Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Elimdeki Danimarka s6 edge'e geçen haftalarda note5'e gelen son güvenlik güncellemesi geldi bir hafta hatta daha fazla oldu. Türkiye'den aldığım s6 edge'e halen güncelleme gelmedi.
Düşünün artık. Bence güncelleme konusunda Samsung'dan ziyade Türkiye sorumlulularına tepki göstermek daha mantıklı. Amerika'da Samsung modellerine cöyür cöyür güncelleme geliyor farklı farklı açıkları kapatmak amaçlı vs.
Tamamen pazar ve çalışma mantığı farkı bence.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Elimdeki Danimarka s6 edge'e geçen haftalarda note5'e gelen son güvenlik güncellemesi geldi bir hafta hatta daha fazla oldu. Türkiye'den aldığım s6 edge'e halen güncelleme gelmedi.
Düşünün artık. Bence güncelleme konusunda Samsung'dan ziyade Türkiye sorumlulularına tepki göstermek daha mantıklı. Amerika'da Samsung modellerine cöyür cöyür güncelleme geliyor farklı farklı açıkları kapatmak amaçlı vs.
Tamamen pazar ve çalışma mantığı farkı bence.
Samsung tamamen USA odaklı çalışıyor amerikada çok satsın diye diğer ülkelere önem vermiyor halbuki bilmiyorlarki USA'den çok diğer ülkeler samsung alıyor.

veaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar.
ıPhone 2G modelınden berı ıPhone kullanmaktayım fakat ıPhone 5S cıhazım kırıldıktan sonra General Mobıle 4G almak zorunda kaldım. Suan androıd ısletım sıstemınede alıstım. O kadar cok yorum var kı bu telefonu alıp almamakta kararsız kaldım. Cıhazı kullanan arkadaslar bılgı verırse sevınırım. Gunluk yapıcagım kullanımlar whatsapp,ınstagram,ınternet,telefon olacak. Onerılerınızı beklıyorum tesekkurler

Browni34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edge kesın geç kardeş butcen varsa 400 tl fazla verebılırsın herelde (: cok şahane bir telefon

kamera&performans&pil omru perfect!

görünüş olarakda ben burdayım dıyor resmen (:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hat uzerınden aldım aylık 160tl odıcem o kadarını bılıyorum. 32GB gold modelını tercıh ettım.
bendede s6 edge 64gb var yeşil rengı gercekten şahane bir telefon :D

veaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edge kesın geç kardeş butcen varsa 400 tl fazla verebılırsın herelde (: cok şahane bir telefon

kamera&performans&pil omru perfect!

görünüş olarakda ben burdayım dıyor resmen (:

bendede s6 edge 64gb var yeşil rengı gercekten şahane bir telefon :D
Şuan çok memnunum çok iyi gerçekten. 64 mevcutta yoktu bende kısmet 32ymiş dedim aldım valla

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ses butonlarının olduğu kısımda ekranda açıklık sorunu olan var mı ekrana bastırınca içe geçiyor diğer kısımlar ile aynı seviyeye geliyor

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ve bir S6 problemi bildiriyorum. Elimdeki S6'nın ses açma ve kapama butonlarına bastığımda o basma hissini alıyorum fakat kilit tuşuna bastığımda bir şeye basmıyormuş gibi hissediyorum. Sizce nedendir ? Servise götürmek gerekir mi ?

Ve hemen ekleyeyim telefonu aldıktan 1 hafta sonra telefonun ekranı şarjdayken dondu bende hemen servise götürdüm hemen değiştirdiler şimdi götürürsem problem çıkar mı ?

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ve bir S6 problemi bildiriyorum. Elimdeki S6'nın ses açma ve kapama butonlarına bastığımda o basma hissini alıyorum fakat kilit tuşuna bastığımda bir şeye basmıyormuş gibi hissediyorum. Sizce nedendir ? Servise götürmek gerekir mi ?

Ve hemen ekleyeyim telefonu aldıktan 1 hafta sonra telefonun ekranı şarjdayken dondu bende hemen servise götürdüm hemen değiştirdiler şimdi götürürsem problem çıkar mı ?
note 5 de aynı şey var.. aynen tarif ettiğiniz gibi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S6 Edge Android 6.0 test sürümünün videosu.
[video=youtube;dI4NcxBTaMo]https://www.youtube.com/watch?time_continue=199&v=dI4NcxBTaMo[/video]

tolgakasapbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telefonum (s6 edge) agir cekim moduna aldigimda kamera çözünürlüğü 0.9 megapixsel oluyor ve degistirilemiyor. Ayni sorunu yaşayan veya bir cozum bulmus olan varmı?

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dxomark testlerinde sg edge plus ve z5 benzer puanlar almış.

1M2gMG.png

rZm2Z1.png

L1Yn1b.png

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Arkadaşlar s6 edge almalı mı almamalı mı? Nedenleriyle birlikte bir yazabilir misiniz size zahmet :). Eski touchwizdeki gibi bir süre sonra feci kasılmalar hala mevcut mu? S7yi beklemeyi düşünmüyorum çünkü çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum. İyi forumlar.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar s6 edge almalı mı almamalı mı? Nedenleriyle birlikte bir yazabilir misiniz size zahmet :). Eski touchwizdeki gibi bir süre sonra feci kasılmalar hala mevcut mu? S7yi beklemeyi düşünmüyorum çünkü çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum. İyi forumlar.

20. Sayfadan bu yana yazılanları şöyle bir tararsanız bir fikir edinebilirsiniz.