Galaxy S3 Ulaşılamıyor Sorunu

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce galaxy s3 aldım ve gayet memnundum ancak bi kaç gündür bi sorun var telefon açık olduğu ve şebeke sinyali full çektiği halde bazen aradığımda ulaşılamıyor diyor sizce sorunu nasıl çözebiliriz ?

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Bazen" olan birşeyse bence operatör'den kaynaklanan bir durumdur telefonla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür telefon durup dururken ekranda gönder.. diye bi yazı çıkıyo ama ne gönderdiği belirsiz ve 2 gündr hep yapar oldu operatörde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ve virüs fln da bulamadım tarattım format attım 2 kez yine aynı şebek full çekerken yapıyor zten internete fln da girmiyo bu olay olunca

sporthas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede telefonla ilgili olmasa gerek ama istersen bi servise gönder..

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle yapıcam artık pazartesi servise göndercem bakalım

iboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba once hamgi operator kullanıyosun vede simkartını kestirerekmi taktın yoksa orjinal microsimmi
belki cevap vermek isteyenlere yardımcı olur

ben cihazdan olabilecegini pek düşünmüyorum oyuzden operator le yada simle ilgili olabicegi düşüncesindeyim
servisten once bunları gozden gecirmek daha mantıklı olur serviste cekmeme olmassa basında beklemezler sonucta vesyon atar yollarlar karar sızın

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell orjinal mcro sim kullanıyorum arada da alt kısımda gönder... diye bi kutucuk çıkıyo kendi kendine bşyler gönderiyor ama çözemedim ne olduğunu

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu uyarıyı almanın zamanı belli olmuyor ama genelde geceleri geliyor yataktan sesine kalkıyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu uyarıyı almanın zamanı belli olmuyor ama genelde geceleri geliyor yataktan sesine kalkıyorum :D

Ayarlardan sadece 2g ağları kullan'ı seçip bir daha kontrol eder misin aynı sorunu yaşayacak mısın? ağ geçişlerinden kaynaklanabiliyor bazen..

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
avea hatlarını başka bir telefona taktığınızda servis ayarlarını almak için operatöre mesaj yollar. mesajın iletiminde sorun yaşanırsa belirli aralıklarda tekrarlar. belki turkcell de bu uygulamaya geçmiş olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de s2 var ve durup dururken ekran açılıyor ve ekranda "gönder" yazısı beliriyor sonra ekran kapanıyor bunu bazen günde 3-4 bazense 1 hafta yapmıyor anlamadım gitti

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea hatlarını başka bir telefona taktığınızda servis ayarlarını almak için operatöre mesaj yollar. mesajın iletiminde sorun yaşanırsa belirli aralıklarda tekrarlar. belki turkcell de bu uygulamaya geçmiş olabilir.
haklısın sanırım bu yüzden düzeldi durduk yere

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kurduğunuz uygulamalardan kaynaklı olabilir mi ?
genelde çoğu android uygulamaları insall ederken 3. kişilere bilgilerinizin paylaşılmasını istiyor musunuz diye uyarı verirde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben s3 kullanıyorum yaklasık 1 aydır aldığımdan beri sinyal sorunu var bulunduğum yerde 3g cekiyor turcell hat kullanıyorum 128 kb lık micro sim kart aldım düzelmedi konuşmada sorun yok ama internet cile oldu bildiğiniz bir güncelelme felan varsa faydası olurmu yada internetten bununla ilgili bir program varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugün banada yapmaya başladı karşıdan arayana kapalı gözüküyorum bazen arama yapabliyor bazen yapamıyorum bu arada interneede girmiyo .naptın sorunu çözdünmü ve çözdüysen nasıl yaptın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun bendede mevcut son güncellemeden mi bilmiyorum tel konusurken bir kac sn şak die sebeke gidip geri geliyo haliyle konusma sona eriyo sorunun yazılımsal olabileecegini üsünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 lerde şebeke sorunu her nekadar samsung kabul etmese de var. Hatta youtube da videoları mevcut ve kronik bir sorun. Özellikle sol elde tutulduğunda anten elle kapatılmış oluyor. Latout hatasını kabul etmiyorlar malesef. Bu yüzden aldığım s3 satarak gene s2 ye döndüm. Umarım s2 Samsungun en son başarılı telefonu olmaz. Zaten fiemwarede de 2.3.6 dan sonra yazılanların hepsi sorunlu. Ya brick yapıyorlar ya da kullanıcıyı üzüyorlar. Umarım Samsung un sonuda Nokia gibi olmaz. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
network booster bugun yukledım suan bı anda en yuksek sınyalı alıyo bakalım onumuzdekı gunler nolucak

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S3'lerdeki mevcut bilinen problemlerden biri sinyal problemi.
Hard-reset gibi denemelerle çözmeye çalışabilrsiniz ancak biraz şans işi gibi görünüyor.

Bir de burada belirtilen farklı bir konu da olabilri ama, iPhone4'ten hatırlayacağınız köşesini tutunca çekmeme problemi S3'te de mevcut. her telefonda olmuyor o nedenle üretim yeri / seri gibi nedenlerden değişiklik gösteriyor olabilir. Sol alt köşeyi kapatarak deneyebilirsiniz, sorun yaşayan kullanıcılar bu şekilde tuttuklarında sinyalin çok ciddi derecede azaldığını söylüyorlar.

Kesin bir çözüm de bulunamamış durumda malesef. JB update'i ile sorunu aşan kullanıcılar da var.
Samsung ciddi düşük SAR değerlerine ulaşan antenler kullanıyor, bunun bir etkisi olduğuna dair görüşler mevcut.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende samsung s2 var ve ayarlar dan yanlızca 2g yaptım sınyal olmasasına ragmen kapalı gözuktu ve sonra otamatık moda aldım arama yapabılıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende uc gun önce s3 aldım acık ve cekımı oldugu halde arandıgımda ulasamıyolar bu herzaman olmuyo arada yapıyo sol el sag el ısı deıl sehpanın uzerınde duruyo tel yıne calmıyo sorun hakkında bılgısı olan yardımcı olabılırmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce galaxy s3 aldım ve gayet memnundum ancak bi kaç gündür bi sorun var telefon açık olduğu ve şebeke sinyali full çektiği halde bazen aradığımda ulaşılamıyor diyor sizce sorunu nasıl çözebiliriz ?

Bende de aynı sorun Note 2'de var. Telefon açık, mesaj , mail , bildirimler vs geliyor ama arandığımda ulaşılamıyor diyor. Kapat - Aç yapınca düzeliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sebeke ful cekiyo fakat aradigimda ulasilamiyor diyo bir sure bekledikten sonra tekrar duzeliyor sorunu cozen varsa cvp atsin ltfn galaxs s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bend s3 var uzun zamandır kullanıyorum ama bugün aynı sorunla karşılaştım dışarıdan hiçbir çağrı yada mesaj alamıyorum ulaşılamıyor diyo fakat ben nete girebiliyorum, arama yapabiliyorum kendime mesaj gönderebiliyorum ama başkası beni arayamıyor. teli sıfırladım olmadı arama kısıtlama ayarları da temiz yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir sayfa dolusu sorun yazılıyor ama cevap yok. hakikaten bu s3 lerde ki şebeke sorunun çözümü yok demekki sorununu çözen vatandaş nasıl çözdüğünü Allah rızası için yazsa bizde aynı şeyi uygulasak telefonu çöpe atmak istiyorum