Ben 32GB'lık modelni kullanıyorum hafıza konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gerek kasa kalitesi, görünümü,kamera kalitesi,ekran kalitesi eski Samsung amiral gemilerinden çok çok daha ileride, rehber ve kameradaki fotoğraf görüntüleme hızı artık eskisi gibi değil gecikme olmadan açılıyor. 6.0.1 ile güç üstüne güç katacak. Pişman olmazsınız.

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Ocak ayının son haftasında 6.0 Beta kapandı. Kasım Aralıkta kayıtlar alındı ve şuan Beta Programında olup 6.0 kullanan kişiler var. Ancak bu şekilde önceden kullanım olabilirdi. Şuan için tek çare beklemek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ocak ayının son haftasında 6.0 Beta kapandı. Kasım Aralıkta kayıtlar alındı ve şuan Beta Programında olup 6.0 kullanan kişiler var. Ancak bu şekilde önceden kullanım olabilirdi. Şuan için tek çare beklemek.
Suan avrupada dagitilmaya baslanmis s6 6.0.1 2 hafta icinde sizede gelir sammobile da guncelleme globale yayiliyor diye haber var

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Suan avrupada dagitilmaya baslanmis s6 6.0.1 2 hafta icinde sizede gelir sammobile da guncelleme globale yayiliyor diye haber var

İlk önce kendi vatandaşlarına vermesi de ayrı bir ironi. Samsung ve diğer üreticiler hiçbir zaman şu güncelleme konusunda Apple kalitesinde olamayacak. Bu böyle geldi böyle gider. Apple şu tarihte çıkarıcam diyip dediği tarihte dünyanın her yerinde indirmeye sunuyor. Bende 2500₺ veriyorum neden ayrımcılık yapıyorsun ? Kore'den sonra diğer dünya ülkeleri alacak ve bunların son sıralarında maalesef biz varız.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İlk önce kendi vatandaşlarına vermesi de ayrı bir ironi. Samsung ve diğer üreticiler hiçbir zaman şu güncelleme konusunda Apple kalitesinde olamayacak. Bu böyle geldi böyle gider. Apple şu tarihte çıkarıcam diyip dediği tarihte dünyanın her yerinde indirmeye sunuyor. Bende 2500₺ veriyorum neden ayrımcılık yapıyorsun ? Kore'den sonra diğer dünya ülkeleri alacak ve bunların son sıralarında maalesef biz varız.
Kendi isletim sistemi ve kendi eko sistemin olursa tabiki guncelleme kolay yayilir bunun verdigin parayla bir alakasi yok. Onemli pazarlara ilk yayiyorlar. Onun icin android samsungun eko sistemi degil google ın oda en stabili vermek icin bekletiyor. Ana vatani kore oldugu icin dagitim ilk ordan başlıyor.normal

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Birde degisiklikler olacaktir boyle gelip gidecegini dusunmuyorum:) ama android gelecegi appledan daha parlak goreceksiniz:)

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kendi isletim sistemi ve kendi eko sistemin olursa tabiki guncelleme kolay yayilir bunun verdigin parayla bir alakasi yok. Onemli pazarlara ilk yayiyorlar. Onun icin android samsungun eko sistemi degil google ın oda en stabili vermek icin bekletiyor. Ana vatani kore oldugu icin dagitim ilk ordan başlıyor.normal

Ayrımcılık yapmamalı. Para konusunda açıklık getireyim bende bu telefonu satın almak için oldukça yüksek fiyata bu telefonu satın alıyorsam sen bana ayrımcılık yapamazsın. Durum böyle olunca ben sana Apple'ı örnek gösteririm. Müşterisini adam yerine koyuyor hiç değilse. Ben buna karşıyım.

Birde degisiklikler olacaktir boyle gelip gidecegini dusunmuyorum:) ama android gelecegi appledan daha parlak goreceksiniz:)

Değişiklikler olur illa ki ama benim ümidim sıfır Samsung'un güncelleme stratejisinde. Hiç düşüneiyorum Samsung atıyorum 15 Haziran'da güncelleme vericem dünyada herkes aynı anda indirmeye başlayacak. Hayalden de öte bu şu an Samsung için maalesef.