Galaxy S3

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Amcam Bu yaz hacca gidicek inş.. Bende Ordan Samsung Galaxy S3 getirtmeyi düşünüyorum.(Eğer Varsa) Acaba Orda Telefon fiyatlar nasıl ve Bu telefon ne kadardır?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
En son 2500 riyal idi yani 1200-1300TL gibi bir şey. Fakat buraya getirildiğinde pasaport kaydı yapılması gerekiyor ve yeni yasaya göre de 100TL de ona ödeme yapıyorsun :)

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son 2500 riyal idi yani 1200-1300TL gibi bir şey. Fakat buraya getirildiğinde pasaport kaydı yapılması gerekiyor ve yeni yasaya göre de 100TL de ona ödeme yapıyorsun :)
TEşekkürler. Biraz Pahalıymış Sanki..

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Buradan alman daha mantıklı hem garantisi olur hemde ekstra masraflar ile uğraşmamış olursun :)

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt Dışından Gelince Garantili olmuyor mu?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Amcan teknolojiden pek anlamıyorsa Aldırma. Arkadaşım uzun süre Arabistan'da çalıştı, büyük mağazalarda dahi kaçak korsan ürünler satıldığını söyledi. Amcan getirir buraya bir taklit ürün paraya yazık olur.

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın Aslında En iyi Vazgeçmek. :) Amcam pek anlamaz.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Geçen yıl Mekke'de D-slr makine fiyatlarına bakmıştım bir kaç teknoloji mağazasına Türkiye ile hemen hemen aynı fiyattaydı. O kadar çok Çin malı telefonu var ki, geçen yıl İphone 5 adlı telefonlar her tezgahta geziyordu :) fiyatını sorduğumda ise bir çok çeşidi var diyordu, şu 1000 rial şu 500 rial felan.. En ucuzu 350 rial'dan 200 rial'a kadar düşmüştü :) Ama almadım, çözünürlüğü çok kötüydü. O yüzden hiç tavsiye etmem oradan almasını.

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen yıl Mekke'de D-slr makine fiyatlarına bakmıştım bir kaç teknoloji mağazasına Türkiye ile hemen hemen aynı fiyattaydı. O kadar çok Çin malı telefonu var ki, geçen yıl İphone 5 adlı telefonlar her tezgahta geziyordu :) fiyatını sorduğumda ise bir çok çeşidi var diyordu, şu 1000 rial şu 500 rial felan.. En ucuzu 350 rial'dan 200 rial'a kadar düşmüştü :) Ama almadım, çözünürlüğü çok kötüydü. O yüzden hiç tavsiye etmem oradan almasını.
Anladığım kadarıyla Para biriktirmeye devam.. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Dediğim gibi 1249 TL'ye var hem Garantili hemde Güvenilir.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet Güvenilir. Ama benim dediğim hem ucuz hemde güvenilir.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] kardeşim vermiş olduğun linkteki ürün pasport kayıtsız gelmiştir
ve extra olarak ben orjinalliğinden şüphe duyuyorm

bLueStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni aydınlattığınız için Teşekkür Ederim. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim babamda hacca gidio bana telefon alcak ama emin değilim orda çok çin kore malı filan oluyomuş sizce ne yapıyım veyada kore malı olmayanların fiyatları nasıl:(:crying:

Shaun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gidin efendim sifir alacaksaniz bir avea bayine veya istediginiz bir operatorun magazasina taahhutlu, taksitli yada nakit nasil isterseniz alin hem 2 yil garantini olsun hem kafaniz rahat olsun :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Neden oldugunuda belirtirsen :)

Fikirlerimiz değişkenlik gösterebilir. Benim sebebim tasarımı , belli bir zaman geçtikten sonra kasma sorunları ( kişiden kişiye değişiyor ama arkadaşımla bir türlü düzeltemedik onun S3'ü var ve pişman. Samsungun arayüzünü beğenmiyorum.

Shaun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fikirlerimiz değişkenlik gösterebilir. Benim sebebim tasarımı , belli bir zaman geçtikten sonra kasma sorunları ( kişiden kişiye değişiyor ama arkadaşımla bir türlü düzeltemedik onun S3'ü var ve pişman. Samsungun arayüzünü beğenmiyorum.
Arayuz ve tasarim konusunda bisey diyemem herkesin kendi tercihi fakat bende 3 aydir kullaniyorum herhangi bir degisiklik yok gerek kasma olsun gerekse diger performanslarinda. S2 aldim kardesime yeni (kucuk oldugu icin yeterli :P ) onda bile 1 haftada basladi kasilmalar ama benim telefonda yok. Gerci o cok sey yukleyip siliyor ama bilemiyorum