Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop Çıktı

Samsung'un 2013 yılı amiral gemisi Galaxy Note 3'ten sonra, Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi çıktı. Rusya'dan dağıtılmaya başlanan güncelleme ile bilgiler haberimizde.

Samsung'un güncelleştirme performansını nasıl buluyorsunuz? S4'e gelen yeni güncelleştirme hakkında düşünceleriniz neler? Telefon ciddi bir güncelleme almış durumda. Daha bir süre kullanmayı düşünüyor musunuz?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kesinlikle katliam güncellemesidir bu S4 için. Yani Samsung sizi Note 4 ve S6'ya geçmeleri için zorlayacak. Öyle rezil bir güncelleme alırlar.

Yazık aynı durum S3 ve Note 2 için de geçerliydi.

Ama Snapdragon 600 sürümlü S4 biraz daha stabildir büyük ihtimal 5.0 ile.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çıktı demedim mi ben :D

blackcat67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndireceklerimiz

1- Update.zip Lollipop Ota güncellemesi bunu SD Kartımıza atıyoruz Yandex.Disk
2- I9500XXUGNH4_I9500SERGNH4_SER.zip / Облако Mail.Ru Eski rus firmwaresi yüklüyoruz daha sonra bunda ota ile güncelleme yapıyoruz NJ1 sürümüne yükselmiş oluyor ve işin en ballı kısmına geliyoruz cihazımız açıldıktan sonra
3- Yeniden başlatıp Recovery moda giriyoruz daha sonra external yani hafıza kartımıza attığımız update.zip dosyasını seçiyoruz tadaaa yükleniyor

L2E2OJ.png

rjRjOB.png

7YPY6m.png

gnynOL.png

9RERm9.png

q3R3G3.png

MXWXd6.png

QJWJVA.png

XyJyPo.png

emrekser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
rus romunu sammobilden indirdim 4.4.2 yi sonra odin ile tele kurdum hatta güncellemeyi denetlemeden bi uygulamalara bakayım dedim rusça 2 3 uygulama gelmiş başardım dedim emin oldum kurulumu tamamen yaptığıma ama güncellestırmeyi denetledim yok yani şuan hala rus romunu kullanıyorum hiç bişi gelmedi daha bende anlayamadım geldi diyolar ama yok ben mi hata yaptım ama zannetmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:devil::devil::devil::devil::devil::devil:kesinlikle samsun g S4 için katliam gibi bir güncellme kit kat sürümü var iken daha iyi calışıyor va sarj olarak daha uzun süre kullanılıyordu hiç memmun değilim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben bu lolipob un güncellemesini yanlışlıkla okumadna okeyledim fakat kabus oldu bunun geri dönüşü yok mudur eski haline döndüremezmiyiz yardımcı olurmusunuz !