Galaxy s3 mobil veri

senask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil veriye baglanamiyorum arkadaslar. Wifi ile hic bi sikintim yok. Aslinda mobil veri ile de yoktu 2 gun oncesine kadar ama su an bildirim cubuguna ikonu bile gelmiyor. Internt paketim olmasina ragmen. Fabrika ayarlarina dondurdum ama hala ayni sonuc. Akillinfalan degil bu telefon gerizekali. Yardimci olursanizz cok sevinirim. Sena ben bu arada merhaba hepnize :) simdiden tesekkurler

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de sabah olmuştu ama şimdi eskisinden daha hızlı olarak geri geldi:D Bence biraz bekleyin servis sağlayıcınızla ilgili bir sorundur telefona kızmayın hemen Bu arada hattım avea

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bendede olmuştu aynı sorun. Gıcık oluyor insan döne yana Wifi arattırıyor insana. Bende veri ayarlarıyla uğraştım telefonu kapatıp açtım kendi kendine geldi. Yanlız bu sorunun telefondan mı hattan mı kaynaklandığını çözemedim. Benimde hattım avea

avcitalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operatörle ilgili bir sorunda olabilir ancak benimde başıma gelmişti telefonu yeniden başlatınca düzelmişti :)

kafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz once benimde başıma geldi aynı olay galaxy s4 kullanıyorum telefonla musteri hizmetlerini aradım ayar yaptırdı yine olmadı sanırım operator kaynaklı bekleyeceğiz anlaşılan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunla şuan ben ugraşıyorum yorumları okudum kapat aç la falan çözülecek bi durum degil bu ya

METROP0L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun genelde arkadaşlar öyle revahete kapılmayın :)

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Bak bakalım Erişim Noktaları da bir şey var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nalet olsun :D akıllı telefon aldık para verdik çektiğimiz sıkıntıya bak toplu halde tüketici haklrına şikayet etsek bi yararı olurmu ?:angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tmmda ben format attım oldu sonra yine bozuldu bu sefer ne kadar format atsamda düzlelmedi lütfen yardım edin ben avealıyım sıkıntının operatörden dolayı oldugunu zannediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen apn değiştirdim olmadı hiç olmadı bende avealıyım türkcell hattı taktım çalıştı olmuyorr :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biri müşteri hizmetlerini arayıp bilgilendirseya bizi telefonda 0 guruş var :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende galaxy s3 var hatla alakasi yok bu cihazlarin sikintsi androidden oluyor arka planda çalişan programlar mobil veriyi bağlantisinda izin vermiyor ve bağlanti gerçekleşmiyor. Telefonu kapatip açtiğinda mobil veri düzeliyor. Servise gönderdim telefonu yine ayni yapacak bir şey yok

Vahsiat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstat operatörün internet sitesinden ayarları alabilirsin eğer ayarlardan olmazsa Wipe yapmanı öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vahsiat denedim ikisini de aynı gün düzeldi ertesi gün tekrar aynı telefonun bataryasını çıkarıp açarsam düzeliyor her defasında kapatıp açmaktan bıktım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun beş dakika öncesine kadar bende de mevcuttu. Fakat telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Bu yüzden sorunun telefondan kaynaklandığını düşünüyorum. Öte yandan hepimizin telefonunda mı sıkıntı var? Bu soruya cevap bulamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun 3 gündür bendede var yapmadığım şey kalmadı samsungdan iyici tiskindim artık düzelmiyor yapmadıgım şey kalmadı servis bile halledemiyor arkadaşlar haberiniz olsun hiç bir cvbı yok bu saçmalığın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya yapabileceğimiz başka bi cozum yolu varsa soyley,n arkadşlar. bune ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dune kadr normal olan telefon bugun kafayi yemis durumda wifi yi kendi mobilberiyi kendi aciyor naptimsa duzelmedi :(

theriger18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil veriye baglanamiyorum arkadaslar. Wifi ile hic bi sikintim yok. Aslinda mobil veri ile de yoktu 2 gun oncesine kadar ama su an bildirim cubuguna ikonu bile gelmiyor. Internt paketim olmasina ragmen. Fabrika ayarlarina dondurdum ama hala ayni sonuc. Akillinfalan degil bu telefon gerizekali. Yardimci olursanizz cok sevinirim. Sena ben bu arada merhaba hepnize :) simdiden tesekkurler
öncelikle merhaba arkadaşlar bendede vardı bu sorun telefondan ayarlar diğer ağlar mobil ağlar erişim noktası adları apnler geldikten sonra sağ dokunmatik tuşuna tıklayın ve varsayılan olarak sıfırla tıklayın mobil veri geliyor size yardım ettiysem ne mutlu bana :D

theriger18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede olmuştu aynı sorun. Gıcık oluyor insan döne yana Wifi arattırıyor insana. Bende veri ayarlarıyla uğraştım telefonu kapatıp açtım kendi kendine geldi. Yanlız bu sorunun telefondan mı hattan mı kaynaklandığını çözemedim. Benimde hattım avea
ayarlar erişim noktası apnlerden sağ dokunmatık tuşuna tıklayıp varsayılanlara dön diyip mobil veriyi açabilirsin yeniden :D