Galaxy S4 alayım mı fikirleriniz?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Galaxy S4 kullananlar ne dersiniz alayım mı?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ben alıcam :) s3 le s4 ü birbirine karıştırma 100 lerce video izledım

donanımından bahsetmıcem zaten en iyi telefon htc one , xperia z ıphone 5 yanından bile geçemıyorlar :D bırak yaklaşmayı

tasarım : s3 e göre köşeleri çok sivri metal kaplama yanlarında var
arka kapağı dahada tırtıklanmış bu sağlam olmaya neden oluyor ve s3 teki kayganlıgı önlüyor.
s3 e göre %30 siyahı daha siyah gösterıyor .

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Neden almayayım açıklar mısınız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon dediğin böyle olur. Ama hava atmak için alıyorsan git Iphone al.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben alıcam :) s3 le s4 ü birbirine karıştırma 100 lerce video izledım

donanımından bahsetmıcem zaten en iyi telefon htc one , xperia z ıphone 5 yanından bile geçemıyorlar :D bırak yaklaşmayı

tasarım : s3 e göre köşeleri çok sivri metal kaplama yanlarında var
arka kapağı dahada tırtıklanmış bu sağlam olmaya neden oluyor ve s3 teki kayganlıgı önlüyor.
s3 e göre %30 siyahı daha siyah gösterıyor .

Metal kaplama değil o :) Metal görünümlü kaplama :) Bükülebiliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pişman olmuş arkadaş herhalde (!)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Şimdi ne yapayım kafam çok karışık iPhone mu alayım s4 mü?

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence paran varsa al.htc one diyorlar o da iphone gibi gomulu batarya hafiza arttirimi yok.s4 teki sensor ve teknoloji hicbirinde yok.direkt al derim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ya bir de iphoneda kısıtlama olmasa süper olacak ama ne yapalım S4 alacam herhalde

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
iş arkadaşımda var iphone 5 hiçbi extrasını görmedim yada o kullanmayı bilmiyo ben olsam S4 alırdım..

prince_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan kullanıyorum, Bence en önemli olaylarda bir tanesi mekanik bir tuş, oda home butonu. inanki soft tuşlar insanı rezil ediyor,... bu tamamıyla benim görüşüm kimse alınmasın, iphone bile mekanik tuştan vazgeçmez. s4 özellikler bakımıyla çok güzel, ama plastik oluşu pek güzel değil ama birde şu fiyat karmaşası insanı rezil ediyor, özetle ben aldım inanki pişman değilim.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok be ne pişman olması :D al desem gidip alacak mı yani :D ip5 ten geçtim işte mutluyum rahatım :D

iP5 de şu notifications da tweet ve face olayı vardı ya S4 te öyle bir şeyler var mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi ne yapayım kafam çok karışık iPhone mu alayım s4 mü?

Bana soruyorsan S4 al. S4 incelediğim zaman plastik hissi almadım açıkçası. Polikarbon Lamborghini lerde bile kullanılıyor. Kafaya takma plastik muhabbetini. İphone 5 de iyi fakat yeniliğe ihtiyacımız var.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben al desem alacaksin ahmet alma deyince almayacakmisin ?

Dostum s4 kullananlardan görüş alıyorum nasıl iyi birşey mi diye ona göre karar verip alacağım sana da soruyorum memnun musun telefonundan iyi mi?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ya al işte alo alo diceksin 3310 bile işini görür sanki dünyayı kurtaracaksın 2 sene sonra eskicek işte

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paran coksa git al sorma bosver... sonucta 2000 e yakın bir parayı telefona vermeyi goze almışsın..

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum s4 kullananlardan görüş alıyorum nasıl iyi birşey mi diye ona göre karar verip alacağım sana da soruyorum memnun musun telefonundan iyi mi?
memnum degilim mesaj yazarken bile cihaz takılıyor bastıgın tus gelmiyor bır sonrakı tusa basamıyorsun felan..

15 20 gun daha bekle gelecek olan yazılımla stabilitesi arttırılsın...
daha snra alırsın

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon dediğin böyle olur. Ama hava atmak için alıyorsan git Iphone al.
Bence hava atmak için iphone değil galaxy s4 alınır. İphone eskiden hava atmak için alınabilirdi ama şimdi tahta s4 çıktı bana göre.
Ben dün kuzenimde s4 gördüm harika bir telefon bana kalırsa s4 şimdiye kadarki en güzel cep.
neden derseniz gerçekten büyülüyor sizi

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
memnum degilim mesaj yazarken bile cihaz takılıyor bastıgın tus gelmiyor bır sonrakı tusa basamıyorsun felan..

daha snra alırsın
Ayın 14'ünde alacağım zaten Allah izin verirse de ilk defa bu sorunu senden duyuyorum acaba cihazı tam restore ettiniz mi recovery moddan?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9

daha snra alırsın

ben ınanmıyorum vıdeo at öyle saçmalımı olur 1.6ghz lik telefonda video at takıldıgına dair

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Fiyatı düşsün zaten bu benim işime yarar :) Uzun yıllar bana yetsin de gerisi önemli değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Amma boş konuşmalar olmuş, şişirilmiş bir sürü yazılım doldurulmuş, ell tane işe yaramaz sensör konmuş, hala daha menüsünde takılmalar olan s4 mü iyi, evet iyi ama o kadar, heleki iphonu geçin, o çoktan demode oldu, 5s gelsin bakarız, şuan en güzel alet htc one, gidin kullanın menüsü çalışması iphone dan bile iyi, samsung önce ana yazılıma önem versin, şişirilmiş yazılımı doldurmuşlar android işletim sistemi sapıtmış, alan şimdi gidip plastik s4 alsın...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Amma boş konuşmalar olmuş, şişirilmiş bir sürü yazılım doldurulmuş, ell tane işe yaramaz sensör konmuş, hala daha menüsünde takılmalar olan s4 mü iyi, evet iyi ama o kadar, heleki iphonu geçin, o çoktan demode oldu, 5s gelsin bakarız, şuan en güzel alet htc one, gidin kullanın menüsü çalışması iphone dan bile iyi, samsung önce ana yazılıma önem versin, şişirilmiş yazılımı doldurmuşlar android işletim sistemi sapıtmış, alan şimdi gidip plastik s4 alsın...

Biz de olmadı bir Cyanogenmod kurar mutluluklar dileriz :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Teyzeler amcalar dolmuşta gördümü evladım bu telefonmudur bilgisayarmıdıri ne kadar gelişmiş teknoloji deyip hayretle s4 telefonuna bakabilirler.