Galaxy S4 Minu Virüs Bulaştı

ibrahimdost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung galaxi s4 mini telefonum var hafıza kartına virüs bulaşmış virüsü tespit edemedim fakat "(Güvenlik bildirimi cihazınıza güvenli bir alana yetkisiz erişme teşebbüsü engellendi. Samsung sürekli olarak cihazınızdaki güvenlik ilkesini geliştirmeye çalışmaktadır. Güvenlik ilkesini samsungdan en son sürüme güncelleyerek cihazınızın korunduğundan emin olun)" şeklinde sürekli uyarı mesajı alıyorum. Hafıza kartındaki bilgilerin yedeğini aldım. Hafıza kartına ve telefona format atınca sıkıntı yok, yedek aldığım bilgileri hafıza kartına attığımda yine virüs uyarısı alıyorum. Hafıza kartında videolar müzikler ve resimlerim var onları kurtarabilirmiyim bu virüsü temizleyecek android antivirüs programı varmı? googleplay daki android antivirüs yazılımlırın hepsini indirdim denedim virüsü bulamıyor yani bir işe yaramadı bilgileri nasıl kurtarabilirim yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefonu virüslerden temizleyin daha sonra anti virüs kurulu olan bilgisayara hafıza kartını takın tarama yaptırın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle tanıştığımıza memnun oldum GhostX cevapladığın için sağol. Sizin dediklerinizi aynen yaptım. Ben bu konulardan pek anlamıyorum tanıdığım bilgisayarcıları dolaştım bana söylenen şu; virüs adroid tabanlı olduğu için Windows tabanlı antivirüs programları virüsü temizlemiyormuş doğrumudur.(lisanslı güncel android tabanlı antivürüs varmı böyle bişey) ayrıca Google playdaki ne kadar ücretsiz antivirüs programı varsa hepsini indirip denedim temizlemiyorlar namussuz virüsü son çare olarak bu foruma üye oldum. Merakımı mazur görün sizin uzmanlık alanınız nedir Rumuzunuzun altında Profesör yazıyor bu konularda uzmansınız galiba

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Cevap yazdığım gibi yani bir bilgisayar ile bağlantı sağlayın Avira veya bir başka Anti virüs ile Hafıza kartını taratın daha sağlıklı olacaktır.