Galaxy s4 Kullanıyorum İphone 4s veya 5 e geçebilirim

BatuBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu aralar elimden para çıkarmamam gerekiyor fakat s4 artık bıktırdı sizce s4 ve iphone 5 i birebir takas yaparlarmı? 4s yaparlar biliyorum fakat 5 de kararsızım..

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
5 yapmazlar muhtemelen de sen niye bıktın hayırdır ne zararını gördün s4 ün ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
S4 arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor. Kasmasından tutun pil performansına kadar rezil bir cihaz. İphone 4s'ten daha iyi olduğu kesin ancak İphone 5 ile kıyaslanamaz.

www.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence sen önce bi telefoncu tanıdığın varsa git sonra ailenden falan arkilerden yardım iste almaya çalış ama tavsiyem iphone 5 baya zorlar bende de vardı çok kasıyodu benden söylemesi :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Rom atabilirsin binbir türlü güzel rom var. Ama kötü rom seçersen daha da kötü performans alırsın.

www.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen romlar iyidir sana kendimce güzel 5 rom söyleyeyim CyanogenMod, MIUI, AOKP, Paranoid Android,SlimBean. Bunlar en iyileridir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
S4 arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor. Kasmasından tutun pil performansına kadar rezil bir cihaz. İphone 4s'ten daha iyi olduğu kesin ancak İphone 5 ile kıyaslanamaz.
arakadaşların telefonun üstünde tepiniyor demekki bendede s4 var ve takılma donma neden yok 4.4.2 dede yoktu 5.0.1 kurdum bundada yok telefonu kullanmayı bilmiyorlar sonra foruma gelip aglıyorlar pil konusunda haklısın ama iyi gitmiyor sarjı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu aralar elimden para çıkarmamam gerekiyor fakat s4 artık bıktırdı sizce s4 ve iphone 5 i birebir takas yaparlarmı? 4s yaparlar biliyorum fakat 5 de kararsızım..
bende s4 kullanıyorum neyinden bıktın telefonun pil performansı hariç gayet iyi...