Galaxy S3 multiscreen

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2de olan bu özellik acaba s3tede mevcut mu aynı şekilde mi kullanılıyor

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
4.1.2 güncellemesi ile GS3' e gelecektir multiscreen özelliği. İstersen düğer ülkelerin romlarını yükleyebilirsin, sabırsızım diyorsan.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 güncellemesi ile GS3' e gelecektir multiscreen özelliği. İstersen düğer ülkelerin romlarını yükleyebilirsin, sabırsızım diyorsan.

Ben Dier Ülkelerin Romunu Yüklemek İstiorum Ama Snra Tekrar Kendi Türkiye Romuna Geri Dönebilirmiyiz Bide Dil Türkce Oluomu Yedekleme Falan Lazımmı Biseyleri ?

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yedekleme yapmalısın. Zaten Kies' de sana yardımcı oluyor yedekleme konusunda, bilgisayarına yedeklersin. Galiba şu anda en stabil rom İspanya romu yanlış bilmiyorsam. Sonra ise tekrar Türkiye için çıkarılan romu yükleyebilirsin, bir endişen olmasın, sonuçta yedekliyorsun.

*Ayrıca yedekleme yaptıktan sonra Wipe cache/data yapmanı öneririm. Çünkü eski romun üstüne yazıldığında ufak sıkıntılar olabiliyor.

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Dier Ülkelerin Romunu Yüklemek İstiorum Ama Snra Tekrar Kendi Türkiye Romuna Geri Dönebilirmiyiz Bide Dil Türkce Oluomu Yedekleme Falan Lazımmı Biseyleri ?

Eğer Türkçe dil içinde olanı yüklersen evet olur. Sanırım dönebilirsin. Peki orjinali ne zaman gelecek? ve note 2deki gibi başarılı bir şekilde kullanılacak mı?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
4.1.2 güncellemesi geldi telefonuma kurdum ve çoklu pencere olayını kullandım ama sanırım çok kullanmam

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bize de geldi ben geçen haftadan beri 4.1.2 olarak kullanıyorum multiscreen işe yaradığı zamanlar oluyor sabret bence romla falan uğraşma ne olur ne olmaz

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
bilmiyorum dün saba saat 5 civarında bildirim geldi dedi güncelleme var ben de kurdum baktım 4.1.2

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Note 2 kullanicisiyim. Pop up play ve multi screen in bir işe yaradığını düşünmüyorum.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 2de olan bu özellik acaba s3tede mevcut mu aynı şekilde mi kullanılıyor

Multiscreen 4.1.2 ile geliyor s3e ingiltere romunu yukledim ben gayet stabil. ekranı ikiye bölme özelliği gayet hızlı takılma falan yaşamadım ama herkezin işene yaramaya bilr ama muhakkak işine yaran olur.

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullanicisiyim. Pop up play ve multi screen in bir işe yaradığını düşünmüyorum.
custom rom kullanıyorum. Multiscreen özelliğigerçekten muhteşem. Eskiden facede bir linke tıkladığımızda internet sayfasını açıyordu 2sine bir arada bakamıyorduk, şimdi linke tıkladığımda küçük bi ekranda açılıyor. Bence mükemmel bir olay. Pop-up play özelliği konusunda seninle hemfikirim pek işime yaradığını söyleyemem.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bİtek samsungtamı oluyor bu multiscreen başka sorumda pop up play nedir ?

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bİtek samsungtamı oluyor bu multiscreen başka sorumda pop up play nedir ?
Pop-up play s3 ile birlikte gelen bi özellik ve sanırım sadece samsungda var. Misal video izlerken mesaj falan geldi diyelim ekranın küçük bi kısmında videoyu izlemeye devam ediyorsun aynı zamanda msj vb işlerinide halledebiliyorsun. Youtube dan falan öğrenebilirsin detaylı.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim S3 ede geldi 4.1.2 güncellemesi multiscreen özelliği güzel ve ben kasar diye düşünüyordum hiç kasma yapmıyor.