Galaxy s5 ekran titremesi(screen flickering)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shamil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden Galxy s5 telefonlarin ekranlari titrer, sebebi ne ola ki? Bu galiba kronik problem.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Neden Galxy s5 telefonlarin ekranlari titrer, sebebi ne ola ki? Bu galiba kronik problem.
nerde o samsung fanları cevap verin adama kroniktir büyük ihtimal kardeşim çıkart elden daha çok sıkıntı çıkartmadan ekran masrafı telın kendınden pahalıdır

Shamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerde o samsung fanları cevap verin adama kroniktir büyük ihtimal kardeşim çıkart elden daha çok sıkıntı çıkartmadan ekran masrafı telın kendınden pahalıdır

Benim ekran titremesiyle sorunum yok ama sadece sebebini merak ettim. Ayrica yeni telefon almayi dusunuyorum cunku telefon bazen yavaslayor ve bazi uygulamalarda kasiyor.

Serhatorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Garantisi varsa ver yapsinlar benimkini yapamadilar 3 kez sonra tuketivi haklari ve parasini aldim dusurmeden olabiliyor yada yazilimsal geliyormus bi guncelleme atiyorlar 1 hafta duxeliyor geri eski haline donuyordu kurtuldum

mobileteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefonların veya tabletlerin ekran titremelerinin asıl kaynağı artık ekranlarının bozulma aşamasına geldiğinin göstergesidir. Servisler ekran fiyatları pahallı olduğu için genelde bu tarz işlemleri yapmaktan çekinirler. Bu sebepten dolayı telefonunuzun ekranını değiştirirseniz sorununuz ortadan kalkacaktır.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ben teknolojik marketlerde de çok gördüm Samsung larda genellikle titreme arızası oluyor.