Galaxy S4 Alacak Mısınız?

Galaxy S4 Alacakmısınız?

• Evet Alacağım

Kullanılan: 31 27.9%
  • Hayır Almayacağım

Kullanılan: 48 43.2%
  • Hayır Başka Cihaz Alacağım

Kullanılan: 32 28.8%

• Kullanılan toplam oy
    111

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
arkadaşlar anlamıyorum kim bi telefonu övse almak istiyorum dese hemen fanboy oluyor.neden rahatsız oluyoruz ki bundan.Her kes istediği telefonu alır da,över de o kendi düşüncesidir bence.Herkesin aklı var araştırır,neyin ne olduğunu görür.Hoşuna giden cihazı da alır.Eleştirmek en kolaya kaçmaktır.Asıl olan üretici olmaktir.Fikir alışverişinde bulunmaktir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar anlamıyorum kim bi telefonu övse almak istiyorum dese hemen fanboy oluyor.neden rahatsız oluyoruz ki bundan.Her kes istediği telefonu alır da,över de o kendi düşüncesidir bence.Herkesin aklı var araştırır,neyin ne olduğunu görür.Hoşuna giden cihazı da alır.Eleştirmek en kolaya kaçmaktır.Asıl olan üretici olmaktir.Fikir alışverişinde bulunmaktir.

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 çıksa da s2'nin fiyatı düşse ben de alsam :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence bir telefon şık ve özellikli olmalı. Samsung özellikler konusunda iyi fakat tasarımı çok ama çok kötü. Tasarım bence çok önemli ve o kasa ile tasarım konusunda bence kötü. Donanımı iyi diyorsunuz fakat Android kullanıyor ondada sıkıntılı.

Bence Samsung tasarımı değiştirmeli ve kasayı ele plastik hissi veren malzeme ile yapmamalı. Kalitesiz bir görüntüsü var. Elinize aldığınızda kalite hissi yok. Birde elinize İphone 5 alın. Fanboyluk demeyin bunlar gerçekler. Kesinlikle kalite hissi veriyor ve oldukça hafif.S4 istediği kadar çekirdek koysun istediği kadar donanım koysun fakat yine o tasarımla gelirse alacağımı sanmıyorum. Bir Sony ' nin kasasına bakın bir İphone ' un kasasına bakın birde S3 ' ün . Farkı kendiniz göreceksiniz .

Kısacası öyle 8 çekirdekmiş yok böyleymiş Android varken onlar hikaye. Arayüzüde bence iyi değil. Samsung 8 çekirdek ile telefondan anlamayanları kandıracak emin olun.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Parayı nereden buluyorsunuz onu da söyleyin, biz de alalım. :)

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s4 e merakım var ama bir yandanda leptpo almayı düşünüyoorum ne yapmalıyım

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Neo v beni yarı yolda bırakmassa en az bir yıl daha idare eder.Daha sonra bakarız.Yalnız Nokia ve Samsung düşünmüyorum.Soğuttular kendilerinden.Gene Sony alırım.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
su an cikan hic bir amiral gemisi icin su digerinden yavas yada hizli ifadesini kullanmak cok sacma bir sey , 1gb bile cok cok yeterli iken 2 gb civarinda olanlar icin ve 4 cekirdek üst düzey islemcileri yaristirmak su bundan sukadar saniye hatta salise önce acti programi demek , bence bu durum kiside telefonu verimli kullanmaktan ziyade sadece ego tatminliginden baska bir sey degildir ,su an hangi android programi bu sekilde asiri islemci gücü ve rammi gereksim duyuyor ,sonucta telefonda crysis oynanmayacak ,veyahut proffesyonel resimcilikle ugrasilmayacak ,biraz elimizdekiyle yetinmeyi bilmeliyiz ,ha su var ben yakinda telefonumu degistirecem ,cünki hd2 ile artik olmuyor ,o gercekten bazi yönlerden eksik geliyor birde tus takimi bozuldu su an 6 tusdan 3 tanesi calisiyor ,ha ben alirsam yine htc alirim benim icin kalite önde gelir ,tabi htc performans yönünden költü oldugunu demedim ,örn htc one x , sg3 den cok daha güzel,daha güzel kameraya sahip ,daha güzel ekrana sahip, daha kullanisli sense farki ,fanboyluk yapanlar ise cin mali yapisinda olan sg3 aliyorsa o onlari baglar

