Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

siyah kuğu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan çok memnunum çok iyi gerçekten. 64 mevcutta yoktu bende kısmet 32ymiş dedim aldım valla
32 gb yeter mi ki?
ben de kararsızım yetmezse diye. z5 almayı düşünüyorum o yüzden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar 4-5 aydır kullanan var mı? sıkıntı yaşadınız mı?

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
32 gb yeter mi ki?
ben de kararsızım yetmezse diye. z5 almayı düşünüyorum o yüzden

32 gb yetermimi, siz ne için kullanıyosunuz bilmiyorum ama fazlasıyla bana yetiyor

Browni34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bro , alacaksan 64gb alabilirsin ben aldım çok memnunum

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
asıl koyun sensin iPhone pişmanlıktır...

madem öyle akıl veriyon ver bizede 3bin lira bizde alalım bi ayfon bizde candır diyelim. Alamadıktan sonra can olsa ne heyecan olsa ne. şuan S6 1765 TL civarına. O yüzden benim için can samsung note5 ve s6 oluyor.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Note 4 ü unutmayın bunlara ek hem 128gb kart kullanıyorum hemde pilini değiştiriyorum.

ParvinJavadov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam. Galaxy S6 da Ekrani sonsuz kaydirma ozelliyi varmi ? yokmu ? varsa nasil yaparim ?

ParvinJavadov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler

unutmadan , galaxy s6 su gecirirmi , gecirmezmi ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Yeni güvenlik güncellemesi geldi 57 küsür Mb

Amaaaaa

Danimarka s6 edge'e...

Yeminle bu Samsung Türkiye'yi kallavi bir maille Samsung Kore'ye şikayet etmek gerek adamlarınız uyuyor çalışmıyor diye. Bu ne rezalet arkadaş iki ayda iki güvenlik güncellemesi geliyor Türkiye'den aldığımız telefon fıs...

Güncelleme meraklısı kesinlikle değilim ama güvenlik yamaları önemli arkadaş sıkıntı var ki güncelleme gönderiyor adamlar...

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar,

Eşimde S6 var ve bu aralar hem ön hem de arka kamerasında bulanıklaşma var. Yani aşırı beyaz çekiyor. Önceden böyle değildi. Bu işte bir tuhaflık var. Böyle sorun yaşayan ya da bu durumu bilen var mı acaba? Note 5 ve S6 ile çekilmiş 2 tane fotoğraf atacağım ama olmuyor !!

Bende note 5 var gayet canlı çekiyor fakat s6 bulanık, mat ve cansız çekiyor bariz bir şekilde!! NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM..

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, benim Samsung Galaxy S6'ımın şarj aleti şarj soketine tam olarak oturmuyor(Diğer şarj aletleri de dahil). Ve ne yazık ki Turkcell'den aldığım faturayı kaybettim.Belki evde bulurum.Sizce garantiye götüreyim mi ? Telefonu 2. kez servise götüreceğim böyle olursa belki iade yapmaya çalışırım çünkü telefonda bayağı bir sorun var.İlk aldığım zaman telefon donmaya felan başlamıştı kendine gelememişti o yüzden yenisini verdiler.Şimdi bu olursa benim Samsung'a güvenim kalmaz.Sizce ne yapmalıyım.Bu arada telefon şarj oluyor.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Servis için faturaya ihtiyaç yok zaten kayıtlıdır.

malibd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben s6 kullanıyorum gece yatarken ekran kendiliğinden açılıyor ve sabaha şarjı kalmıyor. Ayriyeten s voice kendiliğinden çalışıyor . Yardım ederseniz sevinirim..

ahmetsah89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve bende önceki gün iphone 6 16 gb cihazımı takasla 10 günlük s6 edge ile değiştirdim şuan için hiç bir sıkıntım yok eski bi samsungçuyum ama 9 aydır iphone kullandığım için biraz zorlanıyorum sanki ama şunu anladım bidaha samsungtan şaşmam ;)

caferkumsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TELEFONUN DONUNMATİĞİ SAPITTI, BEN DE YAKINDA SAPITACAĞIM. ...Merhaba, dün s6 920f aldım ve ilk iş olarak root ve twrp işlemlerini yapayım derken telefonumumun dokunmatiği sapıttı. Ekranın sağ tarafına basınca sol tarafı, son tarafına basınca da sağ tarafı işlem yapıyor. Orta taraftata ise sıkıntı yok. ODIN ile baştan stock rom yüklemeyi denesem de bir türlü çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İYİ AKŞAMLAR, EŞİMDE S6 VAR VE BU ARALAR HEM ÖN HEM DE ARKA KAMERASINDA BULANIKLAŞMA VAR. YANİ AŞIRI BEYAZ ÇEKİYOR. ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ. BU İŞTE BİR TUHAFLIK VAR. BÖYLE SORUN YAŞAYAN YA DA BU DURUMU BİLEN VAR MI ACABA ? NOTE5 VE S6 İLE ÇEKİLMİŞ 2 TANE FOTOĞRAF ATIcam ama olmuyor !! Bende note5 var gayet canlı çekiyor fakat s6 bulanık, mat ve cansız çekiyor bariz bir şekilde !!! NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM..
Yahu servise gotur kardesim cozerler orda bu kadar kasma sakin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 ve s6 edge kullananlar ben bir note 5 kullanicisiyim sadece su bilgiyi almak istiyorum telefonunuzdan memnun musunuz bir kasma bir probleminiz var mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kardeşim kullanıyor, benimde biraz kullanma fırsatım oldu böylece. Kasma sorunu ile karşılaşmadım ama, telefonda aşırı ısınma ve fazla sarj tüketimi mevcut.

