• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy S4 I9505 aldım

DumDumaq

Dekan
Arkadaşlar sizce Nasıl ı9505

mcUWWKv.jpg

Sizce Nasıl ı-9505 ?

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=36192]freewill[/MENTION] Sebep yok 4g olmasından değil yanlış anlaşılmasın türkiyeye 4g 3 yıl sonra anca gelir 4g için kesinlikle seçmedim hiç bi önemi yok benım için 3g yi bile az kullanırım

8 Çekirdekli fazla ısınıyor oyun oynarken Dediler ı9505 ile ı9500 ü karşılaştırdım yan yana aynı oyunu açtım kamera çektim

ı9505 de ısınma c/ çok düşükken ı9500 diğerine göre daha fazla ısındı Testler yaptım aşagı yukarı 2 side aynı puan alınca bu cazip geldi :)

İyi yapmışsınız.Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

@Jiraiya06 @freewill Sebep yok 4g olmasından değil yanlış anlaşılmasın türkiyeye 4g 3 yıl sonra anca gelir 4g için kesinlikle seçmedim hiç bi önemi yok benım için 3g yi bile az kullanırım

8 Çekirdekli fazla ısınıyor oyun oynarken Dediler ı9505 ile ı9500 ü karşılaştırdım yan yana aynı oyunu açtım kamera çektim

ı9505 de ısınma c/ çok düşükken ı9500 diğerine göre daha fazla ısındı Testler yaptım aşagı yukarı 2 side aynı puan alınca bu cazip geldi :)
Hayırlı olsun sonunda almışsın @DumDum-aq :D

I9500 Grafikte ezer ve şarjda, I9505'in performansı daha iyi bence. 1.9 Ghz 4 adet Krait 300 sonuçta. Hayırlı olsun Lokman.

[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] Saolasın furkan daha iyi sizinde olsun varsada bir daha olsun zarar çıkmaz ^^
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] :D :D abi valla sonunu bastıra bastıra söyleme :D

Biraz önce bir şey fark ettim :D

H83DHTh.png

Ben İngilizce kullanıyorum bir anda şuradaki ifade gözüme çarptı. [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] senin ismin sonunu ne kadar çok seviyorlar :P

[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] daha çok fotoğraf ve video istiyorus :D

[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] :) nerden bulduyosun kıyıda köşedeki şeyleri :P Yarın hepsini videoya çekcem fotolar dahil gündüz gece çekimi

[MENTION=10066]aliitemel[/MENTION] allah razı olsun

[MENTION=342677]pilger[/MENTION] daha bu telefonda oyun oynamadım 1-2 saat oldu alalı en kısa zamanda bakcam ama daha önce oynamıştım arkadaşım ı9505 den sorun yoktu

Detaylı inceleme yapıcam 2-3 gün geçsin

[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] hayırlı olsun kaça mal oldu sana

Lokman naptın sen I9500 daha iyi ne ısınması :D Snapdragon 600 kullanıyo adreno 320 gpusu var bu da I9500'den düşük eğer illa adreno 320 alayım diyorsan HTC One alsaydın keşke :D

[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] insAllah hic bir konuda pisman olmazsin hayirli olsun sevindim adina :)

Saolasınız :) benım için yeterli oyun düşkünü pek olmadıgım içi adreno 500 de olsa yinede küçük oyunlar oynuyorum anlatabildimmi :)

75.03 mb değerinde bir güncelleme indiriyor bu ne güncellemesi ki ?

@Son Miralay :) oo iyi bugun videoya çekerim yarında siteye koyarım düzenlemeleri yapıp galaxy s3 var onla full hd çekebilirim başka yok .s

366mb değerindeki güncelleme bana daha gelmedi ? ilk önce benım cihazıma gelmesi gerkeıyomuş?

[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] aynen inceleme videosunu bekliyoruz

Öncelikle hayırlı olsun, cihazı kullanıp olumlu veya olumsuz görüşlerini bizlere iletirsen seviniriz. Güle, güle kullanman dileğiyle :)

Box mu kaldı ne unboxingi :)
Aman root yapacağın zaman dikkat et de i9500 için olanı yapma :)

O değil de Cyanogenmod çıkmıyacak herhalde bu gidişle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Son Miralay :) oo iyi bugun videoya çekerim yarında siteye koyarım düzenlemeleri yapıp galaxy s3 var onla full hd çekebilirim başka yok .s

366mb değerindeki güncelleme bana daha gelmedi ? ilk önce benım cihazıma gelmesi gerkeıyomuş?
Almanya Rom'unu yükle belki gelir :P bu arada cihaz klon imei mi çünkü Türkiye'de i9505 satılmıyor