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Fanboyluğu hakeret olarak kullanmıyoruz ki :) Bu bir tespit, ister kabul edin ister etmeyin. Daha lansmanı yapılmış ve detayları dedikodudan ibaret olan hayali bir telefondan bahsediyoruz. Yoksa çıksın incelesin beğensin, övsün, havasını atsın umrumda olmaz. Denizden babam çıksa yerim mantığı ile teknoloji tutkunu olmak fanboyluk değildir de nedir. Eleştiri yaptığının farkındasındır umarım(en kolayına kaçmak demişsin ya :) )

-------------------------

iPhone fanboylarına kızan androidçiler, görüyorum ki bu iphone a özgü değilmiş. Şimdide android platformlarının fanboyları türemiş. Hemde iphone unkilerden daha da ateşliler.

İhtiyaçlarınızı teknolojinin belirlemesine izin vermeyin yoksa kölesi olursunuz. Siz ihtiyaçlarınızı kendiniz belirleyip ona uygun teknolojiyi edinin.

En son çıkan ekran kartını, hdd yi, laptopu alıp eskisini satıyormusunuz da söz konusu telefon alınca böyle birşeye yelteniyorsunuz anlaması güç :) Tespiti yapalım, bu çağımızın hastalığı ne yazıkki.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu iphone 5 kullanıcıları cihazınızdan memnunmusunuz?
iphone 5 kalite havası veriyor diyen arkadaş var burda sözüm ona iphone 5 elime aldım inceledim kalite malite tamam varda sistem kullanışı vs hep sıkıtlı gel görki androidi hakikaten müthiş.
artı ben 4 yıllık apple kullanıcısı olarak söylüyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Fanboyluğu hakeret olarak kullanmıyoruz ki :) Bu bir tespit, ister kabul edin ister etmeyin. Daha lansmanı yapılmış ve detayları dedikodudan ibaret olan hayali bir telefondan bahsediyoruz. Yoksa çıksın incelesin beğensin, övsün, havasını atsın umrumda olmaz. Denizden babam çıksa yerim mantığı ile teknoloji tutkunu olmak fanboyluk değildir de nedir. Eleştiri yaptığının farkındasındır umarım(en kolayına kaçmak demişsin ya :) )

-------------------------

iPhone fanboylarına kızan androidçiler, görüyorum ki bu iphone a özgü değilmiş. Şimdide android platformlarının fanboyları türemiş. Hemde iphone unkilerden daha da ateşliler.

İhtiyaçlarınızı teknolojinin belirlemesine izin vermeyin yoksa kölesi olursunuz. Siz ihtiyaçlarınızı kendiniz belirleyip ona uygun teknolojiyi edinin.

En son çıkan ekran kartını, hdd yi, laptopu alıp eskisini satıyormusunuz da söz konusu telefon alınca böyle birşeye yelteniyorsunuz anlaması güç :) Tespiti yapalım, bu çağımızın hastalığı ne yazıkki.
benim öyle bir hastalığım olmadığı için mutluyum olanlar düşünsün..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim öyle bir hastalığım olmadığı için mutluyum olanlar düşünsün..
Ben sadece bir kişinin şahsi düşüncesinin bazılarını neden etkilediğini anlamıyorum onu diyorum.sen istediğini anlaya bilirsin..Ayrıca ben androıd de kullanmıyorum Ios da kullanmıyorum.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha tanıtılmayan ve hakkında resmi bir görsel ve detaylı bilgisi bile bulunmayan bir telefonu daha çıkmadan alcam demek FANBOYLUKTUR ..

