Galaxy s4 4.3 root yardım

hacker_236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bikaç saat önce telefonumu 4.3 olarak güncelledim güncellemeden önce rootlamıştım güncellemeden sonra root erişimi kalktı ve şimdi hangi yöntemi denediysem root yapamadım forumlardaki tüm yolları denedim knox güvenlik buna engel oluyor sanırım ne kalkıyor ne de siliniyor çözüm yolu bulan var mı arkadaşlar yardımcı olun lütfen...

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar bikaç saat önce telefonumu 4.3 olarak güncelledim güncellemeden önce rootlamıştım güncellemeden sonra root erişimi kalktı ve şimdi hangi yöntemi denediysem root yapamadım forumlardaki tüm yolları denedim knox güvenlik buna engel oluyor sanırım ne kalkıyor ne de siliniyor çözüm yolu bulan var mı arkadaşlar yardımcı olun lütfen...

knox u kaldırmayı denedin mi? simdi bana rootsuz telefona root yaptırma senin işini çözecem diye:)

hacker_236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
knox u kaldırmayı denedin mi? simdi bana rootsuz telefona root yaptırma senin işini çözecem diye:)

kalkmıyor hiç bir şekilde telefon açılınca supersu ve diğer rootla çalışan proları durdurduğunu söylüyor 5 saatir uğraşıyorum telefon açılıp kapanmaktan yoruldu :yes:

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kalkmıyorsa hiç kurmayacaktın. Şimdi fabrika ayarlarına telefonunu almayı dene ve knox u kurmadan root'unu gerçekleştir.

Olmadı telefonu recovery moda al ve wipe yap. Bu da mı olmadı? Download moda al ve başka bir rom yükle... Sonra istersen kullanmak istediğin roma dönebilirsin.

Ama hepsinden önce ilk iş olarak güzel bi uyku çek..:))

hacker_236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalkmıyorsa hiç kurmayacaktın. Şimdi fabrika ayarlarına telefonunu almayı dene ve knox u kurmadan root'unu gerçekleştir.

Olmadı telefonu recovery moda al ve wipe yap. Bu da mı olmadı? Download moda al ve başka bir rom yükle... Sonra istersen kullanmak istediğin roma dönebilirsin.

Ama hepsinden önce ilk iş olarak güzel bi uyku çek..:))

knox u bana sormadan kurmuş zaten ikinci adım kurulumu yapmadım ama... fabrika ayarlarına dönmeyi hiç istemiyorum o yüzde araştırma içindeyim:sleeping:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.dropbox.com/s/dxq9ovywa3yjf06/Remove_KNOX.zip

bunu indir cwmden yükle konx tamammen kalkacaktır sonra root işlemlerini yapabilirsin kolay gelsin

emin misin kardeş nette böyle çok dosya var ama işe yarayan yok bi sıkıntı olmasın

efnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapabilirsin canavar gibi çalışıyor ben denedim

nefret_s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi aksamlar arkadaslar aynı sorun bende de var 4.3 odin le yukledım tel root luydu dogal olarak root kalktı tekrar root ladım bu seferde supersu hata veriyor telefonunuzu 4.3 e yukselt tiyseniz root işlemini manuel olarak yapmanız gerekiyor diye bi hata veriyor ne yaptıysam olmadı ayrıca diger romlarada gecmeye izin vermiyor orjinal rom olan xxuamdk olan yazılımı yukledım tel acılmadı wip yaptım acıldı bu seferde hattı gormedı türkiye için olan 1 veya 2 stock rom denedım yine aynı telefonumu kesın root lamam lazım simdi ne yapıcam bilmiyorm bilen arkadaslar varsa yardım edersenız cok sevinir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca efnic arkadasımızın vermıs oldugu dosyayı cwm den yukledım knox kalktı ama supersu yine aynı hatayı verdı tel yine root lanmadı

nefret_s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagol kardes suan eski sürmdeydi telefon kies üzerinden yazılımı yukluyor suan yukledıkten sonra deniyecegım sonucları yazarım ben gıbı root hastası olan arkadslar ıcın bılgılendırme olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ŞOK ŞOK ŞOK !!!

KNOX Samsung'un son cihazlarında kullandığı sözde bir güvenlik teknolojisidir. Lafı uzatmadan teknik bilgileri vermek istiyorum:

Eskinin aksine artık sayaç yok garanti iki değere bağlı.KNOX 0X2 veya 0x10 diye bir şey yok.

KNOX 0x0 : Garanti Geçerli
KNOX 0X1 : Garanti Devre Dışı

Bootloader'a gitmek için - Ses Kısma, Menü ve Güç tuş kombinasyonunu kullanın.

● Cihazı KNOX'un olmadığı bir yazılıma düşüremezsiniz.4.3'ten 4.2'ye gibi,
● Samsung tarafından verilen resmi yazılımları ODIN'den yükleseniz bile KNOX, 0x1 olur,
● Samsung imzası olmayan herhangi bir parçayı ODIN'den yüklerseniz KNOX, 0x1 olur,
● Samsung, KNOX'un resetlenmesinin imkansız olduğunu söylüyor,
● KNOX kalıcıdır hiçbir şekilde tamamen kaldırılamaz (uygulamalardan değil ODIN'den söz ediyor),
● KNOX Bootloader, dosyaların imzalarını inceler custom herhangi bir şey kurduğunuz anda garanti devre dışı kalır,
● Bazı uzmanlar KNOX'un EFUSE olduğunu söylüyor, (EFUSE'un tek işlevi artışlı olmasıdır JTAG'le bile geri çeviremezsiniz)
● XDA'de bir kullanıcı KNOX'un EFUSE olmadığını söylüyor KNOX'un değerini bile değiştirebilmiştir.