Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Galaxy S4 kullananlar ne dersiniz alayım mı?
ben alıcams3 le s4 ü birbirine karıştırma 100 lerce video izledım
donanımından bahsetmıcem zaten en iyi telefon htc one , xperia z ıphone 5 yanından bile geçemıyorlarbırak yaklaşmayı
tasarım : s3 e göre köşeleri çok sivri metal kaplama yanlarında var
arka kapağı dahada tırtıklanmış bu sağlam olmaya neden oluyor ve s3 teki kayganlıgı önlüyor.
s3 e göre %30 siyahı daha siyah gösterıyor .
Metal kaplama değil oMetal görünümlü kaplama
Bükülebiliyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pişman olmuş arkadaş herhalde (!)
yok be ne pişman olmasıal desem gidip alacak mı yani
ip5 ten geçtim işte mutluyum rahatım
![]()
Şimdi ne yapayım kafam çok karışık iPhone mu alayım s4 mü?
Ben al desem alacaksin ahmet alma deyince almayacakmisin ?
memnum degilim mesaj yazarken bile cihaz takılıyor bastıgın tus gelmiyor bır sonrakı tusa basamıyorsun felan..Dostum s4 kullananlardan görüş alıyorum nasıl iyi birşey mi diye ona göre karar verip alacağım sana da soruyorum memnun musun telefonundan iyi mi?
Bence hava atmak için iphone değil galaxy s4 alınır. İphone eskiden hava atmak için alınabilirdi ama şimdi tahta s4 çıktı bana göre.Telefon dediğin böyle olur. Ama hava atmak için alıyorsan git Iphone al.
Ayın 14'ünde alacağım zaten Allah izin verirse de ilk defa bu sorunu senden duyuyorum acaba cihazı tam restore ettiniz mi recovery moddan?memnum degilim mesaj yazarken bile cihaz takılıyor bastıgın tus gelmiyor bır sonrakı tusa basamıyorsun felan..
15 20 gun daha bekle gelecek olan yazılımla stabilitesi arttırılsın...
daha snra alırsın
memnum degilim mesaj yazarken bile cihaz takılıyor bastıgın tus gelmiyor bır sonrakı tusa basamıyorsun felan..
15 20 gun daha bekle gelecek olan yazılımla stabilitesi arttırılsın...
daha snra alırsın
Amma boş konuşmalar olmuş, şişirilmiş bir sürü yazılım doldurulmuş, ell tane işe yaramaz sensör konmuş, hala daha menüsünde takılmalar olan s4 mü iyi, evet iyi ama o kadar, heleki iphonu geçin, o çoktan demode oldu, 5s gelsin bakarız, şuan en güzel alet htc one, gidin kullanın menüsü çalışması iphone dan bile iyi, samsung önce ana yazılıma önem versin, şişirilmiş yazılımı doldurmuşlar android işletim sistemi sapıtmış, alan şimdi gidip plastik s4 alsın...