Galaxy s3 kulaklığının çatlaması!

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar mp3 playerim oldugu icin s3ten muzik dinlemiyordum sonrasinda dinlemeye basladim her neyse .d yani burda soylemek istedigim kulakligi kullanmiyordum deneme yapmistim ama. bir haftadir kullaniyorum kulakligi ve kulaklikta bir catlama soz konusu. aldigim urunu hor kullanmamisimdir her zaman bu yuzden kulakligi bir yere sert bir bicimde carpmadigima eminim ama nasil ve ne zaman oldugunu ve ya urun bu sekilde mi geldi bilemiyorum. dedigim gibi sert bir yere carpmadigima eminim ama bu kadar cabuk hasar gormesine anlam veremedim .s gercekten dikkatli bakinca kulakligin kulaga giren kismi cok dandik bir plastik. ne yapmaliyim servise mi gondersem yoksa gondermesem mi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
istyorsan servise gönder yenisi ile değiştirirler fakat deymez bence bu kulaklığa :D bass vermiyor ve çok tiz verip kulakları ağrıtıyor

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldığımın 2. haftasında sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı (ki zaten dinlerken de zevk aldığım söylenemezdi ), ama işin ilginç yanı ise sorun bende herhalde ki kullandığım tüm kulaklıkların sadece sağ kulaklığı çalışmıyor.

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben gayet memnunum. Sony ve philips kulaklıklarını kullanmıştım çok çok iyi kulaklıklar değildi ama gerçekten ben bu kulaklığı beğendim. Bass ve tiz başarılı. Ama ben kendi mp3 playerini kullanmıyorum power amp programını yükledim ve equalizer ayarlarını yaptığınız zaman iyi bir ses veriyor. neyse asıl soruya geleyiim :D servise gönderdiğim zaman kullanıcı hatası falan filan diyip kulaklığı değiştirmemezlik yapabilirler mi? ve ya bir sorun çıkartır mı böyle kullanmaya devam etsem?

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum yenisini al diyorsun da benim sordugum baska bir seydi :) yine de eyvallah yorum icin.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim en iyisi gidip servise bir baktır ilk geldiğinde fotosunu filan çekseydin keşke. O zaman geldiğinde kırıktı diyebilirdin. Bence çok rahatsız etmiyorsa kullan yok ediyorsa aldığın veya Samsung'un yetkili bir servisine git olmadı Samsung Türkiye'den mail at. Ben mesela mail attım yalan olmasın ama 3 gündü diye hatırlıyorum sana geri dönüyorlar. Hayırlı geceler.