Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Evet yakalamışsınız o durumu. 5.1.1 güncellemesinde sizde de problem olmuştu ve program üzerinden yeniden güncellemiştiniz değil mi?

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet öyle yapmıştım ısınma dışında bütün sorunla çözülmustu ve geçen gün gelen son güncelleme geri kalan bütün sorunları çözdü bu ön bellek sorunu için arka plan işlemlerini sonlandırılması sorunu çözüyor hemen eski rengine geri dönüyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende ısınma dahi kalmamıştı ama kendi kendine kapanınca mecbur servise verdim. Son güncellemeyle gene çok iyi durumda. 5.1.1 ilk geldiğinde önbellek şeridi sürekli kırmızıydı. Daha başarılı bir güncelleme yayınlaması lazım bence. Şarj dolduktan sonra program ile güncellemesini tekrar yaptıracağım bakalım düzelecek mi.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben servise hiç bulamadım zaten kendi kendine açılmıştı ardından yeniden yüklemek sorunları düzeltti yükleme sonra yorumlarını merakla bekliyorum kardeş paylaşırsan çok sevinirim

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Malesef bende açılmadı. Burda mı okudum başka bir yerde mi hatırlamıyorum ama telefonu 5 gün sonra açılan olmuş. Bir de servisten geldikten sonra hava durumu widget ını koymadan da kilit ekranında hava durumunu görebiliyordum. İstersem de kilit ekranı ve güvenlik kısmındaki ayardan hava durumunu kilit ekranı için kapatabiliyordum. Şimdi o özellik çalışmıyor. Anlayamadığım bir çok saçmalık mevcut. Neyse kardeşim zahmet oldu teşekkür ederim ilgin için. Tamam yüklemeden sonra paylaşım yaparım durumu hakkında.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bende böyle
9609750c6033ae1eca13db31ba777d5a.jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S6 ile Note 4 arasında kaldım da sizce hangisini alıyım? S6'yı düşünüyorum.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s6 al kardeşim sana kısaca özetlemek isterim
f8ca868866e4268e695b2f2f48b2193f.jpg
için rahat olsun bu yüzden :) büyük ekran başta çok güzel geliyor fakat ilerde sıkılıyorsun

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ek vergiler geliceği için Note 5'i bekleyemicem galiba.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Tamam teşekkürler. Siz hangi rengini kullanıyorsunuz?

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyaz ve bu rengi almanı tavsiye ederim eğer kilifsiz kullanacaksam sende beyaz al çünkü öteki tüm renklerde parmak izi kalıyor keşke s6 içinde zümrüt yeşili olsaydı onu parmak izi kalacak diye düşünmeden alırdım

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s6 edge alacak bütçeniz varda edge almanızı tavsiye ederim ben evkurdan taksitle aldım edge modeli yoktu alamadım

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Program üzerinden yeniden kurdurdum yazılımını. Şuan için oldukça iyi bir kullanım sunuyor. Hatta akıcılığı hisseder hale geldim bile diyebilirim. Klavye açılmama sorunu da çözüldü. Bakalım belli bir kullanımdan sonra sıkıntı çıkaracak mı. @Goksky Kesinlikle S6 öneririm. Note 4 kuzenimde var ikisini de karşılaştırdık. S6 ekran teknolojisi super amoled olmasına rağmen dışarı çıktığınızda çok net görüş imkanı sağlıyor. Ön kamera olarak fark var. Arka kameraları denemedim. Pil gücüne aldanma 1 günü çıkarıyor ikisi de. Hatta Note 4 de bazı yazılımsal problemler de var. Fakat ufak tefek şeyler önemli değil yani. Açıkcası S6 nın son güncellemeleri sıkıntılı olsa da teknolojik yenilik açısından baktığınızda S6 almak daha mantıklı. Zaten çözülmeyecek problemlerde değil.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S6 almam şahsen. Samsung ta S serisi 3 ten sonra bocaladı. Samsung hep agzina Yüzünden bulaştırdı bu S serisini.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Klavye sorunu devam ediyor onun haricinde bir problem yok. Siz kendi klavyesini mi kullanıyorsunuz?
ben pek fazla uygulama yükleniyoruz telefona herşeyi orjinal olarak kullanıyorum kendi klavyesinde böyle bir sorun görmedim hiç

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
ben pek fazla uygulama yükleniyoruz telefona herşeyi orjinal olarak kullanıyorum kendi klavyesinde böyle bir sorun görmedim hiç

Hm siz kendi klavyesini kullanıyorsanız bir şey diyemem. Harici klavyelerde sorun çıkarmaya başladı. Farklı bir klavye de denedim sonuç aynı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardesim benim arama ekraninda video butonu yerine mesaj butonu var.

i.hizliresim.com/DR9Orv.png

Yardimini bekliyorum

Bence sizin probleminiz operatörle alakalı. 3G görüntülü görüşmeyi açmanız lazım. Müşteri hizmetleriyle görüşün. Ya da üyeliğiniz varsa operatörünüzün sitesinden açabilirsiniz.