Galaxy s3 and. 4.3 root sorunu

massecre2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın root ile ilgili sorularım var .
çok araştırdım fakat o kadar çok bilgi varki hangisini yapacağımı anlamadım .
hangileri doğru hangileri yanlış çözemedim .
root terimleri hakkında bilgim var fakat ben telefonumu root etmeden önce nelerin yedeğini almam gerekli .
sayaç deniliyor ve sayaç hakkında hiç bir bilgim yok . bi yazıda okumuştum 4.3 ' ün root edilmesi sıkıntılıymış bunun hakkında da bir şey bilmiyorum .
özür dilerim çok uzattım kısacası sorum şu
telefonu nasıl root edeceğim ve root ettikten sonra eski haline getirebilmem için nelerin yedeğini almam gerekiyor .
bilmeden bi iş yapmak istemedim açıkcası ve ilk defa root edeceğim telefonu. şimdiden teşekkür ederim

MonStarHero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root demek telefonunun sana verilemeyen bazı izinlerini senin root yoluyla eline almak demek bir nevi telefonun admini sen oluyorsun. çok ciddi birşey değildir. garanti dışı bırakır ama yine bazı yollarla garantiye sokabiliyorsun. bana göre dikkat etmen gereken imei yedeği almak imei numaran uçabiliyor şebeke hataları olabiliyor. gelelim telefonu tekrar garanti kapsamı içine sokmaya. google play de tringle away programı var onu indirip sayacı sıfırlayabilirsin. google' a tringle away kullanımı yaz ilk siteye gir orda bulabilirsin kullanımını. dediğim gibi root çok ciddi bir işlem değildir. ama yanlış birşey yaparsan telefonu brick edebilirsin. internetten root dosyanı indir odinden pda kısmından root dosyanı göster ve telefonun download modunda bilgisayara bağla ve start. hepsi bukadar bol şans :)

massecre2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root demek telefonunun sana verilemeyen bazı izinlerini senin root yoluyla eline almak demek bir nevi telefonun admini sen oluyorsun. çok ciddi birşey değildir. garanti dışı bırakır ama yine bazı yollarla garantiye sokabiliyorsun. bana göre dikkat etmen gereken imei yedeği almak imei numaran uçabiliyor şebeke hataları olabiliyor. gelelim telefonu tekrar garanti kapsamı içine sokmaya. google play de tringle away programı var onu indirip sayacı sıfırlayabilirsin. google' a tringle away kullanımı yaz ilk siteye gir orda bulabilirsin kullanımını. dediğim gibi root çok ciddi bir işlem değildir. ama yanlış birşey yaparsan telefonu brick edebilirsin. internetten root dosyanı indir odinden pda kısmından root dosyanı göster ve telefonun download modunda bilgisayara bağla ve start. hepsi bukadar bol şans :)

cevabın için teşekkür ederim öncelikle. imei yedeğini nasıl alırım bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim :tt2: . bide 4.3 de kabul etmıyormuş bazı romları ne kadar doğru bilmiyorum bi fikrin varmı :blush::blush:

MonStarHero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yeni olduğu için çok rom yok. imei yedeğini tek başına alamazsın backup alman lazım komple bunlar için programlar var google amcaya sorarsan ilk sayfalarda bulabilirsin sorun şu android backup alma .