Galaxy S4 Mini Hakkında Düşünceler..

CubuKraker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaxy s4 Mini hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Almayı dusunuyorum tereddutte kaldım. Bildiklerinizi paylasırmısınız? :hammer:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben olsam Samsung'un minilerine para vermem.

CubuKraker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda sıkıntısı var bir de destek almıyorlar fazla. Aslında ben Samsung hiç almam ama... :)
Samsung - Nokia ikilisinden vazgecmem. s3 mini kullandım bir süre hoşuma gitti s3 mini güzelse s4 daha iyidir. görünümde de performansda da ama bende tereddütteyim :)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Her yıl bir mini modeli alıcağına adam gibi bir telefon al 2 yıl kullan

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya şöyle boş boş yorumlar yapmayın net konuşun

kardeşim telefon gayet şık güzel ama oyun konusunda 3-4 sn kasma oluyor bende almayı düşünüyorum ancak oyun konusu sıkıntı güncelleme geldiğinde düzelirmi bilinmez ancak bekle bence

CubuKraker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şöyle boş boş yorumlar yapmayın net konuşun

kardeşim telefon gayet şık güzel ama oyun konusunda 3-4 sn kasma oluyor bende almayı düşünüyorum ancak oyun konusu sıkıntı güncelleme geldiğinde düzelirmi bilinmez ancak bekle bence
Haklısın aslında acelesı yok fıyatıda bıraz yuksek yenı cıktıgı ıcın en ıyısı seneye bu zamanlar almak :D karlı oluruz en azından 900tl verecegımıze.

ozudogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one mini al eğer mini telefon alacaksan.gerçi mini dediğime de bakma iphone 5 uzun ince zarif bi tasarımı var.samsung'un iğrenç touchwiz arayüzünden de çok daha iyidir htc sense.