Galaxy s4 yardim

arda9677

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonuma cyanogenmod 10.1.3 stable kurucam Fakat siteye girdiğim zaman hangi romu indireceğimi bilmiyorum mesela (samsung s4 Intl,s4 Verizon, s4 us cellular,s4 t mobile ...) gibi farklı romlar var. Telefonumun modeli GT I9500 telefonumun hangi versiyona uygun olgunu söyler misiniz şimdiden teşekkürler

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mrb. Geçenlerde arkadaşın s4 u ile benimkini karsilastirdim Benim s4 umde ayarlarda en altta wifi ile kies seçeneği yok onda var, ayarlarda en sağdaki buton onda diğer bende daha fazla yazıyor bunun sebebi nedir?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar mrb. Geçenlerde arkadaşın s4 u ile benimkini karsilastirdim Benim s4 umde ayarlarda en altta wifi ile kies seçeneği yok onda var, ayarlarda en sağdaki buton onda diğer bende daha fazla yazıyor bunun sebebi nedir?
o zaman birinizizinki çakma s4 :) hangisinin çakma oldugunu anlamassanız telefoncuya götürün onlar bilirler...

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4u olan arkadaşlar sizde nasıl? Wifi ile kies seçeneği varmı? Imei sorguladigimda orj i9500 cikiyor bnm cihaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 4.3 e root yaptım artık nolduysa telefonum açılmıyor samsung ekranı gelip tekrar resetleniyor downloas ve odine giriyor ama açılmıyor acil yardım