Çıkrıkcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 509
Evet yakalamışsınız o durumu. 5.1.1 güncellemesinde sizde de problem olmuştu ve program üzerinden yeniden güncellemiştiniz değil mi?
ben teşekkür ederim umarım sorun çözülür
bir kaç programı arka planda açık bırak o şekilde dene değişikliği göreceksinBende böyle![]()
Değişen bişey yok hocam benim 700 mb dan aşağı inmiyorbir kaç programı arka planda açık bırak o şekilde dene değişikliği göreceksin
Ben farklı yere bakıyormusum kırmızı olmasa da 300 lere düşüyorönbellek istemini göster didin mi sağ üst kısımdan 😕
Note5 alS6 ile Note 4 arasında kaldım da sizce hangisini alıyım? S6'yı düşünüyorum.
s6 👍ek vergiler geliceği için note 5'i bekleyemicem galiba.
merhaba ben öyle bir sorun göremedim o yüzden altta ss paylaşıyorum bir aha bakıp bir haber verirsen çok memnun olurum![]()
ben pek fazla uygulama yükleniyoruz telefona herşeyi orjinal olarak kullanıyorum kendi klavyesinde böyle bir sorun görmedim hiçTeşekkürler. Klavye sorunu devam ediyor onun haricinde bir problem yok. Siz kendi klavyesini mi kullanıyorsunuz?
[MENTION=462545]bb90[/MENTION] ağzına sağlık hocam
ben pek fazla uygulama yükleniyoruz telefona herşeyi orjinal olarak kullanıyorum kendi klavyesinde böyle bir sorun görmedim hiç
Kardesim benim arama ekraninda video butonu yerine mesaj butonu var.
i.hizliresim.com/DR9Orv.png
Yardimini bekliyorum