Galaxy S4 ve Note 3 için Android 6.0 Umudu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Lolipopta kasan s4 marshmallow da nasıl olur bilinmez.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
lolipopta kasma mı? sen yetkisiz bi abiye benziyosun. :D

root diye bişi icat oldu yav. s4 lolipopta yağ gibi akıyor. şuan günümüzde piyasaya çıkan bir çok telefon hala s4 ayarında bile değil. 8 çekirdek işlemci, 2 gb ram.

bırak android 6.0'ı 7.0 bile tartışmasız verilmeli s4'e

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Valla samsung tasarımda ve yazılımda kötü bu bilinen bir gerçek. Ayrıca exynosun yeni sürümlerini bilmem ama s5 dahil o zamana kadarki exynos işlemcileri fiyaskoydu. Ayrıca lollipop s3te bile yağ gibi. Arkadaşımın tele yapmıştım biliyorum. Cyanogenmod sağlamdır.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Valla samsung tasarımda ve yazılımda kötü bu bilinen bir gerçek. Ayrıca exynosun yeni sürümlerini bilmem ama s5 dahil o zamana kadarki exynos işlemcileri fiyaskoydu. Ayrıca lollipop s3te bile yağ gibi. Arkadaşımın tele yapmıştım biliyorum. Cyanogenmod sağlamdır.

telefonu benim kadar hor kullanan adam yoktur ama bana da dayandıysa, bu marka sağlamdır arkadaş. daha dün şarj aletini tamir edip ucuna japon yapıştırıcısı döktüm, yapıştırıcıyı fazla dökmüşüm jakın ucuna dolmuş, telefona taktığım gibi yuva pert oldu, kaç tane farklı aletle denediysem şarj olmadı. iğneyle yuvayı yarım saatlik temizlikten sonra yine canavar oldu:)

3 senedir 30 den fazla betona düşmesine rağmen menü tuşunun altında küçük bir parça kırık var o kadar. kasanın yan çerçeve kronik kusurlu mesela, ben aldıktan 1 sene sonra soyulmalar başlayınca falçatayla kazıdım oraları. gören yeni mi aldın diyor :)

telefon kör topal bi şekilde gidiyor ve tam anlamıyla yolda hiç bırakmıyor. ben 3 arkadaşlarıma lg g2 tavsiye edip almalarını sağladım, şimdi üçünden de küfür yiyorum. iki tanesinin şarj giriş yuvası bozuldu, tamire gitti geldiler dikiş tutmadı. diğerinin ekranın yanda sarılık çıkıyor sürekli, sesi karşı tarafa gitmiyor. şirktte g3 alan var bin pişman. menü sağa sola kayması 2 saniye sürüyor.

htc kullandım daha önce, evlerden ırak. şebeke probleminden tutta şarj yuvası ve telefon kulaklığı girişine kadar hepsi bozuldu.

bugün telefon alacak olsam yine samsung alırım :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ben cyanogen moddan mı bahsediyorum?

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bizdeki s4 lolipopta iyi performans verdiği söylenemez.
Cyanogenmodlu s3 touchwiz s4ü dövüyor. Bende s3 arkadaşımda s4 var.
Bu arada bende Android 5,1,1 varken arkadaşımda 5,0,1 var. Android telefonları yaşatmak için rom şart.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Cyanogenmodlu s3 touchwiz s4ü dövüyor. Bende s3 arkadaşımda s4 var.
Bu arada bende Android 5,1,1 varken arkadaşımda 5,0,1 var. Android telefonları yaşatmak için rom şart.
Rom dan ziyade root atıp gereksiz uygulamaları silersen bir nebze rahatlıyor cihaz ama yeterli değil.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Rom dan ziyade root atıp gereksiz uygulamaları silersen bir nebze rahatlıyor cihaz ama yeterli değil.
Daha önce denedim işe yaramıyor. Cyanogen modlu ve oclu galaxy s3. Touchwizli s5 ile yarışır bence şahsen benimki öyle.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hele bir note 4 e gelsin de daha, note5 e bile gelmedi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu Cyanogen mod dediniz şey güvenilir mi? bankacılık uygulamalrı kullanıyorum telefonda. bide s4 de problem mi çıkarıyor?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
bu Cyanogen mod dediniz şey güvenilir mi? bankacılık uygulamalrı kullanıyorum telefonda. bide s4 de problem mi çıkarıyor?
Bazı bankacılık programları bunu algılıyor ve programı açarken uyarıyor sorumluluğun size ait olduğunu onaylatmadan programı kullandirtmiyor örneğin ziraat mobil öyle, root olan telefona yüklediğiniz zaman sorumluluğun size ait olduğunu onaylamadan açmıyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
şuanki kullandığım stok rom da root'lu olduğundan bankacılık uygulaması uyarı verdi en başta ama sonuçta orjinal rom olduğundan güvenli diye düşünüyorum. ama custom rom işi bambaşka. komple 3. şahıs yazılımı. ne biliyim her şey olabilir :S

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
şuanki kullandığım stok rom da root'lu olduğundan bankacılık uygulaması uyarı verdi en başta ama sonuçta orjinal rom olduğundan güvenli diye düşünüyorum. ama custom rom işi bambaşka. komple 3. şahıs yazılımı. ne biliyim her şey olabilir :S

