Galaxy S4 oyunda kasıyor

atakan1679

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
; modern combat 4 , asphalt 7 , dead trigger ( maksimum çözünürlükte ) kasma söz konusu degil ama ; the amazing spiderman , iron man ve çok az da olsa most wanted kasıyor abi saçma değilmi bi kısım kasmıyor bi kısım kasıyor ve daha denemediğim oyunlar var sonuç ne olur bilmiyorum

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen ya insan kil oluyo servise gotur senin garantide varmis adamlara biraz abart komple yeni telefon versinler anakart falan bozuk de :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence dedigin gibi o oyunlar senin 1.2 lik islemciyi kullaniyor

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Full HD hr elefonda oyunlar optimize olmadıgınan kasma olabiliyor. Telefonla alakalı oldugunu sanmıyrum. Adreno 220 de bile nerdeyse hic bir oyun kasmıyor S4 teki kesinlikle doanımsal değil. Oyunlar ilerid optimize dilirse düzelir tabiki

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En sorunsuz oyun Gta Vice City olduğunu duymuştum. GTA Vice City dene bi. Eğer Gta kasmıyorsa diğer oyunlarda sorun vardır. Gta kasıyor ise telefonda da sorun vardır.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Exynos Octa diğer bölüme geçiş yapmakta zorlanıyor olabilir ya öbür bölüme geçemiyordur öbür bölüm hasarlı olabilir
1.2 ghzlik 4 çekirdek ten 1.6 ghz'lik 4 çekirdeğe çıkamıyor olabilir bundan harici PowerVR SGX544MP3 GPU'nda sorun olabilir
Telefona güncel stock rom kurmayı deneyebilirsin full wipe işlemi yaparak sorun halen devam ediyorsa garantiye gönder

atakan1679

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen yazdıgım gibi benimde aklıma ilk once 1.2 den 1.6 ya gecmeme sorunu gelmişti cunku sonucta her oyunda olan bir sorun degil bu yüzden mantıklı geliyor. Güncel stock rom kurarım yarın denemekten zarar gelmez olmadı bi servisle falan konuşurum artık yapıcak bir şey yok. İlgilenen herkese çok çok teşekkür ederim

agasoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum tam hatırlamıyorum ama ekrana 3 kere dokununca yakınlaştırıyor mu? O özellik açıksa onu kapat sorunun çözülecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nerden kapatabilirim bu özelliği kardeş telefonu dün aldım mesaj yazarken bile donuyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar.Direk konuya gireyim.S4 ü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum . Sorun şudur ki , the amazing spider man telefon da kasıyor .Oyun kasmaktan oynanmıyor aynı zamanda iron man 3 ve asphalt 7 de de kasma oluyor most wantedtada azda olsa var kasma.Yani bilinen bir şeydir ki s4 çok güçlü bi telefon izlediğim videolarda da görüyorum bunu .Aynı oyunlarda yağ gibi kayıyor gram kasma yok ama ben açtığımda özellikle spider man de kasmaktan oynanmıyor . Telefon rootlu değil.Güç tasarrufu da açık değil ki zaten oyun canavarıyım telefonu tam performans kullanmak istiyorum.Yani sorun nedir anlamadım rom mu yüklemeliyim telefon ilk alındığındaki halinde. Normal olarak octa kullanıyor 1.6 ghz 4 çekirdek neden kassınki bu oyunlarda ? Oyunların dışında hiçbir problemim yok donma falan .Sadece oyun performansından sıkıntılıyım oda yüksek grafik isteyen oyunlar işte.Varmıdır bi fikri olan ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :/

kardeşim telefonu düşürdünmü hiç yada bi yere vurdunmu eger vurduysam yada düşürdüysen çok fark ediyor kasar yani oyunlarda ama düşürme çarpma filan yoksa garantiye ver derdini anlat yeni cihaz versinler.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşımdada s4 var. Arayüzde kasmalar oluyordu. Uygulama yöneticisinden açık olan şeyleri kapadım.(görev yöneticisinden sağa sola sürükleyip kapattığınız uygulamalar aslında kapanmıyor..) zorla durdur demelisiniz tamamen kapamak için uygulamalara yöneticiden tek tek tıklayarak.. valla kasma gitti dedi arkadaş. Tümüne tıklayıpta kullanmadığınız gereksiz şeyleri durdurup devre dışı bırakılanları devre dışı bırakın. Büyük ihtimal bundan olabilir. Girdiğiniz uygulamalar genelde uygulama yöneticisinden kapatılmadığı sürece önbellekte açık kalır tekrar açıldığında önbellekten hemen yüklenebilsin açılabilsin diye.Ama bu rami de yer telefonuda kastırır çoğaldıkça açık uygulamalar..

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyuna girmeden once gelistirici seceneklerinden x4MSAA'yi etkinlestirmenizi tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni sorun bendede var s4 kullaniyorum dead trigger 2 crazy taksi gibi bazi oyunlarda kasma oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadası telefon ısındıgı ıcın oyunlar kasar ama telefonu cam kenarı gıbı soguk bır yere koy telefon soguduktan sonra aradakı farkı goreceksın