Galaxy s3 virüs bulaştı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Laxeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar bu akşam internetten mp3 indirecektim. downloada bastığımda uyarı çıktı androide virüs bulaştı cihaz yavaşlar pil ömrü düşer vb. şeyler yazdıı. Avg antivirüs yüklüydü hemen tarattım çıkmadı. fabrika ayarlarına geri döndüm. Virüsün olup olmadığını nasıl anlarım ve servis kabul edermi ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
o tür web siteleri kullanıcıyı kandırma amaçlı yapıyor. korkun da dediklerini yapın istedikleri uygulamayı indirin diye. her zaman çıkar o hiç bir şey yapmana gerek yoktu. neys öğrenmiş oldun..

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Korkmana gerek yok o gördüğün reklamdır büyük ihtimalle . Boşuna format atmışsın telefona.

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç gün önce de arkadaşımın başına gelmişti aynı şekilde mobogenieyi indir demiş oda indirip temizlemiş. Hemen o aklıma geldi ama herhangi bi uygulama indir demedi . bilgisayarda olsa korkmazdım da telefon konusunda o kadar ayrıntı bilmiyorum. Teşekkür ederim bu arada. İnşallah dediğiniz gibidir.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok iyi kalpli bir siteymiş :) Hem virüs bulaştırıyor hem de uyarıyor :D Sence bir hırsız ertesi gün ev sahibine gidip sizin evi ben soydum der mi ? Rahat ol,hiçbirşey yok.

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D haklısın ama sistemden geldi galiba o yüzden korktum :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Virus bulassa soyler mi sana ben virusum diye ya :D ve virus girdi diyelim silemedin fabrika ayarlarina donme kesin cozum diye biliyorum :)

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Simdide samsung push service durduruldu yaziyo. Donuyor. Birkaç saniye sonra düzeliyor.

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Indirdim bir sorun algiladi. Biseyi etkinlestir dedi. Şimdi guvenli, korunuyor yazıyor.

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağolun teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru 360

SDN Okuru
Meraba yaklaşık bi aydır internette gezinmede sorun yaşıyorum google da birşey arıyorum aç dediğimde hemen virüs var uyarısı veriyor bunun aldatıcı olduğunu bilerek hiçbirine basmadım ama nerdeyse hiçbir siteyi açamıyorum özellikle video izleyemiyorum 360 security diye bi prog. İndirdim ama pek işe yaramıyor sanırım öneriniz nedir?

S

SDN Okuru ali

SDN Okuru
aynı sorun bende de var. bir sayfaya tam girecekken uyarılar çıkıyor ve başka başka sayfalar açılıyor. hiçbir internet sitesine giremiyorum
fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama olmuyor
aynı sorunu tekrar yaşıyorum
avast virüs programında taratıyorum hiçbir virüs bulamıyor program