Rootlu telefonda da root izini verdiğin uygulamalar 3. Şahıs her şey olabilir.
Ayrıca mesela benim romumda rootu ayarlardan kapatabiliyorsun. Böylece bankacılık uygulamaları hiçbir uyarı vermez.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar gereksiz tum uygulamalari root atip kaldırın bir nebze rahatliyor telefon

S

SDN Okuru8r

SDN Okuru
Ya bu ne kadar mantıksız bir olaydır note 3 kullanıyorum 5.0 android var 6.0 ın gelmemesi çok mantıksız sen gidip 1 gb ram olan telefona a3 e felan veriyorsun 3 gb 8 çekirdekli 3.1 işlemciye sahip telefona vermiyorsun.iphone 4e bile son güncellemesini veriyor.Samsungdan biraz mantık bekliyorum.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Maalesef haklısınız samsung un tutmadığım yönü bu.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ya bu ne kadar mantıksız bir olaydır note 3 kullanıyorum 5.0 android var 6.0 ın gelmemesi çok mantıksız sen gidip 1 gb ram olan telefona a3 e felan veriyorsun 3 gb 8 çekirdekli 3.1 işlemciye sahip telefona vermiyorsun.iphone 4e bile son güncellemesini veriyor.Samsungdan biraz mantık bekliyorum.
Android telefonlar rom ile yaşarlar bence. Örneğin 6 yıl önce çıkan galaxy s e bile 6.0 romu çıktı.

ykp61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 cyonogen mod şarj sıkınıtısına bi çözümü olan varmı ?

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Adamlar en son telefonlara veremiyor siz ne umudundan bahsediyorsunuz.

Mehmet.21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sıfır note 3 aldım 4.5 ge için avea bayisinden hemde fatura özerinden eve geldim arkadaşlar desteklemediğini söylediler henüz 1 taksidini bile vermediğim telefona güncelleme bekliyorum şu anda kartımı çıkarmış durumdayım gelmezse kulanmıyacağım ve hiç tavsiye etmiyeceğim.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
ben sıfır note 3 aldım 4.5 ge için avea bayisinden hemde fatura özerinden eve geldim arkadaşlar desteklemediğini söylediler henüz 1 taksidini bile vermediğim telefona güncelleme bekliyorum şu anda kartımı çıkarmış durumdayım gelmezse kulanmıyacağım ve hiç tavsiye etmiyeceğim.
Türkiye'de satılan note 3ler 4g desteklemiyor. Ama yurtdışında satılan note 1 bile destekliyor.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Başlık için yazıyorum yahu şakamısınız daha note 4 e gelmedi siz neden bahsediyorsunuz

mustafa kurtcebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lolipopta kasma mı? sen yetkisiz bi abiye benziyosun. :D

root diye bişi icat oldu yav. s4 lolipopta yağ gibi akıyor. şuan günümüzde piyasaya çıkan bir çok telefon hala s4 ayarında bile değil. 8 çekirdek işlemci, 2 gb ram.

bırak android 6.0'ı 7.0 bile tartışmasız verilmeli s4'e
öncelikle merhaba bendede note 3 var, olmadık hatalar veriyo yeni bi telefon almak istemiyorum root işleri nasıl oluyo yardımcı olurmusun acaba

Miri_98

Asistan
Reaksiyon puanı
23
bende s4 kullanicisiyim 7 ay falandir. Kasma az oluyo nadiren yani. Azerbaycanlıyım Azerbaycanda yaşıyorum. Kardeşiniz olarak bunu deye bilirim ki samsung iserse verirde amma s4 gelmesi bile 2016 nın sonunu bula bilir ben mayıs ayında inşallah S6 alıcam yenilik olsun artık s7 bile çıktı bari s6 nı aliyimde az teknoloji hızı yakalayım

yukselg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
öncelikle merhaba bendede note 3 var, olmadık hatalar veriyo yeni bi telefon almak istemiyorum root işleri nasıl oluyo yardımcı olurmusun acaba
ilk önce telefonu rootlucaz.
SM-N900 (8 çekirdekli Exynos işlemcili CF-Auto-Root-ha3g-ha3gxx-smn900.zip
SM-N9005 (4 çekirdekli Qualcomm işlemcili ): CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.zip
senin model hangisi ise onu bilgisayara indir. sonra bu linkteki odin programını bilgisayara indir.

http://shiftdelete.net/samsung-icin-odin-309-indir

telefon şarj süresi %40 üstünde olsun.

sonra telefonu bilgisayarına bağla laptop daha iyi olur. (elektrik kesintisine önlem için). bilgisayar telefon driverlerini yükledikten ve telefonu tanıdıktan sonra home + power +ses kısma tuslarına aynı anda basılı tut. telefonun kapalı olması önemli değil. s4 yazısı çıktıktan 3 saniye sonra tuşlardan elini çek. odin programını çalıştır. odin programında sol köşede COM yazısı çıktıysa telefon aktiftir. modeline uygun root dosyasını rardan çıkar ve odin programında AP veya PDA kısmından indirdiğin root dosyasını seç ve start de. işlemlerin tamamlanmasını bekle. telefon tamamiyle açıldkktan sonra işlem tamam. hepsi bu. bunları yaptıktan sonra da recovery yükliceksin. rootladıktan sonra tekrar mesaj at recovery işlemimi anlatiyim