Galaxy s3 wifi | google play indirme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliasd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar evimde bulunan modeme bağlandığımda internette rahatça dolaşabiliyorum ;ancak google play üzerinden indirme yapmak istediğimde indirmeyi bir türlü başlatmıyor. Okuldayken oranın modemine girdiğimde indiriyor ama evde indirmiyor neden olabilir ?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar evimde bulunan modeme bağlandığımda internette rahatça dolaşabiliyorum ;ancak google play üzerinden indirme yapmak istediğimde indirmeyi bir türlü başlatmıyor. Okuldayken oranın modemine girdiğimde indiriyor ama evde indirmiyor neden olabilir ?

Bu sorunu aşabilmek için öncelikle telefonda wifi ayarlarından modeminizi unutmasını sağlayın. Sonra tekrar bağlanmaya çalışın. Modem şifresini sorduğu ekranda gelişmiş ayarlar diye bir seçenek vardı sanırım. Buradan DNS adresi olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlayın. Bu şekilde bu sorundan kurtulmuş olursunuz.

aliasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunu aşabilmek için öncelikle telefonda wifi ayarlarından modeminizi unutmasını sağlayın. Sonra tekrar bağlanmaya çalışın. Modem şifresini sorduğu ekranda gelişmiş ayarlar diye bir seçenek vardı sanırım. Buradan DNS adresi olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlayın. Bu şekilde bu sorundan kurtulmuş olursunuz.

Bunu yaptığımda bağlan yerine basılmıyor.

aliasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DNS verirken üstteki ip numarası, ağ alt geçidi v.s oraları da doldurmak gerekiyor.

Hocam allah razı olsun gerçekten kaç gündür arıyorum netten vs vs yok yapamadım. Çok teşekkür ederim :)

İyi akşamlar.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Rica ederim, iyi akşamlar =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim seni bulup alnından öpmek istiyorum ya. Helal olsun be. Çok sağolasın :lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya valla allah razı olsun. çok teşekkürler çok büyük yardımın oldu çok saolasın

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorun bir tandığımda vardı çok sağol Stizz o da halletti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çook teşekkür ederim valla kafayı yicektim neden download edilmiyo diye:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum heykeli dikilecek adamsın vesselam kafayı yemek üzereydim :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne kadar çok bu sorunu yaşayan varmış yahu :)
Yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende hala ayni sorun var dediginiz gibi dns leri degistiriyorum ama baglan secenegi aktif olmuyor..ip yerleri de dolu ama olmuyor nedense :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş dns diye birşey yok bende wps proxy ve ıp ayarları var napcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle slm millet ya google play store giremiyorum bastığım gibi direk kahverengi bi ekran açılıp hemen kapanıyo detaylı bi şekilde yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı ya galaxi s3 aldım bildiklerimide unuttum :D yardımcı olursanız seviniri
m :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google play store açılıyordu normal çalışıyordu bir iki oyun indirirken bir anda açılmamaya başladı açılıyor bir anda erkan kararıp kapanıyordu bende programı sildim şimdide indiremiyorum yardımcı olabilicek biri varsa anlatabilir mi nasıl ne yapmam gerektiğini?

dosturadamus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim şu benim konuya da bir el atar mısın. ben google play storedan indirme yapıyorum ancak diğer sitelerde indirme başlıyor yazısı çıkıyor ve kayboluyor. ardından da ne dosya indiriyor ne başka birşey. ilk başta sorun yokru ama sonra ne oldu anlamadım. mesela önceleri facebooktaki fotoğrafı tam ekran yaptıktan sonra indiriyordu. artık onu da yapmıyor. deliricem aman dileyim yardım et ne olur ya.

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim şu benim konuya da bir el atar mısın. ben google play storedan indirme yapıyorum ancak diğer sitelerde indirme başlıyor yazısı çıkıyor ve kayboluyor. ardından da ne dosya indiriyor ne başka birşey. ilk başta sorun yokru ama sonra ne oldu anlamadım. mesela önceleri facebooktaki fotoğrafı tam ekran yaptıktan sonra indiriyordu. artık onu da yapmıyor. deliricem aman dileyim yardım et ne olur ya.

http://forum.shiftdelete.net/android/305560-galaxy-s3-mni-indirme-sorunu.html#post2732714

By_stress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim on numarasın Allah senden razı olsun. 2 gündür kafayı yedim. romu bile yeniden yükledim ama bu kadar basitmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anlamadığım tek nokta ip adresini ve ağ alt vs. oraları nasıl doldumamız gerikiyor lütden yardım edin Allah Rızası için :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumda google pşay çok yavaş açılırken hep karanlık ekran var yükleniyor diyo ama yüklenmiyo ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cep telefonumdan ve smart tv'den google play, youtube vb. uygulamalara giremiyordum, diğer herşey normal çalışıyordu, telefondan 3G üzerinden herşey full çalışıyordu. yerli yabancı tüm forumlardaki herşeyi denedim, sorun çözülmedi. servis sağlayıcımla (doping) konuştum çözülmedi, onu bunu şunu denerken modemden MTU değerini 1000 yaptım, sorun çözüldü!
1500-1400-1492 gibi değerlerde çalışmıyor, 1000 veya 1280 yapınca çalışıyor..
paylaşayım dedim..