Eline alıp kurcaladımı bile bayağı ısınıyor. Onun haricinde bir aksilikle karşılaşmadım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kardeşim kullanıyor, benimde biraz kullanma fırsatım oldu böylece. Kasma sorunu ile karşılaşmadım ama, telefonda aşırı ısınma ve fazla sarj tüketimi mevcut.

Eline alıp kurcaladımı bile bayağı ısınıyor. Onun haricinde bir aksilikle karşılaşmadım.
Isınma sorunu genel olarak inceliginden ve cam kullanilmasindan dolayi sanirsam. O problem sayilmaz pek:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Sarj tuketiminde haklisin ama o da bataryasi çok buyuk degil ondan.
Kardesin memnun mu?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Onun teknik işlerle pek alakası olmaz. Bir şikayetini de duymadım gerçi.

Birinci sınıf telefon olsun ona yeter, ısınıyormuş kasıyormuş hiç önemli değil :)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
S6 ve s6 edge kullananlar ben bir note 5 kullanicisiyim sadece su bilgiyi almak istiyorum telefonunuzdan memnun musunuz bir kasma bir probleminiz var mi ?

Ben Nisan ayından bu yana kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok gayet iyi.

Şarj görece bir konu beni bir gün götürüyor (3,5-4 saat ekran süresi alıyorum 14-15 saat kullanımda)

Isınma konusunda da şarj olması haricinde ısınma hissetmiyorum. (Özellikle hissetmiyorum diyorum çünkü elinin yandığını, dokunulmayacak kadar ısındığını söyleyenler oldu; şikayet de çok bu konuda onun için bende bir sıkıntı var muhtemelen...)

Takılma donma yok.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben Nisan ayından bu yana kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok gayet iyi.

Şarj görece bir konu beni bir gün götürüyor (3,5-4 saat ekran süresi alıyorum 14-15 saat kullanımda)

Isınma konusunda da şarj olması haricinde ısınma hissetmiyorum. (Özellikle hissetmiyorum diyorum çünkü elinin yandığını, dokunulmayacak kadar ısındığını söyleyenler oldu; şikayet de çok bu konuda onun için bende bir sıkıntı var muhtemelen...)

Takılma donma yok.
Tahmin ettigim gibi telefon bu arada 6.0.1 korede baslamis dagitilmaya hayirli olsun

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben daha önce s6 edge kullanıyordum sonra s6 edge+ ile takas ettim s6 edge+'ı çok büyük olduğu için tercih etmeyen bir tanıdık ile.

Helium ile tüm uygulamaların yedeğini alıp +'a attım herşeyi. Şimdi bazı uygulamalar eski ve yeni versiyonlar ile 2 tane var ama durdulamıyor sistem uygulaması oldukları için ve arada kilit açarken donup siyah ekranda kalıyor 10-15 saniye. Android 6 geldiğinde sadece fotoğrafları alıp, fabrika ayarlarına alsam ve uygulamaları sıfırdan kursam düzelir mi?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben daha önce s6 edge kullanıyordum sonra s6 edge+ ile takas ettim s6 edge+'ı çok büyük olduğu için tercih etmeyen bir tanıdık ile.

Helium ile tüm uygulamaların yedeğini alıp +'a attım herşeyi. Şimdi bazı uygulamalar eski ve yeni versiyonlar ile 2 tane var ama durdulamıyor sistem uygulaması oldukları için ve arada kilit açarken donup siyah ekranda kalıyor 10-15 saniye. Android 6 geldiğinde sadece fotoğrafları alıp, fabrika ayarlarına alsam ve uygulamaları sıfırdan kursam düzelir mi?
Telefonu fabrika ayarlarina cevir birde wipe at guzelce duzelir sen bayagi yok etmissin abi samsung un smart switch ile yedeklesenize:)

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Telefonu fabrika ayarlarina cevir birde wipe at guzelce duzelir sen bayagi yok etmissin abi samsung un smart switch ile yedeklesenize:)
Smart switch ayarları ve uygulamalarda en basitinden oyunlarda hangi seviyede kaldığını yada çevrimdışı haritaları yedeklemiyor diye giriştim o işe. Ama mecbur yapıcaz. Android 6'yı bekliyorum. Uygulamaları kurarken yetkilendirmeleri de yeniden yapmak için sıfırdan kurmak gerekecek ne de olsa :)