Galaxy S3 Root Kaldırma

aybertocarlos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir Galaxy S3 sahibiyim. Daha az önce telefonuma root attım ama telefon root isteyen herhangi bir programı açınca restart atmaya başladı :( Bende telefonu eski haline döndürmek istiyorum bu mümkün müdür ? Birde Kies telefonumu tanımamaya başladı. Sanırım buda root ile ilgili. Yardımcı olursanız teşekkürler :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Root atmadan önce Wipe data/cache yaptın mı ? Eğer root kaldırmak isterseniz Superuser programındaki "Unroot" işlemiyle kaldırabilirsiniz. Ayrıca Cwm'yi kaldırmak için stock rom atman gerekir telefona.

Buradan stock romu indirip, telefonu Odin ile güncelledikten sonra Root .vs kalmayacaktır. Cwm'de kalkmış olacaktır.

aybertocarlos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root atmadan önce Wipe data/cache yaptın mı ? Eğer root kaldırmak isterseniz Superuser programındaki "Unroot" işlemiyle kaldırabilirsiniz. Ayrıca Cwm'yi kaldırmak için stock rom atman gerekir telefona.

Buradan stock romu indirip, telefonu Odin ile güncelledikten sonra Root .vs kalmayacaktır. Cwm'de kalkmış olacaktır.

Gerçekten acemiyim ve neden root atmak istedigimi bende bilmiyorum. Wipe data cache diye birşey yapmadım. Sadece odin ile root attım. Sonra korkup ustune sanırım Super user programınıda sildim. Ama baska bir programla rootu sildim. Yada öyle düşünüyorum. Bu stock romu indirince telefonumdaki tüm uygulamalar silinecek mi ?

aybertocarlos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke iyice araştırıp atsaydın rootu :)
Her sitede çok zor birşey değil deniyordu bende attım :(

Edit : Birde arkadaşlar Triangle Away diye bir program indirip birşeyler yaptım. Download Modda artık Samsung Official oldu ve herşey sıfırlandı. Ama cihaz hala modified ben sadece garanti olayından korkuyorum. Cihazın modified olması sorun yaratır mı ?

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root atıp rootu geri aldıktan sonra garanti geri geliyo dimi arkadaşlar yani garantiye gönderince bizi geri çevirmezler ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar s3 aldim sifir spot ama aldim kisi root yüklemis sikinti yasiyorum lutfen yardim edin root silmem gerek

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
root dan geri dönebilirsiniz fakat artık triangle away yapmadığınız sürece cihazınız garanti dışıdır(cihaz durumu normal görünse bile binary counter artık 0 değildir).triangle away yapmak hata kabul etmez... tehlikelidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kullandığım galaxsi sııı cihazım root;lanmış,telefon arama yapmıyor, samsung servise götürdüm rootlanmış diyip 520 tl para istediler yardımcı olabilirmisiniz..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar kullandığım galaxsi sııı cihazım root;lanmış,telefon arama yapmıyor, samsung servise götürdüm rootlanmış diyip 520 tl para istediler yardımcı olabilirmisiniz..
UltimaRom veya Siyah Kernel yükleyip Triangle Away programını indirip Counter'i resetlemelisiniz. Daha sonra telefona Odin ile Stock Rom atmalısınız. :) Zor gibi görünse de telefonu garantiye sokmaya yetecektir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar merhaba

ben 2 ay once rusıadan samsung note 3 9005 aldım tlfn kendı kendını root ladı ve bagzı programları calıstıramıyorum ve guncelleme yapamıyorum rootu nasıl kaldıracqam nasıl yaparım bır yardımcı olurmusunuz ultfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ewet bnde yurt dışından s3 aldım bnm telefonum rootlu . tek istediğim rootu kaldırmak ve guncelleme almak . bu seferde rootu kaldırırsam yurt dışı ımeısıne doner mı .acıl yardım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benimde huawei g610 root attım bir kaç sistem uygulaması geldi onları nasıl kaldırabilirim-