Galaxy S4, S3 veya Note 2 kararsız kaldım.

ufukdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir telefon almayı düşünüyorum. İlk olarak S4 düşünüyordum. Fakat Samsungla iç içe olan bir tanıdğımdan ( Samsung müşteri temsilciliği eğitmeni ) Samsung S4 almamam hakkında bir uyarı aldım. Çoğu üründe sistemsel sorun çıktığını garantinin bunlara çözüm bulamadığını bazı ürünlerin toplatıldığını söyledi. İçten içe bir tedirgin oldum tabii ki. S4 almayı istiyordum ilk elde. Iphone kullanmayı sevmiyorum. Bu yüzden Note2 ve S3 arasında kaldım. Erkek öğrenciyim Note2 sorun yaratacak diye düşünüyorum S3de seneye eskir korkusu var. S4 hakkında böyle bir duyum alan var mı. Büyük bir dilemmanın içindeyim. Umarım yardımcı olacak birilerini bulabilirim. Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben s4 aldım daha piyasaya çıktığı gün. Öncesinde note 2 ve s3 de kullandım. Ancak s4 ü onlarla kıyaslama bile! Bence kesinlikle s4. Hiçbir oyun ve uygulamada anlık dahi bir takılma söz konusu olmuyor. Ayrıca gelen güncellemeyle artık oyun ve uygulamaları direkt olarak ad karta da taşıyabiliyorsun ve cihaz performans testlerindeki rekorlarını fazlasıyla doğruluyor

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence note 2 al. Bende var 9 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Her özelliği ile yetiyor. S 3 şimdi bile eski. Onu alma.

ufukdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taşıma olayını nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum cebine sığıyor mu senin ?

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam şöyle diyim sana. Taşıma hiç sıkıntı değil. Ilk başta bu nasıl taşınır diyordum ama zorlanmiyor insan. Bir tek arabada falan otururken telefon çaldığında çıkartmak uğraştırıyor. Bir tek o. Zaten 3 4 güne alışıyorsun büyüklüğe. Gözünde büyütme yani.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bence S4 al. Tanıdığının dedikleri doğru olabilir. Ama eğer bir telefona ait sorunları araştırıp durursan telefonlardan soğursun, alamazsın. Mesela Xperia Sp ye wifi sorunu var şu sorunu var bu sorunu var diye bir sürü yazı okudum. . Ama ben şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yani öyle şeyleri fazla takma. Ha ille de s4 almaya yakın değilsen note 2 almanı öneririm.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben de önümüzdeki bi kaç ay içinde telefon almayı düşünüyorum, kullanacağın özelliklerin ağırlığına göre sony'nin veya htc nin telefonlarına da bir göz atmalısın bence(kimisinin kamerası kimisinin ses kalitesi yüksek). Fakat almışken dönemin iyi telefonunu alayım da hemen eskimesin diyorsan Note 3 sonbaharın ilk yarısında çıkacak yanılmıyorsam. Ayrıyeten note 3 dahil olmak üzere serilerin ana modelleri bundan sonra snapdragon 800 lü modeller çıkaracak, bu da dikkate alınası başka bir husus.
Şefin tavsiyesi: Note 3 çıkmadan karar verme.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bekleyebilirsen Note III senin için iyi bir seçim olacaktır. Lakin beklemek istemez isen S III almanı önermem. Bir önceki yıl olsa S III derdim. S III'e kötü telefon demem asla yalnız bu üç telefonun arasında en kötüsü :) Eğer sorun çıkaracağından korkarsan S IV yerine Note II öneririm. "Cebine sığıyor mu ?" soru değil. Nasıl böyle sorular soruyor insanlar anlamadım bir türlü. Nasıl sığacak cebine koca defter boyutunda. Kardeşim cebine sığıyor mu diye bir şey yok :) Çok rahat sığıyor. S IV cebine sığıyorsa Note II çok rahat sığar. Ama gidip dar kot pantolon giyersen sığacağını sanmıyorum. Her gün dar kot giyiyorsan Note II, Galaxy S IV değil S IV Mini al o sığar rahat. Note II ihtiyaçlarını çok güzel karşılar. Bir tek oyun konusu sorunlu. Modern Combat 5'te kasar büyük ihtimal. Ama şimdiki oyunları kasmıyor diye biliyorum. Kalemide en büyük +'larından. 2 GB Ram'i var 1.6 GHz 4 çekirdek işlemcisi var Siyah Kernel ile 2.0 GHz'ye kadar çıkarabilirsin. Yanlışım varsa düzeltin ben 1.6 GHz diye biliyorum yanlışlık olmasın şimdi :)

