Galaxy s3 yardim

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar geçenlerde telefona asphalt 8 yükledim telefonum sarjdayken oyunu oynadim ,sonra bir baktim telefon kapandı meğerse sarj bitmiş bu Herkesde oluyomu yoksa telefonda bir sorun mu var benim?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
sen telefonun şarj olduguna eminmisin bence olmuyodur olsa kapanamaz... bende olmuyor...

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya o zaman benim telefonda bir sorun var bi format atayım o zaman inş düzelir,eminim sarj olduğundan zaten kapaninca pil resmi cikti telefonda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
home butonu ve kapat (geri) butonu ile, oyunun çıkış butonu oyundan çıkmanız (her) uygulamayı tam olarak kapatmamaktadır (bildiğim kadarıyla). Home'a uzun basınca çıkan pencerede tüm uygulamaları çöp kutusu ikonu ile kapatın.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle merhaba arkadaşlar geçenlerde telefona asphalt 8 yükledim telefonum sarjdayken oyunu oynadim ,sonra bir baktim telefon kapandı meğerse sarj bitmiş bu Herkesde oluyomu yoksa telefonda bir sorun mu var benim?

Eğer telefonun şarj olduğundan eminsen sıkıntı yok. Asphalt 8 gerçekten ağır bir oyun. Normal koşullarda bile 10 dakikalık oynamada %25 falan şarj götürüyor. (telefondan telefona değişebilir)

emrahkirecci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin telefonda sıkıntı vardır veya telefonun şarj olmamıştır. sıkıntı devam ederse yaz çözüm ararız :D

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dikkatle baksaydın sarjının tek tek düştüğünü görecektin sarjdayken. Daha bu ve benzerlerini çok yaşıyacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maqemuya anlatımın yanlıs kardesım....

GOLGENİN DEDİDİGİİ dogruu bütün neredeyse bu sorunla bende karsılastım ve işi çözdüm

S3 lerin neredeyse sarj aleti ile sorunlarına karsılastım
...

ve oyun oynarken bu sarja kafam takıldı ve alette sorun oldugu belliydi sarj etmesine ragmen tek tekk düsüyor du

senin farklı bir şarj aletii alman gerekli ister s4 sarjını al ister note 2 woltları farklıdır
ama sarjın hızlı dolar

neyse bende 30 tll veya 20 tl..lik sarj aleti kullanıyorum japan malı zaten suan sorun yok ...

SORUN SARJ ALETİNDE !!!

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLERR ÇÖZÜM ARAMANIZA GEREK YOK
KISACASI
sorun sarj aletinde ona benzer woltu amper aynı olsan bi sarj aleti varsa veya nokia n9 sarj aleti aynı w. amper aynı VAARSAA kullan sorun çözülür ..
istedigin kadar sarjayken oynayabilirsin..
iyi oynamalar ...