Galaxy S4 mü Note 3 mü?

blackflag63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın zamanda teli değişeceğim de S4 ile note 3 arasında kaldım..
sizce hangisi neden?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Eğer fiyat farkı sıkıntı olmazsa zaten bu soruyu sorman hata kesinlikle Note 3 neden dersen donanımı çok iyi hatta eski nesil telefon olmasına rağmen yeni nesil telefonlardan daha iyi özellikleri var. Aslında note 3 e telefon demek de yanlış çünkü tablet-telefon karması birşey.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fazla birşey söylemek istemiyorum ama Note 3 almanı tavsiye ederim bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
büyüklük sıkıntı olmaz diyorsan kesinlikle Note 3 almalısın hem daha yeni hem de donanım olarak çok çok daha güçlü. Ancak ayakkabını bağlamak için bile cebinden telefonu çıkartman gerektiği gerçeğini istemiyorsan S4 almalısın. Bu 2 telefon arasındaki tüketim güdünü sadece ve sadece boyuta indirgemelisin. Zira 2'side işine fazlasıyla görür dediğim gibi boyut açısından düşünüp nihai kararını ver bence...

blackflag63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

iki tele de baktım kullandım da note 3 boyutu ve taşıma konusunda sıkıntı verecek gibi.. zaten tablet de almayı düşünüyorum o yüzden S4 ü seçtim. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

iki tele de baktım kullandım da note 3 boyutu ve taşıma konusunda sıkıntı verecek gibi.. zaten tablet de almayı düşünüyorum o yüzden S4 ü seçtim. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan

S4 yerine Lg g2, Sony xperia Z1c, Nexus 5 almanız daha mantıklı olucaktır.

Snapdragon 800 işlemciye ve Adreno 330 grafik işlemcisine sahip bir telefon almanız daha uzun yıllar kullanmanız demektir ama karar size kalmış tabi.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlara katılıyorum s4 yerine g2 veya Nexus 5 i öneririm

blackflag63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teli bana alacak yakınım sadece bu ikisi arasında seçim yapmamı söyledi de o yüzden bunlar dışında sormuyorum arkadaşlar bu durumu unutmuşum yazmayı belirtmediğim için kusura bakmayın..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Note 3 çok performanslı bir cihaz. S4 yerine Note 3 alın ve pişman olmayın. S4 çok sorunlu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sağ olasın kardeş [emoji5]

S4 yerine Note 3 almanızı öneririm, forumda bir üyemiz vardı LG G3 ve Note 3 arasında kalmıştı ve üyelerinde yorumları ile beraber Note 3 almasına karar verdirdik şu anda gayet mutlu, g3 ile yapabileceği her şeyi yapabiliyor gayet performanslı bir cihaz ama aynısını S4 için söyleyemem, çok sorunlu deniliyor Ara yüzden kasma oluyormuş oyunlarda donma oluyormuş '' bunlar sadece duyduklarımız kesin bilgi değil ''.

Önerim note 3 olucaktır alabiliyorken almalısınız, ekran boyutuna takılmayın biraz büyük olabilir ama kullanımı zor değil.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kesin. Arkadaşta S4 var, telefonu kıracak neredeyse. Cihaz aşırı kasıyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S4 mü Note 3 mü dersen Note3 ama Note 3 e vereceğin paraya Note3 ten daha iyi cihazlar da var belirtmeden geçmek istemedim.