Sonuç olarak Kardeşim HTC düşünürsen One modeli çok iyi kullananlarda öyle diyor zaten, S IV'ün o kadar problemli olabileceğini sanmıyorum en fazla 1-2 güncellemeyle düzelir varsada büyük ihtimal. Xperia Z önermem :) Ekran ve arka yüzeyin çizilme testlerine bak istersen :) Ben o kadar kolay çizilen telefon görmedim. Xperia Z Ultra çıktı sanıyorum onuda araştır istersen. Tamamen senin kararına kalmış. Şuanki her telefon ihtiyaçlarını karşılar büyük ihtimalle bu yüzden tasarımı senin için ön planda olmalı. En gözüne hitap edeni al bence :) S III 4.3 güncellemesini alır sonra durur diye sanıyorum.

Şimdi Lumia'lara geldik sıra :) Bir sonraki telefonum İnşaAllah Lumia 1020 olacak :) Beni çok cezbetti :) Android almayacaksan Lumia diyorum. Benim için kamera ve stabillik ön planda. Tasarım beni çok ilgilendirmez. Ubuntu Edge mükemmel telefon bence :) Lumia 1020 ayrı bir şey :) Lensi değiştirilebilse profesyonel kamerayada ihtiyaç kalmayacak :) Ben daha fazla uzatmayayım :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende Note 2 kullanıcısıyım, S3 artık herkeste var. Eskir meskir diye korkuyorsan alma S3 o zaman. Note 2 gayet iyi oyunları da gayet güzel çalıştırıyor ayrıca renkleri, canlılığı da S3'ten güzel. S4 al derim ama S4 almayacaksan Note2. Merak etme cebe sığıyor :D

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Note 3'ü bekle yada samsung alma illa android istiyorsan htc one güzel telefon , nexus 4 (güncelleme konusunda android deki ne iyi telefon)

ufukdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle lordarcual'a üşenmeden o kadar yazı yazdığı için sonra hepinize çok teşekkür ediyorum. Teknolojik aletler şans işi açıkçası herkes benim gibi düşünse s4 alan olmazdı ben de o yüzden s4 almaya karar verdim. Umarım yüzümü kara çıkarmaz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Note 3 telefon olmaktan cikti 5.9 inc olursa 5.5 inc bile cok buyuk

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir telefon almayı düşünüyorum. İlk olarak S4 düşünüyordum. Fakat Samsungla iç içe olan bir tanıdğımdan ( Samsung müşteri temsilciliği eğitmeni ) Samsung S4 almamam hakkında bir uyarı aldım. Çoğu üründe sistemsel sorun çıktığını garantinin bunlara çözüm bulamadığını bazı ürünlerin toplatıldığını söyledi. İçten içe bir tedirgin oldum tabii ki. S4 almayı istiyordum ilk elde. Iphone kullanmayı sevmiyorum. Bu yüzden Note2 ve S3 arasında kaldım. Erkek öğrenciyim Note2 sorun yaratacak diye düşünüyorum S3de seneye eskir korkusu var. S4 hakkında böyle bir duyum alan var mı. Büyük bir dilemmanın içindeyim. Umarım yardımcı olacak birilerini bulabilirim. Teşekkürler.

İnternette S4 hakkında bir sürü yorum okudum, hepsi olumsuz. Bataryayı 2 kere değiştiren olmuş, ona rağmen sorun düzelmemiş. Çok ısınıyormuş ve şarjı çok çabuk bitiyormuş. Sakın S4 alma. Önerim Z1 Combact ama fiyatı biraz uçuk olduğundan LG G2 öneriyorum. LG G2 hakkında 10 kişiye ''Memnun musun'' diye sorsan 9'u sana bu telefonu önerir.