Galaxy S6 Edge+ mı iPhone 6 Plus mı ?

RashOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar,çok uzun zamandır Apple kullanıyorum.Android olan ilk telefonum LG G3 idi.Ve benim için tam anlamıyla bir faciaydı.Şuan S6edge+ çok hoşuma gidiyor ama iphone 6 plus kullanıyorum şuan gidip samsung alacam ama bazı sıkıntılarım var ? Acaba sıkıntı çeker miyim ? Bir şekilde İos'a dönmek istermiyim ? En önemlisi S6 edge kullananlar ne gibi sorunları var ,memnunlar mı cevaplarsanız,yardımcı olursanız sevinirim :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bende iphone 6 plus kullanıcısıyım 64gb olanı kullanıyorum.Kamera olarak s6 edge önde ama diğer özellikler olarak iphone 6s plus daha iyi s6 edge de güzel telefon ama 32gb olması korkutuyor insanı bence bir teknomarkete git ikisinide eline al kararını öyle ver derim.

Ulaş158

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende lg g3 kullanıyordum satıp iphone 5 aldım pisman değilim en azından kafam rahat teknik bir arzada sıfır gelme durumu var

goncakaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S6 Edge + görsel olarak daha iyi. Samsung telefonlara alışanlar kolay kolay Iphone kullanamazlar gibime geliyor.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
IOS kullanan biri Android'e zorluk çeker. S6 Edge cidden güzel bi telefon, bana göre iPhone 6'nın yerine tercih edilebilir ama kişiden kişiye değişir bu olay. Baktınız beğenmediniz satarsınız piyasa değerinin çok az altından, fazla zararda etmemiş olursunuz hem.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar,

İki urunu teknik ozelliklerine gore inceledigimizde samsung s6 edge+ kamera, ekran, islemci performansi gibi konularda iphone 6 dan cok daha basarili. İphone 6 nin samsung edge gore avantajlo oldugu noktalar ise; ios daha stabil daha akici bir isletim sistemi, kamera olarak cektigi resimler samsungun gerisinde ama samsungdan daha hizli resim cekiyor, parmak izi okuyucusu daha basarili, daha uzun sure guncelleme alicak. Kisacasi ben olsam ben olsam s6 edge plus alirdim.