Galaxy S4 Şarj Sorunu

Mehmet Alan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Galaxy s4 i9500 telefonum son günlerde anormal derecede şarj yemeye başladı telefonu hiç elime almasam bile kendiliğinden %5 bazen %10 şarj yiyor.GPS,Wifi,Mobil Veri hepsi kapalı.Garantiye göndericem ama garanti belgemi kaybettim sadece telefonu götürsem IMEI numarasından bakabilirlermi garantisi var mı yok mu ?

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldiginiz yerden faturayi temin edebiliyorsunuz. Iletisime gecerseniz yardimci olurlar. Samsung'dan aldiysaniz direk, zaten onlarda kayitlisinizdir imei den garantiyi sorgulayip muhtemelen ismeleme alacaklardir. Sarj tuketimi ile ilgili ise, guncelleme ile lollipop a gectiyseniz normal diyebilirim. Ya da senkronizasyon acik olabilir sosyal aglar veya bilginiz haricinde bir yer surekli guncellenmeye calisiyor olabilir.

Mehmet Alan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu rootladım malesef garantiden vazgeçtim root ile telefonun gereksiz uygulamalarını sildim , telefon uykudayken cpu frekansını en aza ayarladım falan artık şarjım daha fazla dayanıyor sağolun yine de :)

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu rootladım malesef garantiden vazgeçtim root ile telefonun gereksiz uygulamalarını sildim , telefon uykudayken cpu frekansını en aza ayarladım falan artık şarjım daha fazla dayanıyor sağolun yine de :)
Grenify i da kullanmanizi oneririm.