Galaxy s4 ısınma sorunu?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Telefonundan son güncellemeleri eksik etme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu sorunu büyük ölçüde çözdüm. sd kartı telefon üzerinden sıfırladım yani biçimlendirdim. sorun çözüldü

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim alet sansimdan midir yoksa 32 gb sonra hatalardan arındırılıp mı üretildi bilmiyorum ama bende ısınma sorunu çok çok az. Sadece şarj olurken kullandigimda biraz fazla ısınıyor ama yanacak gibi olmadı hiç... Bir de naçizane tavsiyem oyun oynamadan önce güç tasarrufunu kapatın...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Oyunları nasıl oynuyorsunuz arkadaşlar gta vice city yüksek ayarlarda kasma oluyormuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonda çok ısınıyor güncellemeden sonra ısındıkça reset atiyor telefonu açık tutmak için neredeyse buzluga koymam lazım bataryayı cıkarıyorum yarım saat duruyor sonra takıyorum 15 dk da kendinden kapaniyor yeniden başliyor cebime koydum etimi yaktı s3 de bu sikayete hiç rastlamadım kendimde o kadarda ağır oyunlar oynadım yine bisey olmadı hatta bi keresinde samsunga kızdım işlemciyi yakmak için sabaha kadar oyun oynadım akşama kadarda arkadaş oynadı ertesi akşam yine ben devraldım hiç bişi olmadı yaklaşık 14 15 saat oyun oynadım s3 de hiç bu sorunu yaşamadım suna bak bu kendi kendine ısınıyor ya güncellemeden sonra tamamen berbat oldu pişman oldum s4 aldıgıma yarın gotürüp iade edecem başlarim böle teknolojiye evi yakacaz nerdeyse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bence alma gayet ciddiyim.. telefon bırak oyun oyamayı internette gezinirken bile cok feci ısınıyor.. s3 ü satıp aldım çok pişmanım.. gercekten cok yazık 2000 tl yi çop ettik lanet olsun :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 1 aydır S4 kullanıyorum. Şarjdayken ınanılmaz aşırı bir ısınma sorunum vardı. Bugün daha önce kullanmış oldugum Sony Xperia nın orijinal şarjını kullandım. Öncekine göre hiç ısınma olmadı. Bir de bu şekilde kullanın bakalım ısınma olacakmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s4 ısınma proplemi; arakadaşlar ben telefonu 7 haziranda aldım 11 haziranda ısınmaya başladı . servise götürdüm daha içeri girer girmez ısınmamı dediler evet dedim . ve aynı zamanda ısınınca kapanıp geri açılıyor . çok moralim bozuldu yani bunca umutlarla aldığım telefon da husran yaşadım. yazılım güncellediler 1 hafta ısınmadı sonra gene ısındı samsungun buna bir an önce çare bulmasını istiyoırum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde kardeşim aldı galaxy s4 bende s3 kullanıcısıyım ve bu ısınma problemi gerçekten berbat birşey telefonla fotoğraf bile çekemiyosun hemen ısınıyor oysaki ben s3 ile saatlerce oyun oynuyorum ve 10 aydır kullanıyorum henüz aşırı ısındığını hiç hatırlamıyorum ve ısınıp kapandığı hiç olmadı ama bu s4 daha bu sabah okey oynarken ısındığı için kapandı.. bunlar hep tüketici toplumunu sömürmek için hiçbir zaman herşeyi ile dört dörtlük bir cihaz yapmayacaklar insanlara çünkü yenisini yaptığı zaman satacak bir kitleye ihtiyacları var ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni s4 aldım ama 15 20 dk internette geziniyorum telefonun arkasında cıddı derecede ısınma oluyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s4 var ama bi sorunum web sayfalarında temassız gezinme çalışmıyor test ortamında çalışıo ancak web saylarında sensörün üstünden elimi geçirince sayfa aşağı veya yukaru kaymıyorrr

efkan77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bence canını hiç sıkma, Real Racing ağır bir oyun her türlü ısınır telefon artık oyunlar fazla zorlamaya başladı telefonları. Yakında telefon toplama işlerine gidilecek :D bu gidişle öyle olacak gibi

Ben de galaxy s4 kullanıyorum real Racing i şarja takılı halde az bir şey ısınma oluyo ekranın parlaklığını yarıya çekin hiç bişey olmaz ben oynuyorum hatta bu mesajı sabahın saat 7 sinde yazıyorum sahurdan beri açık telefon telefon dan yazıyorum ne ısınma var ne bişey hani azcık oluyo da abartılcak gibi değil

dekant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SOny, Nokia , Samsung , HTC, İphone bütün akıllı telefonlar da yaşanan bir problemdir. İlk zamanlarda sorun teşkil etmez fakat ilerleyen zamanlarda bataryanın daha erken bittiğini görürsünüz. Batarya bozuldugu anda bilinki bütün donanımsal parçalar sırayla bozulur. " NOT : SAdece Kendi Gözlemim ve kendi Yorumum "

Batarya yeterli güç vermediği yada fazla güç vermeye başlıyor E71' de inceleme fırsatım olmuştu :) ilk olarak kamera sorun veriyor, sonra telefon yavaşlamaya başlıyor, ekran hatası geliyor peşinden ve en son ANAKART mafiş.

TAVSİYEM : Belirli aralıklarla cihazı aşırı ısınmadan dolayı veya başka bir problemden dolayı garantiye verin. Güncel yazılım yükleyip teslim ederler ve telefon biraz rahatlar. Bütün kullanıcılar bilir ki garanti sadece bir isimdir, hiçbir müdahale edilmez. Amaç para kazanmaktır, yazılım yükleyip gönderirler. Garanti bittiginde en ufak birşeyde şu degişcek bu degişcek diyip tonlarca fatura çıkartırlar.