Hele bir çıksın incele, böyle alışveriş mi olur :)
arkadaşlar samsungu seviyor galiba güzel bi telefon yapacaklarından emin oldukları için konuşuyor olabilirler :)

Busra50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence telefonu al cünki artik laptopta fazla bi gerek yok telefon laptopun isini göruyor...

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia z eskidi şimdiden htc one dda arayüzden kaybediyor kasası güzel ama tatmin edici s4 çıkınca %90 alıcam s4 ün ppı değeride müthüiş bildiğim kadarıyla 460 ppı olacak süper olcak :D

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eğer fiyatı uygun olursa ve inceleme şansımda beğenirsem elbette

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC One çıkınca S4 alma fikrinden oldukça soğudum. En iyisi tanıtılmasını bekleyip karar vermek. :D

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayır :) Note II yetiyor şimdilik,yetmese de S değil Note serisinden alırdım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Resmen fanboyluk bu çıkmamış telefonu alırım demek.. bende s3 var ama s4 , s5 vb. samsung hayatta almam bir daha. telefonda acayip takılma var pil sorunu var kullanımı zaten kolay değil. geçen gün iphone 5 i inceledimde adamlar kaliteli telefon yapmış. s3 dış görüşünten ve malzemeden kaybediyor zaten o ayrı bir konu. s3 ü bırakın bir daha android almam ben. herkezin androidi almak için tek sebebi marketteki uygulamaları kaçak olarak bedava indirmek ve widget eklemek. yok iphone kapalı kutuymuş falan yok abi öyle bişey. kapalı kutuyla ne alakası varmış? kapalı kutuyuda emin olun widget ekleyip özelliştirilemiyor diye diyorlar. özelleştirmeyede gerek yok zaten telefonda hiç ram olmasa bile uçuyor telefon. iphone 3 ler bile şu anda çoğu oyunu çalıştırıyor. ama s3 takılıyor o oyunlarda. dicekssinizki senin telefonun bozuk. e kuzenimede aldım ben başka bi yerden. onunda takılma ve şarj sorunları var. ayrıca s3 gibi bir telefonda saatin geri kalması sorununu yaşıyorum. ve samsung servisini aradığımda bana bizim test telefonumuzdada aynı sorun var diyorlar. varmı böyle bişey şaka gibi. resmen iki okula gidip birine sabahçı dierine öğlenci gibi gitmek. ha unutmayın ben burda fanboyluk falan yapmımyorum sadece kaliteyi savunuyorum. birde samsung s3 benim ilk android telefonumdu. dier markaları bilemem ama s3 de gördüğüm kadarı ile android , çok ram tüketen , kullanışsız , daha çok bilgisayara dönük , kullanımı zor bir işletim sistemi. yani ben keşke iphone alsaydım diyorum. babamda ipad var çatır çatır oyun oynuyorum onunla 30 tane oyun açık arka planda 1 kere bile kasmadı şu ana kadar. s3 de 2 oyun aç arka plana anında ram 800 çıkıp oyun oynanmaz hale geliyor. ama internet hızının hakkını vermek lazım internete acayip şekilde hızlı giriyor cihaz. iphone 5 ile interneti kullanmadım bilemicem ama s3 ün interneti gerçekten çok hızlı. bırakın iphone 5 i iphone 4 bile s3 ten hızlı emin olun. babamın ipadi 3. nesil ipad olmasına rağmen çatır çatır oyun açıyor. internetide çok hızlı hakkını vermek lazım.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
her zenginmiş bayagı :d bende s2 almayı düşünüyorm, s4 çıkınca fiyatı düşücekmiş diyolar da:D

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
plastik kasa gelirse büyük ihtimal almam.
samsung performans ve arayüzde zaten iyi geriye kalan önemli kriterlerden tasarım kasa kalitesi ve batarya performansı kalıyor.
s3 bu yüzden benim için hayal kırıklığı olmuştu.yine aynı kafada giderseler s2 ile yola devam.bir ihtimal htc one

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
plastik kasa olunca ne oluyor ben anlamadım ya :) sonuçta krallar gibi telefon değilmi s3 :D