ahmettaha111
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 87
Dün Samsung Galaxy S23 FE aldım, durduk yere şarjı çok gidiyor ve çok ısınıyor. Çözümü var mı bunun?
Son düzenleyen moderatör:
Aldığınız yere götürün. Bende dr 21fe var muazzam çalışıyor mesela.Dün s23 fe aldim durduk yere şarjı çok gidiyor ve çok ısınıyor çözümü var mı bunun
Bu süreçte ısınma problemi olmaz normalde.Yeni olduğu için olabilir kullanımınıza bağlı uyum süreci var 1 hafta bekleyin olmazsa gidersiniz
Efe’ye de sormak lazım. @irsuya sende durum nedir?Bu süreçte ısınma problemi olmaz normalde.
Evet kardeşim cihazlarda böyle bir durum var. Cihaz kullanım şeklini öğrenmeye çalışıyor. Ama sorun başka da bir arızadan da kaynaklanıyor olabilir.Yeni olduğu için olabilir kullanımınıza bağlı uyum süreci var 1 hafta bekleyin olmazsa gidersiniz
Benim S21 fe de olmadı ısınma ama şarj çabuk bitti ilk hafta, ısınma gerçi duymadım ama ilk hafta diye düşündümBu süreçte ısınma problemi olmaz normalde.
Doğru büyük ihtimalle, benim S21 fe de sadece şarj çabuk bitiyordu ilk haftaEfe’ye de sormak lazım. @irsuya sende durum nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kardeşim cihazlarda böyle bir durum var. Cihaz kullanım şeklini öğrenmeye çalışıyor. Ama sorun başka da bir arızadan da kaynaklanıyor olabilir.
Yanlış söylemek istemiyorum, plastik arka kasaya sahipti dimi?Benim S21 fe de olmadı ısınma ama şarj çabuk bitti ilk hafta, ısınma gerçi duymadım ama ilk hafta diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru büyük ihtimalle, benim S21 fe de sadece şarj çabuk bitiyordu ilk hafta
Cam değil miydi hocam?Yanlış söylemek istemiyorum, plastik arka kasaya sahipti dimi?
Ben plastik diye hatırlıyorum. Çünkü bazı konularda s21 fe önerdiğim oldu. Arkadaşın biri bana S21 FE modelinin arka kapağın plastik olduğunu yazmıştı. s22 de cam olduğunu soylemisti.Cam değil miydi hocam?
aynen öyle başka bir ismi vardı unuttum ama kısaca plastik diyelimYanlış söylemek istemiyorum, plastik arka kasaya sahipti dimi?