İşte bunlara maruz kalmamak için belirli aralıklarla garantiye verin , 2 yılda yasal olarak telefonu sıfırıyla degiştirmeleri gerekiyor.
O kadar para veriyorsak Düzgünce Cihazların garantisini versinler madur olmayalım MADUR etmeyyelim..

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşta vardi oyunu açtim ısınmaya başladi baya ama bişey olmaz normal bu havalarda

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Belli bir yere kadar ısınma normaldir. Telefonlar belli bir ısıya kadar dayanacak şekilde tasarlanıyor." Akıllı telefon" deyip boşuna bir ton para vermiyoruz değil mi. Tam hatırlamıyorum ama oda sıcaklığının 30 derece fazlasına kadar normaldi. Sitede akıllı telefonlarda ısınma sorunu diye bir video vardı. İzlersen iyi olur.

ahmeterkann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Nexus 4 var. Alalı 4 ay oldu. İlk 1 ay 2 ay yaklaşık 30-40 dk oynadıktan sonra ısınmalar başlıyordu. Sonrasında LG TURKİYE garantisine verdim. Yepyeni bir cihaz verdiler. Aynı sorun devam etti ve garantiden 2. Cihaz geldi. Şu anda bu cihazda fps meter ile rr3 oynuyorum full ayarda 45 fps stabil ve yaklaşık 1,5 saatten sonra en fazla 40 dereceye ulaşabiliyor. Sanırım bana gelen cihaz Nisan'dan sonra üretilen son seri cihaz. S4 e gelirsek bence alanlar Samsung tarafından iyi bir keklendiler. Aynı sekilde s4 kullanan arkadaşımla 2p battle yapıyoruz onunki 20 dakikada 40 dereceye ulaşıyor. Yazık yazık!!!

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşimin htc one x i vardı yazın arabada oyun oynarken aşırı ısınmış farketmemiş kılıftan ekranın üst kısmı sapsarı oldu bildiğin pikseller öldü hiç hoş değildi üç gün böyle kullandı üçüncü gün o kızarıklığın yok olduğunu gördük ama ne zaman birazcık bile ısınma olsa üst kızarmaya başlıyor ve zamanla geçiyor ne yapmalıyız ?

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonda incelik adına yapılan işlemler sonucu işlemci soğutucu olarak ekranı kullanıyor telefonun içini açan bilir o sebeple ısınması normal bir durum bir problem olmaz hem bugune kadar normal kullanımla ısınarak yanan bir mobil işlemci hiç duymadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarja taktığımda telefonumu sarj durduruldu pil ısısı çok düşük diye bir uyarı veriyor ve şarj etmiyor bu ne demek.....böyle bir sorunla karşılasan var mı acaba ?_

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
boş ver tolga cem daha geçen gün video paylaştı izlemedin mi kendine zarar verecek kadar ısınırsa kendini kapatır note 8 tabletimde 68 derece sıcaklığa çıktı sonra birden kapandı fakat bende zaman zaman korkuyorum yani ama boşver

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İşlemlerin hepini bi arada çalıştırma görev yöneticisinden hepsini sonlandır yazılım güncellemelerini düzenli olarak yap Senkronizasyonu kapat bak s4 alacam beni soğutmayın şu telefondan :D

hiç soguma ben aldım çok uygulama açınca ısınıyor normal bir oyun- film izlerken ve oynarken ısınması normal derecede endişe etme...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

donanımsal ise özelliklerinden kısacaklar gene bizim yararımıza değil ama :dil: sipariş vermemiş olmasam htc one almayı düşünürdüm ama iş işten geçti :mrgreen:

merak etme htc one da s4 den aşşa kalır yanı yok fazlası var daha çok ısınıyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş bence alma gayet ciddiyim.. telefon bırak oyun oyamayı internette gezinirken bile cok feci ısınıyor.. s3 ü satıp aldım çok pişmanım.. gercekten cok yazık 2000 tl yi çop ettik lanet olsun :(

nette gezerken isınmıyor.. bende kullanıyorum...

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one s4 kadar ısınmıyor en azından 2 gün önce aldım gerçekten memnunum telefonun mimarisi gerçekten çok iyi soğuması için telefonu kilitmemize gerek yok video falan izlerkende soğuyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia lumia 820 mim var yeni güncellemeyi yüklemek için tıkladım ama telefonda birden üzgün surat belirdi ve telefon bir daha çalışmadı yani açılıyor ama üzgün surat beliriyo hem nolur yardım edinnnnnnnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon 8 çekirdek biraz ısınsın o kadarda olur gülü seven dikenine katlancak sistem özellikleri arttıkça sadece telefonlar değil bi çok alet ısınır bide biraz da malzemesinden kaynaklanıyo kapağı eğer aliminyum olsaydı sıcağı emer yayılırdı ama malesef kapak plastik olduğu için :( katlancanız artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun kendı web tarayıcısında çalışır o sensor crome felen kullanıyorsan çalışmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var çaresi nedir lütfen bilenler varsa yardımcı olsun servis görmeden cevap veremeyiz diyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler s4 kullanıcısıyım telefonum son zamanlarda cok ısınıyordu . bende cesıtlı sıtelerde bunu arastırdım bı yerde guç tasarrufunu kapayın ısınma sorunu gecıcek yazıyordu bende guc tasarrufunu kapadım telefon 1 dk ıcınde sogudu bunu denemenızı öneriyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hasan kardeş sorunu buldum bende s4 mini var çok ısınıyodu box cihazımla bikaç işlem yaptım yani wipe security ve nvm tamir yaptım cihaz canavr gibi oldu yani diycegim şu bi telefoncuya götür bu işlemleri yasın sorun çözülüyor heresede duyurum olsun umarım işinize yarar...